İkizler burcu özellikleri

Aslı Oktay

Daimi Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
12.839
Tepki
19.334
Puan
113
Yaş
34
Konum
İstanbul

ikizler.jpg


İkizler burcu özellikleri

İkizler burcu insanları hızlı düşüncelerine uygun çabuk hareket ederler. Ayni anda birkaç işi birden yapabilirler. Onların adapte olamayacakları iş yoktur. Bu yüzden değişik karakterli olmaları ile tanınırlar. Bu yapılarını her zaman görebilmek mümkündür. Son derece neşeli ve mutlu oldukları bir anda, aniden mutsuz olabilirler.

Çevreleri tarafından sürekli yanlış anlaşılabilirler. Herhangi bir konuda bilgileri az bile olsa, bunu çok iyi gizlemeyi başarırlar. Aksine; kulaktan dolma duydukları bilgileri öyle ustaca anlatırlar ki, dinleyenler onları o işin uzmanı sanırlar. Pratik zekalarıyla, çekici ve akıllıdırlar. Bu nedenle onları tanımlayan sözcük \'Düşünüyorum\' dur. Fakat, bu düşünceleri hep yeni arayışlara doğru yönelmiştir. Bu yüzden uzun soluklu çalışmalar onları yorar.

Kendilerini iyi eğitmiş ikizler hoş ve zariflikleri ile yaşamı zevkli kılarlarken, eğitimsiz olanlar da yaşamı o kadar çekilmez hale getirirler. Kendi paralarına karşı tutumlu davranmalarına karşın, başkalarının paralarını kolayca harcayabilirler.

İkizler Burcu Erkeği

Bir İkizler Erkeği, ayaklarınızı yerden havalandırıp gökyüzünün bulutları arasında dolaştırabilir. Kendinizi, dünyayı ve her şeyi bir anda unutabilirsiniz. Fakat, bu anın ne kadar süreceğini ne siz bilebilirsiniz, ne de karşınızdaki İkizler Erkeği… Zaten size böyle bir güvence de vermiş değildir. Ayrıca da kendisinden herhangi bir söz almaya kalkışmayın. Alsanız bile bu sözün yerine getirileceğini fazla beklemeyin. Aslında İkizler Erkeği’nin sabah gittikten sonra akşam dönmesini bile beklemeyin. Ve dönüp geldiği zaman da nerelerde olduğunu sormayın. Tabii onu istiyorsanız…

Onun geldiğini görünceye kadar sakın kendisini aramayın, gitmek istediği zaman da paltosunun eteklerine yapışmayın. Böylece onun aşkını kazanma şansınızı artırırsınız. Yoksa, hâlâ farkında değil misiniz?

ONUNLAYKEN KAFANIZ KARIŞABİLİR

Aşık olduğunuz adam bir İkizler. Üstelik iki değil belki de üç hatta dört erkekle birliktesiniz. Ve bunlardan hangisine aşık olduğunuzu bilemiyorsanız, o zaman işiniz zor. Aslında hepsine birden aşık olmuş olabilirsiniz. İşte bu iyi bir durum. O zaman hepsini tek tek tanıyorsunuz, demektir. Zira İkizler Erkeği’nin içindeki diğer kişilerin hiçbiri diğerine en ufak benzerlik göstermez. Belki birinin diğerinden farklı olduğunu sezinlemiş olabilirsiniz. Ama kesinlikle bunu bilmeli ve birinin yaptığını diğerinden beklememelisiniz. Onun çift yapısı, birbirinden tamamıyla farklı iki kişilikten oluşur.

Hatta kendisiyle ilişki kurduğunuz İkizler Erkeği, aslında üçüz veya dördüz de olabilir. Eğer öyleyse, kendisiyle yalnız olduğunuz zaman bile, size hatırı sayılır bir kalabalık eşlik edecek demektir. Tipik bir ikizler, insanlardan hoşlanır. Ne kadar çok olursa, o kadar mutlu olur. Tatlı konuşmayan bir İkizler tipi hemen hemen yok gibidir. Eşsiz bir zevki vardır, zekice esprilerle doludur ve komplimanları sıcak bir içtenlikle yüreğinize akar. Genellikle, kusursuz sosyal davranışların ustası olarak, bir partinin çeşitli eğlencelerle hareketlenmesini sağlar. Bol bol oradan oraya dolaşma fırsatını elde ederek, mümkün olan en çok sayıda her çeşit insanla tanışma olanağını bulmaya bayılır.

Eğer onunla ilk kez, o büyüleyici çift kişiliğini oynadığı bir sosyal faaliyette tanıştınızsa, hiç şansınız yok demektir. Onun şimdiye kadar karşılaştığınız en heyecan verici, en zeki, en ilginç erkek olduğuna inanacaksınız. Bu gözleminizi hiç kimse tartışamaz. Kesinlikle öyledir. Heyecanlanmanıza ve etkilenmenize şaşmamak gerek. Ancak, onun isminizi değiştirmesine izin vermeden önce, kaprisleri rüzgar gibi değişen ve daha balayı bile bitmeden hayattaki amaçları tümüyle değişebilecek bir erkekle, ne olacağı belli olmayan bir geleceğe katlanabileceğinizden emin olmanız gerekir.

SÜRPRİZLERİYLE ŞAŞIRTIR

Ziyaretinize gelirken size çiçekler, parfüm, bir plak veya bir iki kitap getirir. Kendi yazdığı bir kitabı da getirebilir. Siz onun neşeli davranışı karşısında mutluluktan güneş gibi ışıldar, parlak, zeki şakalarına kahkahalarla güler ve o canlı, nazik, ilgili çekiciliği altında mum gibi erirken saatlerin nasıl geçtiğini anlamazsınız. Dünyada başka hiç kimsenin yapamayacağı biçimde, yüzlerce değişik şekilde “seni seviyorum” diyebilir. Ertesi gün telefon ederek, hiçbir anlaşılır nedene dayanmadan randevunuzu iptal edebilir. Bu durumda aklınıza her türlü şey gelebilir. Sizi sevdiğini söylerken sadece şaka mı ediyordu? Başka birini mi görmeye gidecek? Başı dertte mi? Korkularınız doğru olabilir. Ama, yanlış da olabilir.

Bir hafta sonra, alaycı imalarla dolu, sıkıntılı ve sinirli bir halde tekrar ortaya çıkar. Sabırsız, eleştirici ve huysuzdur. Ayakkabılarınızı, rujunuzu, edebi zevkinizi eleştirir ve birlikte olup olamayacağınız konusunda ciddi endişeleri vardır. Ya da suratsız, canı sıkkın, dalgın, mesafeli ve soğuktur. Niçin diye sormanın hiçbir yararı yoktur, nasıl olsa tatmin edici bir cevap alamazsınız. Bu tecrübeden dersinizi almadıysanız, birkaç günsonra sizi arayıp en şirin haliyle gezmeye götürecektir. Siz de onun bilgisi ve çeşitli ilgileriyle tamamen hipnotize olmuş bir halde sanat galerisini, tiyatroyu, müzeyi, ya da operayı gezerken her şeyi unutursunuz. O olağanüstü müşfik, geleceğiniz konusunda tatlı, renkli hayaller ve düşsel umutlarla dolu olacaktır. Sonra evlenme teklif eder. Birdenbire. Beklenmedik bir hızla. Birkaç gün önceki tüm fırtınaları, kaygılarınızı unutarak, fikrini değiştirmesine fırsat vermeden “evet” derseniz –işte olanlar oldu- hiçbir zaman çözemeyeceğiniz bir bilmeceyle nişanlandınız.

HER GÜN BİR ÖNCEKİNDEN FARKLIDIR

Doğum haritasının geri kalan kısmı ne derse desin, İkizler Erkeğiniz doğduğu anda Güneş İkizler Burcu’ndaysa, (ki öyledir) bu adam yarın, bugün olduğu gibi olmayacak, dünden de hiçbir sürekli anı taşımayacaktır. Ne şekilde olursa olsun, değişecektir. Neyse ki bu değişiklikler her zaman iyiye doğru olabilir ve o sürekli daha yüksek bir hedefe doğru yönelebilir. Ama tersi de olabilir. Eğer kumar oynamaktan hoşlanıyorsanız, tam size göre biri demektir ve onunla kafaca ve ruhsal olarak güzel bir uyum sağlayabilir, birlikte ihtiyarlamayı başarabilirsiniz. Eğer, çok fazla yaklaşmazsanız, bir İkizler Erkeğini sevmek kolay ve eğlencelidir. Onun sadece kendisine ait olan ve başka hiçbir kimseyle, hatta sizinle bile asla paylaşmayacağı bir iç yapısı vardır. Davranışlarınızı serin ve hafif tutun. Çok ihtiraslı ya da dramatik davranmayın. Onu bıktırmayın. Ona her zaman heyecan verin. O zaman İkizler Erkeğiyle aranızdaki aşk çok özel olabilir. Onun değişkenliğine karşı çıkmayın.

Siz de onunla birlikte değişin. Onun kadar hızlı hareket edin ve yaşamla ilgilenin. Aksi halde aşkınız, sıradan bir ilişki olmaktan öteye geçemez. O, her şeyin üstünde bir kafa arkadaşı aramaktadır. Kendi zeka düzeyinde, hatta zaman zaman daha üstün birini istemektedir; çünkü o bir egoist değildir. O gerçekçi ve her şeyini zeka yarışında kazanan biridir. Asla, kişiliksiz bir köleyle veya bir ahmakla evlenmek istemez. Bırakın kadınca görünüşünüzün yanısıra parlak zekanız da ortaya çıksın. Bu, bazı erkekleri korkutabilir, ama İkizleri korkutmaz. Aksine onu size doğru kuvvetle çekecek yegane şeydir.

ESKİ ANILARA TAKILIP KALMAZ

İkizler, şapkasını nereye asarsa orası evidir. Eski anılara, yerlere, insanlara ve şeylere derin ve sürekli bir bağlılık duymaz. Uzun bir yalnızlık döneminde de acı gözyaşları dökebilir, ama bu gözyaşları, geçmişe duyduğu büyük özlemden değil, kendi yalnızlığı için akar. O, topluluğu sever ve uzun süre yalnız kalmaktan nefret eder, hatta korkar. Eğer ona, her zaman yanında olacak, ama ona dayanmayacağı gibi onun da kendisine dayanmasını istemeyecek bir eş olacağınız mesajını iletirseniz, o zaman belki uzun süreli bir kontrat imzalamayı düşünebilir. Tabii bu arada şu sakıncaları aklınızdan çıkarmayın; birçok İkizler birden fazla kez evlenirler, ancak bu birden fazla evlenme, olgunluk çağını beklemeden, çok genç yaşta evlenirlerse olabilir. Her İkizler’in iki eşi yoktur. Ama, hemen hemen başka her şeyleri iki tane olur. İkiye katlamaktan hoşlanır. Mali konularda, ikilik gene ortaya çıkar. Bir Merküri erkeği önce son derece cömert, sonra da birdenbire cimri olabilir. Eğer onun ikiz davranışlarının ortalamasını alacak olursanız, cömertlik ağır basar. İkizler para veya bilgi biriktirmek hevesinde değillerdir. Her ikisini de emer, değerlendirir ve daha iyi bir şekilde geri verirler. O, hızlı çalışan, parlak zekâsının verimliliği sayesinde, yeni orijinal fikirler üretip bunları başkalarının hizmetine sunan bir iletişimcidir.

İkizler Burcu Kadını

İkizler burcu kızları açıkça cinsel zevklere pek ilgi duymazlar. Onun kendini ihtirasa ya da her hangi başka bir şeye ciddi şekilde kaptıracak kadar uzun süre bir yerde durması zordur. Onun zihni sürekli olarak orada burada dolaşır durur ve aynı anda bir sürü yorum ve eleştiri yapar. Ancak, biraz daha derinliğine bakın. Bir İkizler kadının içinde bulunan birkaç kadın arasında bir yere gizlenmiş olan romantik bir tane mutlaka vardır. Onu ortaya çıkarabilmek ise, tamamen size kalmış. Şayet onun zihinsel, ruhsal ve fiziksel zevklerini tam bir uyum içinde uyarabilirseniz, yoğun bir cinsel ihtirasa sahip olabilecek biri olduğunu görürsünüz. İkizler kişiliği içinde bulunan çeşitli kadınların size verdiği mutluluğu bozmadan, onun bu yönünü nasıl açığa çıkarabileceğiniz konusunda sorunlar çıkabilir tabii...
HEPSİ ÇOK ÖZELDİR

Bir İkizler Kızının birkaç kadına bedel olduğunu unutmayın. Ancak, bunları sınıflandırmak için gerekli olan yüksek matamatikle uğraşıp uğraşmamak sizin bileceğiniz iş. Her bir İkizler Kızı, kendi başına çok özeldir ve de birbirlerinden farklıdır. Yani ne zaman içlerindeki diğer ikizi ya da üçüzünü açığa çıkaracağını bilemezsiniz. Bu kadınların yaşı, onlardan ne bekleyebileceğiniz konusunda önemli bir ipucudur. ünkü, olgunluğa erişinceye kadar, gönül ilişkileri onun için oyundan başka bir şey değilmiş gibidir. İnanılmaz derecede maymun iştahlı ve ne yapacağı belli olmayan biri olabileceği gibi son derece tutarlı ve kararlı biriymiş gibi de görünebilir. Önceleri sizin gülümseyişiniz, sesiniz ve hatta yürüyüş biçiminizle kendinden geçebilir. Sonra bu kendinden geçiş tersine döner ve çoraplarınızdan saçınızın biçimine kadar her şeyinizi öylesine zekice ve keskin bir alaycılıkla eleştirir ki, aldığınız yaralar için tedavi olmanız gerekebilir. Şimdi bu durum sizin bir İkizler Kızı\'na talip olmanıza engel olmasın.

Unutmayın, bir kadın yerine en az iki hatta üç-dört kadınla birlikte olacaksınız. Sabah evden çıkarken sizi uğurlayan kadın, akşam eve döndüğünüzde bambaşka biri olarak karşınıza çıkacak ve siz aynı zamanda birden fazla kadınla birlikte oluyormuş duygusuna kapılacaksınız. Bu da pek kolayca vazgeçilebilecek bir şey olmasa gerek. İkizler Kızları göründükleri kadar duyarsız değillerdir. Sahip oldukları çok hareketli düş gücüyle pek çok hayal kurarlar. Romans, bunları ifade ettikleri en kolay yoldur. İkizler\'in başka kadınlardan en az iki kat daha fazla anlatacak şeyleri vardır. Bir İkizler Kızı\'nın sizin öfkenize değil şefkatinize ihtiyacı olduğunu unutmayın. Tabii bu arada onun kendini bir kişiye vakfetmesini de beklemeyin. İkizler Kızı, bir erkeğin zihinsel yeteneklerine ve zekasına hayran olurken, öte yandan onun edebiyat ve fen bilimlerine antipati duymasına, müzik ve şiire karşı ilgisizliğinden hoşlanmayacaktır. Yeterince yaratıcı olan, baleden ve edebiyat dünyasından hoşlanan bir erkek onun çift kişiliğini yeniden canlandırır.

HAYAT DOLU VE NEŞELİ

Kendi karmaşık karakterinin yarattığı şaşkınlığı size yük etmeden, genellikle kendine saklamayı bilir. Hayat dolu ve neşeli bir arkadaştır. oğunlukla canlı kişiliğiyle pırıl pırıl parlar, zekice imaları ve esprileriyle sizi eğlendirir ve dünyadaki hemen hemen bütün konularda akıllıca konuşur. Romantik bir ilişkinin gerektirdiği tüm duygusal davranışlardan hoşlanır ve sizi fethetmekte hiç zorlanmaz. O, kuşkusuz donuk, boş veya monoton bir kadın değildir. İkizler kızı 'gerçekten aşık' olmak ister, ama bu onun gözünü korkutur, cesaret edemez. Anne olmayı da çok ister, ama çoğunlukla bu da onun gözünü korkutur. Karşılaştığı her erkekte başka bir güzellik bulur, ama, onun mutlu olmak için aradığı tüm güzellikleri kendinde toplayan erkeği bulmaya çalışır. İkizler Kızı\'nın sevgiliden daha çok müthiş bir arkadaş olduğunun farkına vardığığınız zaman bunun ne kadar keyifli olduğunu hemen anlayacaksınız.

Bu kızlar, denizin dibine dalmaktan sürat yarışlarına, bisiklete binmekten tenis oynamaya kadar her türlü merakınızda size arkadaşlık edecektir. Ondan kararlılık ve değişmezlik beklemediğiniz sürece tümüyle büyüleyici bir partner ve arkadaş olacaktır. İkizler kızlarından sadakat istiyorsanız, onu gerçek aşkını kazanacak kadar ilginç olmanız koşuluyla, size sadık da kalabilir. Yani şu zihinsel, ruhsal ve fiziksel uyumu sağlayacaksınız; fiziksel uyum, diğerlerinin karışımına da sonradan tuz biber gibi eklenecek. Onda şaşılacak kadar iyi bir iş kafası vardır ve tüm orjinal fikirlerinizi destekleyecektir. Fazla bir gelire ihtiyacınız olduğu zaman, çalışmaktan çekinmeyeceğine güvenebilirsiniz; kazandığı parayı nasıl harcayacağını da çok iyi bilir. Her ne kadar uçarı bir izlenim de yaratsa, göründüğü kadar uçarı değildir. Tüm o parlak küçük konuşmaların altında, o bir düşünür, hem de çok zeki bir düşünürdür.

HIRÇIN VE KÜSTAHTIR

İkizler Kızları aynı zamanda huysuz biridir. Bunu böylece bilmelisiniz. šstelik, hırçın ve küstah olduğu zamanlarda alaycı da olabilir. Aynı zamanda zeka yönünden size meydan okuyabilir. Fakat İkizler eşiniz, yaşam koşullarıyla kolay kolay sarsılmayacaktır; kesin önyargıları da yoktur. Onu sorguya çekmeyin. Siz onurlu bir insansınız. O da öyle. Bu kızın oldukça bağımsız bir bireyci olduğunu daima hatırlayın. İkizler Kızı, rutin evişlerinden bıkan ve canı sıkılan bir kadın olacaktır. O, hayal kurarken, okurken ya da bir tiyatro oyunu yazarken, yataklar yapılmadan, mutfaktaki bulaşıklar yıkanmadan öylece kalacaktır ve bundan da pek fazla rahatsız olmayacaktır. Akşam yemeklerinde bir kutu konserve fasulye verecek, teneke kutuyu açmak zahmetine bile katlanmayacaktır. Ama, onunla en kısacık saatlerde en tatmin edici konuşmaları yapabileceksiniz. Yaşamın sizde yarattığı düş kırıklıklarını sempatiyle karşılayacaktır.

LEZZETLİ YEMEKLER YAPAR

Ayrıca onun yemek pişirmeyi, sofra kurmayı bilmediğini sakın zannetmeyin. Zodyağın el becerisi en fazla gelişmiş İkizler Kızları\'nın lezzetli yemekler ve göz zevkine hitab eden süslü masalar kurmak gibi bir becerisi de vardır. Ve sizi, misafirinizin önünde asla mahcup etmeyecektir. Hatta tüm o mumlar, çiçekler ve gümüşlerle donattığı masayla patronunuzdan başbakana kadar herkesi evinize akşam yemeğine getirebilirsiniz; eşiniz o kadar nazik ve çekici olacaktır ki, konuklarınız evlerine gitmeyi bile istemeyeceklerdir. İkizler annesi, güler yüzlü ve neşeli bir anne olacaktır. ocukların kendisini sınırlamasına izin vermeyecektir; çünkü herhalde onların fazla üstlerine düşmeye fırsat bulamayacak kadar çok projenin peşinde olacaktır. ocuklar da onun bu bağımsızlığını taklit edecek ve bunun yararını göreceklerdir. İkizler eşiniz uçakla gidebileceği hiçbir yere trenle gitmeyecektir. Konuşabileceği hiçbir yerde sessiz kalmayacaktır. Yardım edebileceği hiçbir yerde başını çevirip geçmeyecektir. Ve koşabildiği hiçbir yerde yürümeyecektir. Ona bunların tersini yapmak için zorlamadığınız sürece yanında hiçbir zaman sıkılmayacağınız çok renkli ve keyifli bir eşe sahipsiniz demektir.

İkizler Burcunun Aşk Hayatı

İkizler\'in çift karakterli olduğunu her zaman akılda tutmak gerekir. İkizler\'in bir yanı aşka ve güvenliğe ihtiyaç duyarken, diğer tarafı da kuvvetli bir şekilde yeniliğe ve değişikliğe ihtiyaç hisseder. İkizler ile bir ilişki yürütebilmek için, O\'nun duygusal, mental ve cinsel ihtiyaçlarını tam anlamıyla tatmin etmek gerekir.

Gülmeyi, eğlenmeyi, yolculuk yapmayı ve yeni şeyleri deneyimlemeyi çok sever. Pek çok şey hakkında bilgi sahibi olmasına rağmen, yeni konular hakkında bilgi edinmek ilgisini her zaman çeker. Bir İkizler\'in dikkatini çekmek için, her hangi bir konuda derin bir tartışmaya girmek akılcı bir yöntem olabilir. İkizler dürüstlüğe ve samimiyete çok değer verirler. Dolayısıyla, karşısındaki kişi aynı görüşte olmasa bile, kendi gerçek fikirlerini söyleyen kişileri beğenir ve takdir eder.

Ayrıca tek bir konuya bağlanmamak, enteresan yeni konular bulmak da, İkizler\'in beğenisini kazanmakta faydalı bir yöntem olarak kullanılabilir. Son derece sosyal ve enerjik olan İkizler, zaman zaman sert bir dil kullanmaktan da çekinmez. İkizler kelimeleri silah gibi kullandığı için, aşırı duygusal insanlarla anlaşmakta zaman zaman problemler yaşayabilir. İkizler\'in aşkta kıskanç ama, belli etmekten hiç hoşlanmayan bir yapısı vardır.

Şüphelendirecek ya da kıskandıracak yöntemler kullanmak asla doğru olmaz. Eğer İkizler, karşısındakini tatmin edici ve sadık bir eş olarak görürse, kendisi de aynı şekilde cevap verebilmek için elinden geleni yapacaktır.

Yükseleniniz İkizler Burcu ise

Sizin için en önemli özellik zekanızı sergilemektir. Son derece pratik ve hareketli bir kafanız vardır. Özellikle güç durumlarda çok zekice ve zamanında çözümler bularak durumu kurtarabilirsiniz. Bu olayda sezgileriniz de önemli rol oynar. Bulunduğunuz ortama kolayca uyum sağlayabilirsiniz. Bilmediğiniz bir konuda bile hemen bir şeyler söylemek ve biraz ilerlemeden sonra da kırk yıllık uzman gibi konuşmak sizin için zor değildir. Konuşarak insanların ilgisini çekersiniz. Size biraz geveze denebilir ama kolayca arkadaş edinebilirsiniz. Kusurlu tarafınız arasında havailik yer alır. Bir konu üzerinde uzun süre ilgilenmek zor gelir. Çabuk kavradığınız gibi çabuk da bıkarsınız. Bu nedenle her şeyi yüklemeye gerek duymazsınız. Bazen bir konuda karar verirken çok fikir değiştirirsiniz. Bu da sizi yorgun bile düşürebilir. Bu durum sizi sözüne güvenilmez birisi de yapabilir. Oysa sizin karar vermekte eziyet çektiğinizi anlayamazlar ! İlgi alanınız ve uğraşlarınız daima birden fazladır. Aynı anda iki olayı yürütebilirsiniz. İki sevgili, iki iş, iki gelir kapısı olası gibi. Eliniz de oldukça açıktır ve para sizin için harcanması için vardır.

Siz okumak yerine yaşayarak öğrenmek istersiniz. Kendinize özgü pratik zekanız yardımı ile kolayca öğrenebilirsiniz ve sabahlara kadar kitap devirmek gerekmez. Okurken ciddi bir ilgi göstermeniz beklenmemelidir. Biraz oradan biraz bundan size yeterli gelebilir. Ama sonunda aldığınız bilgiyi satmayı bilirsiniz. Sabırsız birisiniz ve derinliğine ilgi gereken konular sizin için değildir. Kusurlu yanlarınız arasında yalan söylemek ve dedikodu merakı göze çarpabilir. Çift karakterli olduğunuzdan sizin için karar vermek zordur. Açıkçası sizin nasıl davranacağınızı kestirmek güçtür. Kolay etki altında kalabilir ve çabuk bıkıp vazgeçebilirsiniz. Dikkati çeken bir özelliğiniz de çok hareketli olmanızdır.

Adeta yerinde duramazsınız. Konuşurken bile hiç olmazsa elleriniz oynar. Yetenekli ve yaratıcı olduğunuzdan el becerileriniz de oldukça fazladır. Klasik ve rutin davranmak size uygun değildir. Her şeye karşı ilgi duyabilir ve araştırabilirsiniz. Basın, yayımcılık,pazarlamacılık,konuşma gereken işler,sahne ve edebiyat alanları sizi çeker. Sizin çok fazla arkadaşınız olacaktır ama çok yakın dostunuz çok azdır.

Hiç bir konuda sınırlamadan hoşlanmazsınız. Fikir tartışmalarına her zaman hazırsınız. Hareketli oluşunuz erken yaşlanmanıza neden olabilir. Sizin için en büyük engel hareketsiz kalmaktır. Uzun, ince bir vücudunuz olur. Kollarınız ve bacaklarınız da uzuncadır. Gözleriniz ela veya açık renkli, cildiniz de buğday veya esmer renklidir. El parmaklarınız da genellikle ince ve uzundur. Yüzünüz de uzunca olabilir ama etli değildir.

İkizler Burcu ve Sağlık

İkizler burcu sinir sistemini, omuz ve kolları yönettiğinden bu burçta doğan kişilerin kol ve köprücük kemiklerini kırma olasılıkları yüksektir. İkizler burcu aynı zaman da akciğeri de yönettiği için, soğuk algınlığı ve bronşit de bu kişiler arasında yaygın hastalıklardandır. İkizler genellikle sinirli ve huzursuz olurlar.

İkizler burcu yükselen kişilerin fiziksel yapıları: uzun boy, biçimli beden, uzun kol ve bacaklar bu burcun özellikleri arasındadır. Genel olarak kırmızı tenli, kumral saçlı, açık kahverengi gözlüdürler. Gözleri iyi görür. İkizler burcunda doğan kişiler hem fiziksel hem zihinsel olarak sağlıklı kişilerdir; ancak kendilerini kuruntuya kaptırmamalı, sinirsel enerjilerini kontrol etmelidirler. Gerginlikleri ve çok yönlü çalışmaları yüzünden eriyip biter, uykusuzluk çekerler.

Bu burç göğüs, akciğer ve kolları yönetir. Bu nedenle ikizler burcunda doğan kişiler soğuk algınlığı, zatürree ve ciğer hastalıklarına yakalanabilirler.

Kötü bir hasta olur, doktorlarını eleştirir, öğütlerini dinlemezler. İkizler burcu insanları hiç şişmanlamazlar. Çok hareketli olduklarından sindirim sistemleri iyi çalışır. İkizler hep bir şeylerle oyalandıkları için hastalıkla ilgilenmezler. Araba kullanırken, spor yaparken dikkatli olmalıdırlar. Sabırsız ve dikkatleri dağınık olduğundan hem kendilerinin hem başkalarının kazaya uğramalarına neden olabilirler. Bir el işi ile ilgilenmeli ya da okumaya dalarak dinlenmeye çalışmalıdırlar

ikizlerburcu.net'ten alintidir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst