Hollywood'un Zayıflama Sırları

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
Hollywood'un Zayıflama Sırları

Ünlüler en iyi kulüplere gitmeye, hayranlık uyandıran modacıların giysiler giymeye ve çok pahalı aktivitelere yüzlerce para ödemeye alışkındırlar.. Bir film için kilo alıp sonra da hemen zayıflayabilirler. Paparazzilere, hhayranlarına iyi görünmek için bol miktarda para harcarlar. Siz onlar gibi büyük paralara sahip olmasanızda formda kalmak için onları takip edebilirsiniz.

Güzelliğin bedeli ağır
Ünlülerin eğitmenleri, genellikle 10-12 saat arasında yaptırdıkları egzersizler için saat başına 120 - 300 dolar arasında ücret alıyor. Bir yıldızı ekrana hazırlamak için günlük 1000 dolar en uygun rakam.. Hayranlıkla izlediğimiz yıldızlar zaman bakımından bizim kadar şanslı değiller. En değerli saatleri jimnastik, egzersiz, koşuşturmaca dışındaki birkaç saatlik dinlenme süreleri.. Ne yazık ki para zamanı satın alamıyor ve meşgul programlarının dışında formda kalmak için çok çalışmaları, programlı olmaları gerekiyor.

Koşuşturmak yaşamları formda tutuyor
Doğumdan sonra Heidi Klum'u Victoria's Secret defilesine hazırlayan The Ulitimate New York Diet'ın yazarı David Kirsch, "Müşterilerimin zamanı her zaman asıl olandır. Onlara göre program yapıyoruz. 2 hafta seyahatte, bir film tanıtımı için 2 hafta kırmızı halıda ya da settedirler. Çok fazla hareket etmek zorunda olmaları formda kalmalarını olumlu ve verimli etkiliyor.." diye belirtiyor.

Parayla zayıflanır
Bir yıldızsanız en son çıkan jimnastik araçlarına veya bir film için özel bir eğitmen isteme hakkına her zaman sahipsinizdir. Ünlülerin Kirsch gibi zayıflama koçları, fırsat buldukları her ana basit hareketler yapmalarını öğütlüyor. Bunları aksatmalarının kesinlikle telafisi yok.

Yürüyüş zayıflatır
Ünlülerin formda kalmak için tercih ettikleri sizin uygulayabileceğiniz diğer yol ise; 30 dakika tempolu yürüyüş, (yanınızdakiyle konuşamayacak derecede), sonrasında koşa bildiğiniz kadar hızlı olarak 15 dakika boyunca koşmak ve daha sonra 45 dakika yürümek.. Bu performansı 10 - 12 defa tekrarladığınızda istediğiniz sonucu siz de alabilirsiniz. İyi bir sonuç için yavaş koşudan daha zor egzersizler yapmalısınız.

Konuya ve kişiye özel programlar
Tobey Maguire'i örümcek adam 3 ve Brad Pitt'i Truva'ya hazırlamak için haftalarca çalıştıran Batı Hollywood'un yaşam merkezi Holistic Fitness'ın kurucusu Gregory Joujon-Roche, ünlüleri stüdyo programla forma sokuyor, kılıç kullanmak gibi beceri gerektiren kareografiler öğretiyor. Bu tür özellikler edinmek Truva'nın Brad Pitt'ine benzemek istiyorsanız özel egzersiz programlarına katılmalısınız.

Kısa sürede etkili egzersizler
Tüm vücudu çalıştıran basit egzersizler büyük etkiler yaratabiliyor. Örneğin evin içinde tekmeler savurmak, oturup kalkmak tek başına hayal ettiğiniz gibi bir vücudunuz olmasını sağlamasa da, sadece karını çalıştırmakla kalmaz öğrenme koordinasyonu ile kişisel gücü artırır. Vücudunuz gerçekten şekillendirmek isteyen erkeklere, yağmur çamur demeden hasta veya ağrısı olsa bile günde 50 şınav çekmeleri öneriliyor. Kadınlara ise, 30 adet vuruş hareketi yapmaları tavsiye ediliyor..

Sporcuların sıkı çalışması şart
Atletler sıkı bir vücut için çok özel egzersizler yapar, çok çalışırlar. Sütun gibi bir vücut ya da sert bir göbek için en sıkı ve zor hareketlerini yaparlar. Bu egzersizler akciğerleri kuvvetlendirme, el ve ayakları, diz arkasındaki bağları güçlendirmeyi de içine alır. Gergin bir vücut, iş dünyasında masa başında hareketsiz çalışanlar için önemlidir. Siz de atlet gibi çevik ve hızlı bir vücuda sahip olmak istiyorsanız egzersiz programı oluşturmalı ve ona sadık kalmalısınız.

Yıldızlar 'kendilerine dikkat etmek zorunda'
Denzel Washington, Julianne Moore and Lenny Kravitz gibi yıldızların özel hekimi Kacy Duke, bazı yıldızlara özel egzersizlerden insanların yararlanabileceklerini belirtiyor. Duke, "İnsanlar yıldızların ne yaptıklarını, yaşantılarını bilmek istiyor. Yıldızlar da hepimiz gibi yiyip içiyor, uyuyor. Onların da aileleri, çocukları ve problemleri var. Ancak halka mal oldukları için herşeylerini gözden geçirmeleri, kendilerine dikkat etmeleri gerekiyor. Güçlü bir kişilikleri var. Düşündükleri tek şey yaşamlarından keyif almak ve kendileri için en iyi olanı yapabilmek.." diye belirtiyor.

alıntıdır
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst