İbo Şov'da Ortalık Birbirine Girdi!

GÜLÇİN

Daimi Üye
Tepki
2.169
Şovum bitti, Yıldız da öldü

İbrahim Tatlıses Yıldız Tilbe'ye ateş püskürdü: Şovumu bitirdim. İşsiz kalan 50 kişinin vebali boynuna. Yüzünü görmek istemiyorum cenazeme de gelmesin.

Tatlıses'in şovunda yaşanan Yıldız Tilbe-İbrahim Tatlıses kavgasının ardından ortalık karıştı. Ünlü türkücü Seyrantepe'deki ofisinde apar topar bir basın toplantısı düzenleyerek sert açıklamalarda bulundu. İşte Tilbe'yi hedef alan sözler:

YORULDUM SIKILDIM:

Yaşananlardan sonra çok yoruldum sıkıldım. Yıllardır devam eden şovumu bitirme kararı aldım. Birazdan kanalı arayıp kararımı ileteceğim. Ama İbo Şov'dan ekmek yiyen 50 kişi işsiz kalacak. Bunun vebali Yıldız Tilbe'nin boynuna.

BENİM İÇİN ARTIK ÖLÜ:

Yıldız Tilbe ile ne bir daha bir araya gelirim ne de görüşürüm. Benim için artık o kadın ölmüştür. Yüzünü dahi görmek istemiyorum. Ölürsem cenazeme de gelmesin.

MAHSUN'A DEMEDİM:

Yıldız programda beni o kadar gerdi ki gereksiz yere eski defterleri açtım. 'Seni döven pez...lerin elinden ben kurtardım' derken Mahsun Kırmızıgül'ü kastetmedim. O dönemde Prestij Müzik'te dövmüşler ama Mahsun'un konuyla alakası yok.

ALTINLARI BOZDURUP RAKI İÇECEK

Ünlü türkücü Yıldız Tilbe'ye taktığı beşibiryerde için 'Altınları geri yollayacağını söyledi ama hala ses yok. Gönderirse Boğaz'da rakı içeceğim' dedi.

AYNISI YİNE YAPARIM

Yıldız Tilbe ise son yaşanan olayların ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: İbrahim Tatlıses beni hedef alan aşağılayan açıklamalar yaptı hakaret etti. Kendisine dava açacağım. Ben onun programında sadece bana yapılan hakarete karşı tavrımı net bir şekilde ortaya koydum. Orada durmak bana yakışmazdı. Aynı şeyle karşı karşıya kalsam yine aynısı yaparım. Ben her hareketimin ve sözümün arkasında duran bir kadınım.

TOPALOĞLU AİLESİ: DAVA AÇACAĞIZ

Yıldız Tilbe'nin 'Canlı Gaste' programında 'İbrahim Tatlıses'in pez...ler diye söz ettiği kişiler Mahsun Kırmızıgül Hilmi Topaloğlu ve Burhan Aydemir'dir' sözlerinden sonra Prestij Müzik'in eski sahibi Hilmi Topaloğlu'nun ailesi bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ıfadelere yer verildi: İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe arasındaki tartışmada rahmetli Hilmi Topaloğlu'nun adının geçmesi ailemizin maneviyatına büyük zarar vermiştir. Konuyu şu an itibarıyla yargıya taşımış bulunmaktayız.

OP
GÜLÇİN

GÜLÇİN

Daimi Üye
Tepki
2.169
İbo Şov'da ortalık birbirine girdi! Yıldız Tilbe programı terketti.

Tam ayrılma sahnesinde denk gelmiştim İbrahim Tatlıses' i kınıyorum Yıldız Tilbe'yi etrafınki yalakalarla karıştırdı. Yıldız Tilbe besteleri ve sesi ile bir yerlere gelmiştir. İbrahim Tatlıses ise bana göre halen geçmişin meyvelerini topluyor ve günün birinde o meyveler bittiğinde etafında her daim küçülttüğü yalakalar acaba onu pofpoflamaya devam edecekler mi...

Tatlıses'le kavga eden Yıldız Tilbe programı terketti.

İbo Şov'da canlı yayında ortalık karıştı. Programa konuk olan Yıldız Tilbe ile İbrahim Tatlıses birbirine girdi. Herşey Yıldız Tilbe'nin "Kandıramazsın Beni" parçasını söylerken İbrahim Tatlıses'in şarkıyı yarıda kesmesiyle başladı.

Yıldız Tilbe şarkısını tamamladıktan sonra reklama gidildi.

Reklamların ardından Tatlıses konuşmaya başladı. Tatlıses Yıldız Tilbe'nin kendisine saygısızlık yaptığını söyledi.

Yıldız Tilbe'nin geçmişte dayak yediğini ve kendisinden yardım istediğini iddia eden Tatlıses "Seni pez....nklerin elinden kurtardım" deyince Yıldız Tilbe dayanamadı ve "Beni kimse pez.....nklerden filan kurtarmadı. Ayrıca sizden yardım istediysem bunu niye burada söylüyorsunuz çok ayıp ediyorsunuz" dedi.

Tartışma bu şekilde karşılıklı sözlerle uzayıp giderken yayına rapçi Ceza'nın katıldığı İbo Show'dan görüntüler verildi.

Bir süre sonra tekrar yayına geçildi. Yıldız Tilbe ayağa kalktı İbrahim Tatlıses'i alkışlayarak programı terketti. Tilbe'yle birlikte stüdyodaki izleyicilerin bir kısmı da programdan ayrıldı.

Tilbe'nin ayrılmasının ardından İbo ise "Ne zaman yayına çıksa şunu yapmam bunu söylemem şunu sorma bunu anlatma diye talepte bulunuyor. Lanet olsun kardeşim. Gelmezsen gelme. Şarkını da istemiyorum seni de" diye konuştu.

Ardından orkestra ekibine dönen Tatlıses "Bundan sonra da Yıldız Tilbe şarkısı çalmayacak burada. Eğer bir daha şarkısını söylersem haysiyetsiz ve onursuzum. Çünkü bu canavarı ben yarattım. Bitmek üzereydi ben yeniden gündeme getirdim. Hadi güle güle. Benden uzak ol istersen Mısır'a sultan ol. Öleceğimi de bilsem bir daha onun şarkısı burada çalmayacak" dedi.

OP
GÜLÇİN

GÜLÇİN

Daimi Üye
Tepki
2.169
Bu kadın bana 12 bin YTL'ye patladı

Yıldız Tilbe yüzünden sinir krizi geçirdiğini söyleyen İbrahim Tatlıses: Programdan önce 12 bin TL'lik alışveriş yaptı külotlu çorap hatta jilet istedi. Bu nasıl sanatçı ya...

İBO Show'a konuk olan ve canlı yayınını terk eden Yıldız Tilbe ile İbrahim Tatlıses arasındaki tartışmanın yankıları sürüyor. Bu arada kavgayla ilgili detaylar da netleşmeye başladı. Ünlü türkücü dün bir açıklama yaparak kamera arkasında yaşananları anlattı. Tatlıses 'O gece ve öncesinde neler yaşadığımı biliyor musunuz? Ben bu insanın ne kadar patavatsız olduğunu iyi bilenlerdenim. İdobay'da iki senelik mukavelesi vardı. Daha fazla dayanamadım ve başka firmaya sattım. Kovulmadığı yer ve mekan dayak yemediği patron kalmadı. Bir tek ben ona kıyamadım' dedi.

BEŞİBİRYERDE İSTEDİ
Tatlıses Tilbe'nin program çıkmadan önce beşibiryerde altın elbise ayakkabı talep ettiğini kendisini alışverişe gönderdiğini ama Tilbe'nin durumu abartıp tam 12. 622 TL'lik harcama yaptığını söyleyerek 'Bunlar yetmedi. Programa gelirken arayıp iki tane külotlu çorap bir de permatik istedi! Sen nasıl sanatçısın arkadaş? Ayağına giyecek çorabın da mı yok?'dedi.

NEREDE NE KADAR HARCADI
l B. Butik 1.500 TL
l Home Store 1.650 TL
l Ayakkabı: 650 TL
l Harvey Nichols: 4.494 TL
l Beşibiryerde altın: 4.328 TL
Toplam 12.622 TL
NOT: Tutara çorap ve jilet dahil değil!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar