İğneli Epilasyon Hakkındaki Herşey

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
İğneli epilasyon akımla çalışılan bir yöntemdir. Kıl kanallarından gönderilen akım kıl hücresinin yok olmasını sağlar. iğneli epilasyonda müşterinin hassasiyetine göre ayarlama imkanı vardır. Rahat, sağlıklı bir yöntemle, iğneli epilasyonla kesin çözümler elde edilebilir.

igneliepilasyon.JPG


İğneli epilasyon kalıcı çözümlerdendir.

İğneli epilasyon ince ve yumuşak iğnelerle kıl köküne girip zayıf akımlı elektrikle köklerin yakılması yöntemidir. Tahrip olan kıl daha sonra cımbızla çekilerek alınır. Elektrik akımı zayıf olduğu için pek acı duyulmasa da hassas bölgeler için lokal anestezi yapılabilir.

Seansların sayısı, iğneli epilasyon yapılan bölgedeki tüy yoğunluğuna ve tüylerin alınmaya uygun gelişmişlik evresine göre değişir.


İğneli epilasyon nasıl çalışır?

İğneli epilasyonda kıl köküne küçük çok ince ve ****l bir uç sokulur. Daha sonra elektrik akımı verilir. Elektrik akımının verildiği alet özel olarak yapılmış belli bir elektrik enerjisini veren cihazlardır. Isı ve kimyasal reaksiyon ile kıl kökü tahrip olmaktadır.

İğneli epilasyon güvenli bir yöntem midir?

İğneli epilasyon etkili bir yöntemdir. Modern iğneli epilasyon cihazları ve yöntemleri tedavinin etkinliğini arttırmıştır. Ayrıca kişiye özel iğne kullanımı ile bulaşıcı hastalıklardan korunma sağlanır.

İğneli epilasyon ağrılı mıdır?

İğneli epilasyon esnasında hissedilen acı kişinin ağrı duyarlılığına, makine modeline ve kullanılan yönteme göre değişir. İğneli epilasyon öncesi anestezik krem kullanılarak hastaların ağrıyı az hissetmeleri sağlanmaktadır

iğneli epilasyonun yan etkileri nelerdir?

İğneli epilasyon güvenli bir yöntemdir. İğneli epilasyon uygulanmasından sonra kısa süreli ve geçici kızarıklık oluşabilir. Tedaviden sonra önerilecek krem ve ilaçlarla bu yan etkiler kısa sürede kaybolmaktadır.

Hangi vücut bölgeleri tedavi edilebilir ?

Vücudun her alanındaki tüyler iğneli epilasyon ile giderilebilir.

Uzun etki için iğneli epilasyon ne kadar süre devam edebilir ?

İğneli epilasyon uzun sürebilen bir yöntemdir. Tedavi süresi kişiden kişiye, tedavi edilen alan ve kıl yoğunluğuna göre değişmektedir. iğneli epilasyon da İlk tedaviden itibaren etkili sonuçlar alınmaya başlanır. Tedavi seansları başlangıçta yoğundurancak daha sonraları daha seyrek uygulanmaktadır.


Alıntıdır!
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
İğneden korkan biri olarak hayatta yaptıramayacağım birşey bu benim :ates:
 

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
acaba ilk seferde etki ediyormu yoksa seansalarimi var
yaptirmazdim ama ben:sim3:
 

amed

Aktif Üye
Katılım
14 Eylül 2010
Mesajlar
338
Tepki
208
Puan
43
Konum
yurtdisi
acaba ilk seferde etki ediyormu yoksa seansalarimi var
yaptirmazdim ama ben:sim3:


canim ilk seferde etki ediyordur ama kesin sonuc belirli seanslardan sonra ancak...birde kisiden kisiye degisiyordur...benim arkadasim yapti ama daha tam sonucalamadi...
ben yaptirmak isterdim ise basladigimda yaptiracam insallah
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst