İdrar kaçırma tarihe karışıyor

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
İdrar kaçırma tarihe karışıyor


İdrar kaçırma genelde doğum yapmaya bağlı olarak ortaya çıkan bir sorun olarak kabul ediliyor. Bu sorunu Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Senai Aksoy açıklıyor


bf929cc608idrar_kacirma_problemi_tarihe_karisiyor_h2564.jpg

İdrar kaçırma sorunu çok sayıda doğum yapma, iri bebek doğurma ve zor doğumların dışındaki nedenlerle de görülebiliyor.

İdrar kaçırmanın en önemli nedenleri arasında ileri yaş, menopoz, uzun süren kabızlık, şişmanlık ve astım, bronşit gibi akciğer hastalıkları sayılabilir.

İleri yaş ve menopoz dışındaki nedenlere bağlı idrar kaçırma daha çok doğurganlık çağındaki kadınlarda görülüyor.

Günümüzde gelişen modern tedavi yöntemleri ile artık kadın hangi yaşta olursa olsun idrar kaçırma sorunu kısa sürede ameliyat gerektirmeden, acısız, iz kalmadan çözülebiliyor.

Ameliyatsız, acısız tedavi ile kısa sürede günlük hayata dönmek mümkün!

Kadının yaşamını ve ruhsal durumunu olumsuz etkileyen idrar kaçırma sorununu IncontiLase (Lazerle İdrar Kaçırma Tedavisi) ile kolayca çözmek mümkün.

IncontiLase Tedavisi, Er:YAG lazer teknolojisi sayesinde üretral bölgede ve idrar kesesi ön duvarında fototermal gerilim ve sıkılaştırma sağlıyor.

Uzmanlar ve hastalar neden IncontiLase tedavisini tercih ediyor?

IncontiLase ile idrar kaçırma tedavisi ameliyat, anestezi, kesi ve dikiş gerektirmiyor. Uygulama esnasında veya sonrasında acı duyulmuyor ve 20 - 25 dakika gibi kısa bir süre içinde kolayca uygulanabiliyor. Hasta günlük yaşantısına hemen dönebiliyor. Yöntem yüksek başarı oranları ve hasta memnuniyeti sağlayan etkili bir çözüm. IncontiLase, komplikasyon riski ve yan etkisi olmayan güvenilir bir sistem olduğundan uzmanlar ve hastalar tarafından tercih ediliyor.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst