Iç Bakla Salatası-Resimli

sementha

Daimi Üye
Katılım
15 Temmuz 2008
Mesajlar
2.349
Tepki
3.398
Puan
113
Konum
istanbul
12 su bardağı su
1 kg kabuklu iç bakla
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 limonun suyu
1.5 yemek kaşığı sirke
tuz

iç baklaları kabuklarından ayırıyoruz.kabuklarını atıyoruz.
genişçe bir tencereye 12 bardak suyu koyup kaynatın.kaynayan suya iç baklaları ekleyip ateşi kısın ve 15-20 dk. pişirin.pişen baklaları kevgirle servis tabağına alıp,üzerine zeytinyağı,sirke,limon suyu ve tuzu serpip servis yapınalıntı

 
Katılım
17 Temmuz 2010
Mesajlar
80
Tepki
61
Puan
18
Yaş
64
Konum
ankara
çooooooooook severim heleki ayvalık-cunda adası baklası lacak kiiiiii mııııııııııııımmmmmmmmmmmmm:hhhhhh:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst