Hollywood Ünlüleri Formunu Bakın Nelere Borçlu?

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.293
Tepki
83.530
Puan
113
Konum
İstanbul
Holywood Ünlüleri Formunu Bakın Nelere Borçlu?


1.jpg

Ünlüler ne yapıyor da kilosunu koruyor? İşte tanınmış ünlülerin yedikleriyle formda kaldıklarını gösteren 12 yiyecek...

Justin Timberlake

Eğri oturup doğru konuşalım bir J.T kolay yetişmiyor. Kendisi şarap gibi yıllandıkça yakışıklılaşıyorsa, bunun sebebi çift dürülmüş lahmacun değil elbet. Abimiz her spor sonrası kahvaltıda kepekli waffle ve çırpılmış yumurta yiyormuş.


2.jpg

Gwyneth Paltrow

Sempatik yüzüne aldanmayın, Holywood'un en huysuz ablalarımızdan olduğu iddiaları ortada dolaşıyor. Kim ne derse desin taş gibi vücuduna kendi gözleri bile yaşarıyordur. Kendisi glutensiz, karbonhidratsız ve laktozsuz bir yaşam tarzını benimsiyor ve somonlu kuşkonmazla hayatını sürdürüyor.


4.jpg

Kelly Osbourne

Kendisi de "şu kilolarımı bir celsede boşayayım" diyenlerden. Kelly Osbourne'un küçüklük halini bilenler ponçik yanaklarını sıkmak istiyorlardı, şimdilerde ponçikler gitti yanaklar ufaldı. Bunun da ilacı yumurta beyazı!


5.jpg

Shaquille O'Neal

Bu amcamız ne yese kilo almaz diyor insan içinden ama yanılıyor işte. Sporcuların antremanları kadar beslenmeleri de önemli. Protein yemek Shaq'ın sırrı, muhtemelen küçükbaş hayvanların soyunu tüketecek kadar diyebiliriz.

6.jpg

Chrissy Tiegen

Chrissy Tiegen'ı bilmeyenlere söyleyelim, kendisi John Legend'ın uğruna şarkılar yazdıran güzel karısı. Asıl mesleği bikini modelliği olduğundan ekmeği kuruya banıp yemek onun harcı değil. Daha çok el mahkum avokadoyu tercih ediyor.

8.jpg

Sarah Michelle Gellar

Eski filmlerden daha çok hatırlayacağınız bu minyon Holywood ünlüsü kilosunu Lahana Çorbası Diyetiyle koruyormuş. Ben bu beslenmeyi bir hafta yaptım arabayı üç kez çarptım, kafa bırakmıyor insanda aman diyim.

10.jpg

Lady Gaga

Yemeklerini yemek yerine üzerine giyen şarkıcı, ete sarılı halini anlatan "kendin pişir kendini ye" adlı albümünü piyasa sürmeye hazırlanıyor. Şaka bi yana kendisi bebek maması diyeti yapıyormuş...

12.jpg

Victoria Beckham

Vallahi biz kendisini şu güne kadar kibrit kutusu kadar su, avuç içi kadar hava ile beslendiğini sanıyorduk ama katı yiyecekler de tüketmekten çekinmiyormuş. Alkali beslenme onun yaşam tarzı

Mahmure



 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst