İğneli iplikli 'asma' yöntemiyle isteyene dolgun kalça yapılıyor

nerissa

Daimi Üye
Katılım
25 Kasım 2008
Mesajlar
512
Tepki
326
Puan
63
Yaş
39
Konum
istanbul
Güzel ve şekilli bir kalçaya sahip olmak artık hayal değil. Prof. Dr. Onur Erol; kendi geliştirdiği 'kalça asma' yöntemiyle ilgili soruları yanıtladı:

'Kalça asma' nedir?
'Kalça asma' benim geliştirdiğim, ameliyatsız olarak, sarkmış olan kalçanın dikişlerle asılmasını sağlayan yöntemin adı. Aynen 'kaş asma' gibi. Bu yöntemde ameliyata gerek kalmıyor. Gevşeme nedeniyle sarkan kalça bölgesi toparlanıyor. Yapısal olarak düşük kalçalı kadınlara da uygulanıyor. Lokal anestezi ya da biraz uyutarak gerçekleştirilen operasyon, yarım saat sürüyor ve yuvarlak bir kalça elde ediliyor. Dikişler, kalça kıvrımının içinde gizli oluyor.

Kesiler minik olduğu için hiç iz kalmıyor. İpliklerin geçtiği yerlerin izleri çok dikkat edilirse, birkaç ay görülür. Ancak, daha sonra bu izler de tamamen kaybolur. Operasyonun ertesi günü hastalar işlerine gidebiliyor. Silikon ise, daha zahmetli bir ameliyat gerektiriyor. Bu yüzden ben bu yöntemi silikona tercih ediyorum. 4 Bir süre sonra sarkma oluşabilir mi? Bu durum, kişiden kişiye değişir. Bir yıl sonra da, 5 yıl sonra da işlemin tekrarı gerekebilir.

3 HAFTA DİKKAT ŞART!
Dikişler patlayabilir mi?
Hastalar öyle pat diye hemen oturmuyor. Zorlama olursa, dikişler içerideki dokuları yırtarak gevşeyebilir. Dikiş kopmaz ancak gevşeme olabilir. Hastalara, 3 hafta süreyle dikkatli oturmalarını ve varis çorabı giymelerini öneriyoruz. 3 haftadan sonra risk azalıyor. 1.5 ay sonra hiç iz kalmıyor. Operasyon en geç haziran ayının ortalarına kadar yapılmalıdır. Bence ideal zaman kış ve bahardır. Bir de; çok yaşlanmış ve derileri çok sarkmış kişilerde bu yöntem başarılı olamaz.

Yöntem erkeklere de uygulanıyor mu?
Erkekler bize daha çok kalçalarını küçültmek için başvuruyor. Çok nadir olarak büyütme işlemine yönelik başvurular da olabiliyor.

ÖLÇÜSÜ BELİN 2 KATI OLMALI İdeal olan bir kadının bel ölçümünün iki katına yakın kalçalara sahip olmasıdır. Beli 60 santim olan bir kadın için ideal kalça 102 santimdir. Küba ve Brezilya'da kalçaların çekici olması, bu ölçülerdeki kadınların çokluğundan kaynaklanır. Özellikle Brezilya'da bu ölçülere ulaşamayan kadınlar kalçalarını büyüterek, çekici ve seksi duruma getirmektedir. 90- 60-90 ölçüsüne takılmamak gerekir. Sadece, göğüs yapısı geniş ama memeleri küçük olan bir kişide 90 ölçüsüne ulaşabilir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst