Ikizler Burcunun Astrolojik Cinsel çekim Gücü

Çikolata

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
4.093
Tepki
5.378
Puan
113
Konum
istanbul
İkizler Uyumu

İkizler ile Koç : Koç’un şehvetliliğiyle İkizler’in cinsel yaşamındaki çeşit merakı çok güzel bağdaşır. İkizlerin nazlı karakteri Koçu daha da fazla tahrik eder. Bu ikili cinsel bakımdan birbirlerine çok yakındır. Hele hele bir de Koç, İkizleri düzgün bir şekilde yönlendirecek olursa ortaya harikulade bir beraberlik çIkar. Cinsel yaşamdaki bu uyumluluk uzun süreli olabilir.

İkizler ve Boğa : İkizler flört tutkunudur. Boğa ise kıskanç ve statik. Bu bakımdan bu ikilinin cinsel yaşamlarında uyumlu olabilmeleri zordur. Boğa’nın bu kısıtlayıcılığından İkizler kolayca sıkılır. Zaten bu huylarından dolayı da Boğa İkizler’e güvenemez. Uzun lafın kısası bu ikilinin cinsel uyumları hem iye değildir hem de uzun vadeli bir beraberlik olmaz.

İkizler ile İkizler : Yürümeyecek bir ilişkinin iki burcudur. Her ikisi de daldan dala konduklarından bir yere varamazlar. İkisi de flörtçüdür. Her ikisi de çabuk sıkılır. Geçici olmak kaydıyla bir cinsel çekim oluşabilir. Ancak bu uzun süreli değildir. Birbirlerine benzeyen bu ikilinin ilişkileri çabuk kopar ve ilişkileri bir yere varamaz. Uyumlu değillerdir.

İkizler ile Yengeç : Dışadönük İkizler ile içedönük Yengeç’in ilişkisi oldukça zordur. İkizler bin türlü aşk oyunu yaparken Yengeç utanabilir. Onun biraz övgüye ihtiyacı vardır. Mizaçları hiç uymaz . Bu durum da yatak odasına olumsuz olarak yansır. Beraberlik devam ettikçe aralarındaki uyuşmazlık ikiliyi birbirinden yavaş yavaş koparır. Cinsel bakımdan ideal bir ikili değillerdir.

İkizler ile Aslan : İkizler -Aslan ilişkisinde İkizler çok mühim bir rol oynar. Cinsel oyunlarda çok atak ve kurnaz oluşu ve fantezileri Aslan’ı ziyadesiyle etkiler.Aslan, İkizler’den herhangi bir konuda şüphelenmez. Hatta onun kendi yolunu izlediğini düşünüp, memnun dahi olur. Cinsel ilişkileri tek kelimeyle mükemmel ve uzun ömürlüdür.

İkizler ile Başak : Bu ikilinin cinsel ilişkilerinin pek iyi olduğu söylenemez. Başak cinsel konularda sabit fikirli İkizler ise deli doludur. Başak’ın mesafeli tutumu İkizler’e , İkizler’in pervasız tutumu ise Başak’a ters gelir. Hele hele Başak İkizler’in cinsel davranışlarını da eleştirmeye başlayınca işler yolundan iyice çıkar. Bu ikilinin cinsellikleri hiç uyumlu değildir.

İkizler ile Terazi : İkizler’in cinsellikte aşırıya kaçmasını Terazi dengeleyebilir. Esasında zaten fikir olarak da anlaşırlar. Her ikisi de sevgiye büyük önem verir. Sahiplenme ve kıskançlık duyguları dengelidir. Bu bakımdan aralarında kolay kolay anlaşmazlık çıkmaz. Bu ikilinin cinsel yaşantıları da birbirleriyle uyumlu ve uzun vadeli beraberliğe müsait bir ilişkidir.

İkizler ile Akrep : Akrep’in kıskançlığı ile İkizler’in vefasızlığı çatışır. Cinsel açıdan uyumlu olabilirler. Ancak mizaçları bakımından temelde bu ilişki umut vermez. Akrep biraz baş rolü oynarsa ilişki sürebilir. Ancak bir süre yürüse bile zaman dilimi uzadıkça ortaya cinsellik de dahil olmak üzere çeşitli sorunlar çıkacaktır. Bu ikili birbirini iyi anlayamaz denilebilir.

İkizler ile Yay : Değişken ve zıt olan bu iki burç birbirlerini çekerler. Her ikisinin de maceracı oluşu aralarındaki ilişkinin de bir macera anında başlamasına sebep olur .İkizler Yay’ın yataktaki durumunu eleştirmeye başlayabilir zaman geçtikçe. Bu da Yay’ı sıkar. Aralarındaki cinsel çekim iyidir ama, biraz uğraşmaları gerekir.

İkizler ile Oğlak : İkizler’in pervasızca olan cinsel davranışları muhafazakar Oğlak’a hayli ters gelir. Çünkü o statiktir. İkizler’i hafif meşrep olarak düşünür. İkizler anı değerlendirmek isterken, Oğlak para, iş gibi daha birçok konuyu düşünür. Cinsellik Oğlak için bir gereksinim , İkizler için ise hayat boyunca süren bir tutkudur. Pek parlak olmasa da cinsel hayatlarında uyum yakalanabilir.

İkizler ile Kova : İkizler ile en iyi anlaşabilen burçlardan biri Kova’dır. Kova’nın fantezilerini İkizler çok iyi anlar ve bunlara katılır. Ortaya maceralarla dolu bir aşk çıkabilir. İlişkilerinde zaman zaman fırtınalar esebilir. Ancak bütün bunlara rağmen ikilinin uyumları kolay kolay bozulmaz. Cinsellikleri tutku dolu değildir ama sevgi doludur. Bu ikili yaşam yolunda rahatça ilerleyebilir.

İkizler ile Balık : İkizler ,Balık’a göre ikili ilişkilerden biraz daha fiziksel zevk almaya eğilimlidir. Balık ise biraz daha duygusaldır ve sevilme teknikleri üzerinde devamlı hayaller üretir. Her ikisi de kendi yolunda yürümek ister. Güvensizlik her ikisi için de en büyük düşmandır. Çünkü ikisi de güvenmez. Bu ikilinin uyumu pek iyi değildir.
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
İkizler ile Yengeç : Dışadönük İkizler ile içedönük Yengeç’in ilişkisi oldukça zordur. İkizler bin türlü aşk oyunu yaparken Yengeç utanabilir. Onun biraz övgüye ihtiyacı vardır. Mizaçları hiç uymaz . Bu durum da yatak odasına olumsuz olarak yansır. Beraberlik devam ettikçe aralarındaki uyuşmazlık ikiliyi birbirinden yavaş yavaş koparır. Cinsel bakımdan ideal bir ikili değillerdir.

benim eşim hiç içine dönük değildir
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst