12 su bardağı su
1 kg kabuklu iç bakla
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 limonun suyu
1.5 yemek kaşığı sirke
tuz
iç baklaları kabuklarından ayırıyoruz.kabuklarını atıyoruz.
genişçe bir tencereye 12 bardak suyu koyup kaynatın.kaynayan suya iç baklaları ekleyip ateşi kısın ve 15-20 dk. pişirin.pişen baklaları kevgirle servis tabağına alıp,üzerine zeytinyağı,sirke,limon suyu ve tuzu serpip servis yapınalıntı
1 kg kabuklu iç bakla
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 limonun suyu
1.5 yemek kaşığı sirke
tuz
iç baklaları kabuklarından ayırıyoruz.kabuklarını atıyoruz.
genişçe bir tencereye 12 bardak suyu koyup kaynatın.kaynayan suya iç baklaları ekleyip ateşi kısın ve 15-20 dk. pişirin.pişen baklaları kevgirle servis tabağına alıp,üzerine zeytinyağı,sirke,limon suyu ve tuzu serpip servis yapınalıntı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.