Hugh Jackman

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.387
images

Hugh Jackman

1968 Sydney Avustralya doğumlu olan Jackman, İngiliz kökenli bir ailenin en küçük çocuğu olarak dünyaya geldi. Gazeticilik okuyan Hugh Jackman'ın oyunculukla tanışması tamamen tesadüf eseri oldu.

Jackman'ın ilk oyunculuk deneyimleri, 1999 yılında rol aldığı çeşitli televizyon yapımları oldu. Ününün Avustralya dışına çıkması ise, başrolde oynadığı "Oklohoma!" adlı tiyatro oyununun İngiltere'de sergilenmesi ile gerçekleşti.

2002 yılında X-Men filminin seçmelerine yine tesadüf eseri son anda dahil olan Jackman, aslında bir yan rol için düşünülüyordu. Wolverine rolü için anlaşılan ismin son anda kadrodan çıkmasıyla, Hugh Jackman Wolverine rolünü aldı. Filmin başarısı ile, Jackman da dünya çapında üne kavuştu.

Jackman, Şubat 1996'da oyuncu Deborra-Lee Furness ile evlendi.2000 doğumlu Scar Maximillian ve 2005 doğumlu Ava Eliot adında evlat edindikleri iki çocukları var.
Alıntıdır
hugh-jackman-deborra-lee-furness-dog-01.jpg

hugh-jackman-oscar.jpg

tumblr_static_hugh-jackman-ce9xzc.jpg

:foto: Filmlerden kareler :foto:

Australia
hugh-jackman-australia-19.jpg

hugh_jackman_australia_movie_image__5_.jpg

les_miserables_hugh_jackman_poster.jpg

X Men
wolverine2.jpg

x_men_origins_wolverine_ver2.jpg

Real Steel
images

real-steel-still06.jpg

Real-Steel-Hugh-Jackman.jpg

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.387
unlu-aktorun-bilinmeyen-buyuk-drami-hugh-jackman-sefiller-1374885.jpg

Ünlü aktörün bilinmeyen büyük dramı

Wolverine isimli filmle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ödüllü aktör Hugh Jackman, yaşamına ilişkin önemli bir sırrı paylaştı.

Wolverine isimli filmle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ödüllü aktör Hugh Jackman, yaşamına ilişkin önemli bir sırrı paylaştı.

Dailymail'da yer alan habere göre, Avustralya asıllı oyuncu şöhrete hiç de kolay yoldan kavuşmadı.

unlu-aktorun-bilinmeyen-buyuk-drami-hugh-jackman-sefiller-1374884.jpg

Küçük yaşta büyük bir dram yaşayan Jackman, annesi Grace'in onu okula uğurladığını, ancak dönüşte onu evde bulamadığını söyledi. Jackman, ''Beni okula uğurlarken kafasında bir havlu vardı. Ancak döndüğümde evde değildi. İki gün sonra ondan bir telgraf aldık, İngiltere'ye gitmiş'' sözleriyle yaşadıklarını paylaştı.

unlu-aktorun-bilinmeyen-buyuk-drami-hugh-jackman-sefiller-1374883.jpg

Bu sırada henüz 8 yaşında olduğunu anlatan Hugh Jackman, ''Bunu atlatmam 2 yıl aldı. 2 yıl boyunca annemin temelli gittiğini kabullenemedim'' dedi.

Babası Chris Jackman'ın kendisi ve 4 kardeşini tek başına büyüttüğünü dile getiren ünlü oyuncu, ''Ancak şöhrete kavuştuktan sonra annemle bir araya geldim.

Pek samimi değiliz ama yine de yılda 4-5 kez görüşüyoruz'' diyerek annesini affettiğini aktardı.

Yeni filmi Wolverine'in özellikle ergen gençler tarafından ilginç bulunduğunu dile getiren Jackman, ''Çocuklar bağ kuruyor. Her ergen, kendini vahşi ve marjinal sanır. Mesela X-Men filmindeki mutantlar gibi. Ben de küçükken ağabeyim tarafından korkutulurdum. Wolverine rolünü oynarken de ağabeyimle nasıl kavga ettiğimi hatırladım'' dedi.

Dansa ilgi duyduğu için ağabeyinin onu efemine bulduğunu anlatan Jackman, buna rağmen dans ve şarkı söyleme yeteneği sayesinde Broadway'de Tony ödülü aldığını gülümseyerek hatırlattı.

unlu-aktorun-bilinmeyen-buyuk-drami-hugh-jackman-sefiller-1374876.jpg

unlu-aktorun-bilinmeyen-buyuk-drami-hugh-jackman-sefiller-1374875.jpg

unlu-aktorun-bilinmeyen-buyuk-drami-hugh-jackman-sefiller-1374873.jpg

Milliyet

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar