İki̇zler Ve Yükselen İki̇zler Ay Burcu İki̇zler: Neptün Koç Transi̇ti̇ 2039 A Kadar: Neptün 11. Evde

Tepki
1.605
İkizler burcu için devrim vakti! 2026 yılından 2039 yılına kadar sürecek olan Neptün Koç geçişi ile hayatınızda "asi dönem" resmen başlıyor. Yaklaşık 2 asırdır (1875'ten beri) gerçekleşmeyen bu nadir gökyüzü olayı, özellikle sosyal çevrenizde ve arkadaşlık ilişkilerinizde hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını müjdeliyor. Gerçek müttefiklerinizle, maske takan tanıdıklarınızın birbirinden ayrılacağı bu sürece hazır mısınız?
Bu içerikte, önümüzdeki 13 yıl boyunca İkizler burcunu 2026 ve 2039 yılları arasında bekleyen o büyük sosyal dönüşümü ve Neptün’ün on birinci ev etkilerini adım adım inceliyoruz:
Dost görünenlerin maskesi nasıl düşecek? Sosyal çevrenizdeki "büyük temizlik" operasyonuna hazırlıklı olun.
Kariyerde özgürleşme vakti! Balık burcundaki o yorucu dönem biterken, teknoloji ve ekip odaklı yeni hedefleriniz neler olacak?
İkizler burcu aktivizm ve toplumsal davalar: Hangi büyük amaç için sahaya ineceksiniz?
✨ 2026 astroloji öngörüleri ışığında, sosyal etkinizi artıracak ve vizyonunuzu değiştirecek "yeni normal" stratejileri.
Neden Bu Dönemi Takip Etmelisiniz?
Bu video/yazı, sadece klasik bir İkizler burcu 2026 yorumu değil; Neptün'ün Koç burcuna geçişi ile hayatınıza girecek olan 13 yıllık döngünün stratejik haritasıdır. Yaklaşık 2 asır sonra on birinci evinize giren bu enerjiyle, İkizler burcu büyük değişim ve sosyal ağlarda güçlenme sürecine giriyor. 2026 gökyüzü rehberimiz, size özel sosyal çevre analizi, yeni iş birlikleri ve spiritüel gelişim fırsatlarını sunuyor. Astrolojik milat niteliğindeki bu süreçte, 2026 ve 2039 burç yorumları ile gelecek öngörüleri kariyer ve arkadaşlık dengenizi yeniden kurmanızı sağlayacak. Asi döneminizde kimlerin yanınızda kalacağını ve manevi huzura nasıl ulaşacağınızı keşfetmek için bu detayları kaçırmayın.

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
78.326
Önemli davalar diyorsun, arsa mahkemesi geldi haha arsa parseline 330kiside hak sahibi diyor anacım hahahaha napacağız haha

27 ocak diyor ayyy hadi insallah :durbun:
Ayy sorma telefon rehberi kabarık cidden 900lü hat gibi :kriz:
Beni anlayan gerçekten bir kaç kişi var zaten gerisine luzüm görmüyorum :interest:
Akıl hocalıgıda bir olur benden ooo hahahaha
İlizyon demiyoruz biz ona iki yüzlü yılanlar diyoruz.
Yok kimseyle bi iş yapmayı bırak ben kahve içmeyi bile kestim.

09.38 burda durdurdum gelicem esim geldi :uc:

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.605
Önemli davalar diyorsun, arsa mahkemesi geldi haha arsa parseline 330kiside hak sahibi diyor anacım hahahaha napacağız haha

27 ocak diyor ayyy hadi insallah :durbun:
Ayy sorma telefon rehberi kabarık cidden 900lü hat gibi :kriz:
Beni anlayan gerçekten bir kaç kişi var zaten gerisine luzüm görmüyorum :interest:
Akıl hocalıgıda bir olur benden ooo hahahaha
İlizyon demiyoruz biz ona iki yüzlü yılanlar diyoruz.
Yok kimseyle bi iş yapmayı bırak ben kahve içmeyi bile kestim.

09.38 burda durdurdum gelicem esim geldi :uc:
2 dk da muhasebe ettin hahaha hahaha Allah iyiliğinizi versin. Çok güldüm:D hayırlara vesile olur inşallah senin için :selam: :asikk: :kaalp:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar