İkizler burcunun aşk hayatı

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
İkizler burcunun aşk hayatı

İkizler burcunun diğer burçlarla olan aşk, cinsellik ve ilişki uyumları hakkında her şey…

İkizler burcunun aşk uyum tablosu
İKİZLER-KOÇ: İhtiraslı ve heyecanlı bir ilişki
İKİZLER-BOĞA: Yürüyecek gibi görünmüyor
İKİZLER-İKİZLER: İnanılmaz hareketli
İKİZLER-YENGEÇ: Olabilir
İKİZLER-ASLAN: Heyecan verici bir ilişki
İKİZLER-BAŞAK: Zorlayıcı ve iddialı
İKİZLER-TERAZİ: Hareketli duyguların peşinde
İKİZLER-AKREP: Fazla kısıtlanmaya gelmez
İKİZLER-YAY: Heyecanlı gerilimler
İKİZLER-OĞLAK: Belirsizliğin yarattığı sıkıntı
İKİZLER-KOVA: Bulutların üzerinde dolaşabilirsiniz
İKİZLER-BALIK: Hayaller gerçek olsa!

İkizler burcunun diğer burçlarla olan ilişkileri

İkizler – Koç
İkizler kişisi, neşeli, hareketli değişiklik seven, yeniliklerden zevk alan ateşli Koç insanını ilk bakışta beğenebilir. Koç’un akıl almaz neşesi onu bir anda sarar. Her an onunla birlikte olmak, hatta evlenmek isteyebilir. Ancak gelecekle ilgili planlar yapması gerektiğinde derin düşünceler içine girebilir. Koç’un kıskançlığı karşısında bocalaması ve ürkmesi mümkündür. Üstelik Koç, İkizler kadar entellektüel ve kültürlü değildir. Bu evlilikte hiçbir şey düşünüldüğü gibi gelişmeyebilir.

İkizler – Boğa
Bir Boğa asla İkizler’e göre bir eş değildir. Boğa, İkizler için her türlü fedakârlığı yapacak ve onu rahat ettirmek için yaşamını kolaylaştırıcı seçenekler sunacaktır. İkizler, kendini onun yanında güvenli ve güçlü hissedebilir. İsteklerini anında yerine getiren iyi niyetli bir Boğa’ya “hayır” demek oldukça güçtür. Ancak karşılık olarak İkizler’in özgürlüğünü kayıtsız şartsız isteyecektir. Önceleri cazip gelen her şey, evlendikten sonra İkizler’i rahatsız edecektir.

İkizler – İkizler
Bir İkizler burcu eğer gerçek anlamda ona eşlik edecek bir eş arıyorsa yine bir İkizler seçmelidir. Ortak özellikleri öylesine birbirini tamamlar ki… Birbirlerini anlar, duygularını paylaşır, hatta aynı şeyleri düşünerek beraber kararlar alırlar. Bu beraberlik evlilikle sonuçlanırsa, yıllar boyu eş değil arkadaş kalmayı başarırlar. Çocuklarıyla arkadaş olabilen gerçek bir anne ve baba olurlar. Yaşam amaçları aynı olan ve kendilerine özel bir hayat kuran bu iki insanı çevreleri gıpta ile izleyeceklerdir. Küçük inatlaşmalar ve tartışmalar da evliliğin tuzu biberi olacaktır.

İkizler – Yengeç
Özgürlüğünün kısıtlanmasına dayanamayan İkizler’in, Yengeç’in romantik ve sıcak sevgisi karşısında bocalaması mümkündür. Yengeç’in, İkizler’in üzerine düşerek onu şımartması ve her isteğini anında yerine getirmesi karşısında ayakları yerden kesilebilir. Ancak bu peri masalı bir gün sona erecek ve her ikisi de gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaktır. Yapılması gereken, kâbusa dönmeden en güzel yerinde bu aşka son vermek ve evlilik adımını atmamaktır.

İkizler – Aslan
Aslan cazibesi, canlılığı, mertliği, atılganlığı ve tatlı sözleriyle İkizler’i çok çabuk etkileyebilir. Üstelik İkizler de ondan aşağı kalmaz, çekiciliği ve ince zekâsıyla Aslan’ın başını döndürebilir. Aralarındaki duygu ateşlenir ve kısa sürede aşka dönüşür. Kendilerini evliliğin kucağında bulmaları kaçınılmazdır. Patavatsız İkizler, Aslan’ın gururunu kırmazsa, bu evlilik ömür boyu sürebilir.

İkizler – Başak
Bu iki Merkür kişisi, karşılaştıkları anda birbirlerinin zekâsından etkilenebilirler. Ancak Başak’ın maddeye olan düşkünlüğü, İkizler’i rahatsız edecektir. Onun ince hesapları, kılı kırk yaran detaycılığı, İkizler’in yaşamını zorlaştıracak ve onu kızdıracaktır. Birbirleriyle savaşmak yerine anlaşmayı denedikleri zaman çok şey kazandıklarını göreceklerdir. Hatta bir ömür sürecek bir evlilik bile mümkün olabilir.

İkizler – Terazi
Astrolojinin itiraz etmeyeceği ender evliliklerden biri! Onların dans eder gibi yaşadıkları bu evlilik, herkesi kıskandıracak ve kendileriyle birlikte, çevrelerine de hoş güzellikler yaşatacaklardır. Terazi, İkizler’i kıskanmayacak ve özgür bırakacaktır. Eksik olan hiçbir şey yoktur ve bu evliliği sorgulamadan sürdürebilirler. İkizler’in değişkenliği ve Terazi’nin kaprisleri çakışmadığı müddetçe evlilikte önemli problemleri olmayacaktır.

İkizler – Akrep
İkizler’in yaşamında her şeye yer vardır fakat bir Akrep’e asla! Hangi noktada bir araya geleceklerini bile tahmin etmek imkânsızdır. İkizler’in malum özgürlüğüne Akrep’in göstereceği tepkiyi düşünmek bile zor. Aralarında fiziksel çekim olabilir. Çünkü Akrep’in dayanılmaz çekiciliğine karşı koymak mümkün değildir. Ancak evlilik boyunca savaşlar, suçlamalar ve gözyaşları arasında tartışmalar sürüp gidecektir.

İkizler – Yay
Keyifli ve mükemmel bir evliliktir. İkizler, karşıt burcu Yay ile inanılmaz bir tempo tutturacak ve bu dansın bozulmasına asla izin vermeyecektir. İki özgürlük çığlıkları atan akıl küpüyle başa çıkmak öylesine zordur ki, birbirlerinin dilinden yalnızca yine kendileri anlar. Saatlerce sohbet eder, aynı zevkleri paylaşır, birlikte seyahat ederler. Her şeyin inanılmaz özel geliştiği bu evlilikte, kem gözlerden sakınmaktan başka yapacak bir şeyleri yoktur.

İkizler – Oğlak
Tutucu Oğlak kişisi, İkizler’i bir hayli zorlayacaktır. Oğlak’ın geleneksel yapısı, İkizler’in yenilikçi yönüne ters gelebilir. İkizler yaşamı günü gününe yaşamaktan hoşlanır. Akıllı ve entellektüel kişileri sever, esprili insanlara bayılır. Oğlak ise tüm bunların tersi bir tablo ile karşısına çıkar. İkizler’in gizemli ve düşüncelerini saklayan bir Oğlak’a tahammül etmesi çok zordur. Bu yüzden evlilik, bu ikisi için en uzak ihtimaldir.

İkizler – Kova
İşte ilginç, renkli ve birbirini tamamlayan bir evlilik. Kova insanı başkalarından çok farklı bir şekilde İkizler’in karşısına çıkar. Her konuyu kolaylıkla anlar, neşeli ve çekici kişiliğiyle İkizler’i oyalar, meraklandırır ve bilmediği bir dünyanın kapılarını açar. Buna karşın İkizler kişisinin de ona karşılık vermesi ve üstün özelliklerini sergilemesi şarttır. Kendisiyle başa çıkabilen bir İkizler ile karşılaşan Kova, bu entellektüel evliliğe tüm kalbiyle “evet” diyecektir.

İkizler – Balık
İşte yine her şeyiyle zor bir evlilik karşınızda duruyor. Akıllı ve her şeyi zekâsıyla ölçen bir İkizler kişisine duyguların sözcüsü Balık ne yapabilir ki? İkizler’in yerinde duramayan hareketli yapısını bile takip etmekte zorlanan zavallı Balık, evlilik ilerledikçe bu duruma dayanamaz hale gelir. İkizler yaşam problemlerini çözerken, Balık düşlerini ve rüyalarını anlatmaya çalışır. Bu durumda İkizler asla dinlemeyecek, Balık ise küsecek ve kendi kabuğuna çekilecektir. Kısaca bu evlilik tehlike sinyallerini çok çabuk verir.
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
İkizler – Yengeç
Özgürlüğünün kısıtlanmasına dayanamayan İkizler’in, Yengeç’in romantik ve sıcak sevgisi karşısında bocalaması mümkündür. Yengeç’in, İkizler’in üzerine düşerek onu şımartması ve her isteğini anında yerine getirmesi karşısında ayakları yerden kesilebilir. Ancak bu peri masalı bir gün sona erecek ve her ikisi de gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaktır. Yapılması gereken, kâbusa dönmeden en güzel yerinde bu aşka son vermek ve evlilik adımını atmamaktır.

eşim romantik değildir bu bi gerçekte beni en çok çeken yani beni kısıtlamaya çalışmaması benim de bi hayatım olduğunu kabul ediyo ve o hayata çokta burnunu sokmuyo...eşler genelde buna saygı duymaz
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst