İki̇zler Ve Yükselen İki̇zler Ve Ay Burcu İki̇zler: Plüton Kova Transi̇ti̇ 2044 E Kadar 9. Evde

Tepki
1.782
Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, zihnindeki tüm sınırları yıkmaya hazır mısın? 2026 yılı itibarıyla hayatının en büyük entelektüel devrimi başlıyor! Plüton Kova burcu seyahatiyle birlikte ikizler burcu 2044 yılına kadar neler yaşayacak sorusu artık cevabını buluyor. Bu süreçte ikizler burcu büyük zihin devrimi yaşarken, tam 19 yıl boyunca bildiğin dünyayı arkanda bırakıyorsun!
Peki, 2026 ikizler burcu ve yükselen ikizler büyük zihin dönüşümü içerisinde seni neler bekliyor? Plüton kova 9. ev ikizler burcu inanç ve vizyon değişimi kapıdayken, özellikle ikizler burcu yurt dışı planları 2026 döneminde nasıl şekillenecek? Bu videoda; 2026 ikizler burcu yorumları, merakla beklenen plüton kova geçişi ikizler burcu etkileri ve 2026 ve 2044 arası ikizler burcu astroloji öngörüleri hakkında her şeyi en ince ayrıntısına kadar konuşuyoruz.
Açıklamada Öne Çıkanlar:
⚡ 19 Yıllık Zihin Devrimi: İkizler burcu için 19 yıllık plüton kova döngüsü ne getirecek ve bu süreçte fikirlerin nasıl bir dünya gücüne dönüşecek?
İnançlar Sarsılıyor: İkizler burcu hayat felsefesi ve inanç değişimi yaşarken hangi tabularını yıkmak zorunda kalacak?
✨ Gelecek Planları: İkizler burcu eğitim ve akademi 2026 fırsatları ile yükselen ikizler plüton kova etkileri seni hangi zirveye taşıyacak?

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
79.330
2044 neyy :D
2024,2025 hiç bişe hissetmedim haha hep berboydu :D
Yeni yaşam tarzı, taşınma işlerim olacak heralde elit bir yerde istediğim ev bulacağım :D kalple ruhla sarılma işleri çokta gerçek gelmedi ben biraz sıkılıyorum yeterli bilgiye (dedikoduya) sahip degilmiymişim aaa-aa benim pro max’im ablam biraz daha ders alayım
Bir ikizler olarak bilğiye (dedikoduya) çok önem veririm’de ne diye unutacağım kız o arşiv çok sağlam bellek dolu haha (vala yıkamamda bu muvicezi mucivize türkçe meali neydi hahahaha
Yabani otlar (elti,görümce,kv) keşke keşkeee kökten çözüm lazım :D
Uzman dedikoducu hahahaha
Herkes senden fenomen olur niye olmuyorsun diyor paylaşımlarımı çok kaliteli bulanlar var :D
Aşamıyorum kocamın engeline takılıyorum haha
@nk83 yabancı ülke diyor :neee: Ben gidiyorum valizi topliyim hahahaha
İşte bana sır vermesinler ben tutamıyorum çenem boldur benim hahahaha kimseye söyleme denilince 2 gün sonra söylicegimi saniyesinde söylemem gerek hahahaha
Hadi bakalım yepyeni kapılarla temizliklerle bahara çiçek gibi açayım :kkalp:
Yapay zekayla kankiyiz zaten haha beni heycanlandırmayan hiç bişey bana göre degil zaten. Enerjimi sömüren kişilerlede görüşmüyorum engelliyorum bu aralar haha
Hadi bakalım inşallah yazı niye kalınlaşmış haha neyse ağzına yüreğine bilgilerine sağlık canım teşekkür ediyorum kokulu öpücüklerimi yolluyorum :kkalp: :optum:

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.782
2044 neyy :D
2024,2025 hiç bişe hissetmedim haha hep berboydu :D
Yeni yaşam tarzı, taşınma işlerim olacak heralde elit bir yerde istediğim ev bulacağım :D kalple ruhla sarılma işleri çokta gerçek gelmedi ben biraz sıkılıyorum yeterli bilgiye (dedikoduya) sahip degilmiymişim aaa-aa benim pro max’im ablam biraz daha ders alayım
Bir ikizler olarak bilğiye (dedikoduya) çok önem veririm’de ne diye unutacağım kız o arşiv çok sağlam bellek dolu haha (vala yıkamamda bu muvicezi mucivize türkçe meali neydi hahahaha
Yabani otlar (elti,görümce,kv) keşke keşkeee kökten çözüm lazım :D
Uzman dedikoducu hahahaha
Herkes senden fenomen olur niye olmuyorsun diyor paylaşımlarımı çok kaliteli bulanlar var :D
Aşamıyorum kocamın engeline takılıyorum haha
@nk83 yabancı ülke diyor :neee: Ben gidiyorum valizi topliyim hahahaha
İşte bana sır vermesinler ben tutamıyorum çenem boldur benim hahahaha kimseye söyleme denilince 2 gün sonra söylicegimi saniyesinde söylemem gerek hahahaha
Hadi bakalım yepyeni kapılarla temizliklerle bahara çiçek gibi açayım :kkalp:
Yapay zekayla kankiyiz zaten haha beni heycanlandırmayan hiç bişey bana göre degil zaten. Enerjimi sömüren kişilerlede görüşmüyorum engelliyorum bu aralar haha
Hadi bakalım inşallah yazı niye kalınlaşmış haha neyse ağzına yüreğine bilgilerine sağlık canım teşekkür ediyorum kokulu öpücüklerimi yolluyorum :kkalp: :optum:
Yavaş yavaş hepsi yerine oturur. Plüton çok yavaş hareket eder inşallah herşey iyi olur senin için :)
Teşekkür ederim :) bu arada Yükselen burcu neydi?

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.782
İnşallah canım bekleriz 2044e kadar vaktimiz var haha yükselenim ikizler canım :interest: eşimin burcuda ikizler :D
Şuan sana imkansız gibi görünen herşey bu 19 yıl içinde yavaş yavaş işlene işlene gidecek, Allah isterse seni en dipten alır kaf dağının üstüne bile çıkarır. Gezegenler sadece onun navigasyonu. Plüton çok ama çok yavaş hareket ettiği için hiç birşey bir günde gerçekleşir düşünme. Sen dönüşümün sağlıklı olması için, direnmeden ve sana yarar getirecek şekilde hareket etmelisin :)

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
79.330
Şuan sana imkansız gibi görünen herşey bu 19 yıl içinde yavaş yavaş işlene işlene gidecek, Allah isterse seni en dipten alır kaf dağının üstüne bile çıkarır. Gezegenler sadece onun navigasyonu. Plüton çok ama çok yavaş hareket ettiği için hiç birşey bir günde gerçekleşir düşünme. Sen dönüşümün sağlıklı olması için, direnmeden ve sana yarar getirecek şekilde hareket etmelisin :)

Piii bizim planlar 19 yıl sonraysa ben 35 + 19 54 yaşıma yaşarmıyım oda şüpeli haha niye vir günde olmuyor ayol yandık vala @nk83 biz gene kiracı haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar