Hollywood yıldızlarının gençlik sırrı

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Biz bayanlar her zaman güzel, çekici olmaya özen gösteririz. Hele bir de özel bir gün ise o zaman daha da güzel görünmek için yapamayacağımız şey yoktur.

Amerikan "Solutions From Science" firmasının pürüzsüzleştirici bakım kompleksi Peptique ile Hollywood yıldızlarının gençlik sırrı çözüldü.

15022010144934_360_687199nov.jpg


Yaşlılık lekeleri ve çizgilerinin gözle görülür derecede azalmasına yardımcı olan Peptique; sıkılaştıran, yeniden yapılandıran ve kırışıklıkları gideren çok özel formülüyle yaşlanma sürecini yavaşlatıp, her zaman genç kalmanızı sağlayacak.

İnce çizgilerin, yara izlerinin ve cilt lekelerinin giderilmesinde mucizevi etkisi olan Peptique’i tüm yüz ve boyun çevresine uygulayabilirsiniz.

Uzun süren bilimsel araştırmalar sonucu geliştirilen Matrixyl 3000 adlı Peptide karışımının etkinliği Paris'te düzenlenen Dünya Dermatoloji Kongresi'nde kanıtlanmıştır.

Peptique'in başka hiçbir anti-aging kreminde olmayan % 6.6 oranındaki zengin ve konsantre Peptide içeriğini belgeleyen sertifika her kutuda ürün ile birlikte tüketicilere sunulmaktadır.

4 çeşit Peptide içeriği; Cilde yüksek oranda nem kazandırır, elastikiyet kaybını önler, Gençlik hormonuna benzer etkisiyle yaşlanma belirtilerini azaltır ve kolojen üretimini arttırır. Ayrıca Avokado, Üzüm çekirdeği ve Jojoba yağı ile A, C, D, E vitaminleri de içeren Peptique bu zengin özellikleriyle dermatologların hassasiyetle önerdiği bir üründür.

Akneli ciltlerden en kuru ciltlere kadar kullanılabilen ve 4 hafta süren günlük uygulama neticesinde fark edilir sonuçlar almanızı sağlayan Peptique, kolayca gün ışığına çıkabileceğiniz sorunsuz bir formüle sahiptir.

Alerjen madde içermeyen, renksiz ve kokusuz bir ürün olan Peptique ile birlikte fondöten, güneş kremi, tonik ya da nemlendirici de kullanabileceksiniz. Peptique’i saygın eczanelerden güven içinde ve kolaylıkla temin edebilirsiniz


Alıntı
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Amerikan "Solutıons From Science" firmasının pürüzsüzleştirici bakım kompleksi Peptique ile Hollywood yıldızlarının gençlik sırrı artık Türkiye’de!


peptique_200.jpg


Yaşlılık lekeleri ve çizgilerinin gözle görülür derecede azalmasına yardımcı olan Peptique; sıkılaştıran, yeniden yapılandıran ve kırışıklıkları gideren çok özel formülüyle yaşlanma sürecini yavaşlatıp, her zaman genç kalmanızı sağlayacak!

İnce çizgilerin, yara izlerinin ve cilt lekelerinin giderilmesinde mucizevî etkisi olan Peptique’i tüm yüz ve boyun çevresine uygulayabileceksiniz.

Uzun süren bilimsel araştırmalar sonucu geliştirilen Matrixyl 3000 adlı Peptide karışımının etkinliği Paris’te düzenlenen Dünya Dermatoloji Kongresi’nde kanıtlanmıştır.

Peptique’in başka hiçbir anti-aging kreminde olmayan %6.6 oranındaki zengin ve konsantre Peptide içeriğini belgeleyen sertifika her kutuda ürün ile birlikte tüketicilere sunulmaktadır.

4 çeşit Peptide içeriği; Cilde yüksek oranda nem kazandırır, elastikiyet kaybını önler, Gençlik hormonuna benzer etkisiyle yaşlanma belirtilerini azaltır ve kolojen üretimini arttırır. Ayrıca Avokado, Üzüm çekirdeği ve Jojoba yağı ile A,C,D,E vitaminleri de içeren Peptique bu zengin özellikleriyle dermatologların hassasiyetle önerdiği bir üründür.

Akneli ciltlerden en kuru ciltlere kadar kullanılabilen ve 4 hafta süren günlük uygulama neticesinde fark edilir sonuçlar almanızı sağlayan Peptique, kolayca gün ışığına çıkabileceğiniz sorunsuz bir formüle sahiptir.

Alerjen madde içermeyen, renksiz ve kokusuz bir ürün olan Peptique ile birlikte fondöten, güneş kremi, tonik ya da nemlendirici de kullanabileceksiniz.

Peptique’i saygın eczanelerden güven içinde ve kolaylıkla temin edebilirsiniz.

Alıntıdır!




 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst