Hızlı Zayıflama, Bilinmeyen Gerçekler ve Çözüm!

A

a.kara

Misafir
Hızlı Zayıflama, Bilinmeyen Gerçekler ve Çözüm!

Akademik Anlamda Zayıflatma Yetkisi, Kim Tarafından Kime Tanınıyor? /
Zayıflama Uzmanlığı! Payesi, İşkence Çektirme Yetkisi ile Birlikte mi Veriliyor?
Geçerli Yöntemler Ne Kadar Geçerli?/
Bilim Yuvaları! Bütünsel Bilimi Temsil Ediyorlar mı? /

Bu sorular hepimizde bir şeyler çağrıştırabilmeli. Konu artık bilinçaltımıza işlemiş olan, Kilolu olma, yaşanan Kilo Psikolojisi, yani Obez olma konusu, ana başlık düşük ve yüksek kilolarda Şişmanlık!

İnsanların genlerinde mevcut, Ben merkezli davranma eğilimleri; bencilliklerle ve bir yerde bireysel donanımlarla, kendince zenginleştirildiğinde, Ego şişmesi öyle bir hal alır ki, çaresizliklere umut tacirlikleri, denli densiz her şekilde gündeme getirilir.
Kimi çerçeveletilmiş Sayfalarca Belgelerle, Diplomalarla en ön cephelerde koşar. Kimi deneyimsellik boyutunda Yeminlerle...
Her kesimden çığlıklarla çözümü öneren bir kalabalık ordusu...
Diplomalı ise; Dayatan, Az Akıllı- Çok Akıllı, Alaylı veya Akademisyen tümü farklı Ses Tonlarında bir Koro oluştururlar!
Tek Ortak noktaları ‘Kalıcı Çözüm Getirememek’ ve gerçek çözümden çok uzak olmaları!

Geçici çözümler bazı Ağrıları da gittikçe dayanılmaz bir hal almaya zorlar. Gittikçe direnci azalmış bünyeler ve zihinler, en sonunda bu sektörde istenen de, tepkisiz Kölelikler….

Ey Bilim İnsanları, eğer Kesin Çözümler üretemiyorsanız, neden o konumda olmaktan sıkılmıyorsunuz, Uzmanı olmadığınızı bildiğiniz konularda aldığınız eğitimlerin yetersizliğini reddetmek mi şerefsizliktir,
yoksa İç Dünyalarını asla tasvir edemediğiniz kilolu insanların Bedenlerini, sessiz çığlıkları, yüksek şiddette içten içe kopan fırtınaları, duygusal ve ruhsal Dünyalarını, Hayallerini, umutlarını ve başarabilirim inancını hiçe sayıp, onlara Zoraki Çözümsüzlükler, Yalan ve yetersiz yaklaşımlar sergilemek mi?

Yukarıda ki Soruların Cevabı çok derinlerde aranmalı! Eğitim sistemi ve temel yaklaşımları külliyen Yenilenmeli, çünkü herkes bunun bir ürünü değil midir?

Kral olmak farklı bir durum, başınıza birilerinin Taç takıp ‘hadi kral sensin’ demesi farklı! Kral; halkına kendisinde ki tüm verimliliklerin, iyiliklerin ve güzel değerlerin özünü, sonuna kadar armağan etmek üzere çalışmaya ant içmiş ve bunun sorumluluklarıyla halkının ihtiyaçlarına, halkın iyiliği için en doğru çözümleri getirmeyi prensip edinmiş kişidir.

Bunun için gerekirse, daha çok öğrenecektir, halkı doğru yönlendirecektir, bu anlamda halkın iradesi kuvvetlendirilecektir ve bir bütün olunacaktır!

Çağımızda en büyük handikap, bireyselleşme ve kontrolsüz hırsla birlikte uçsuz bucaksız sivriltmeye çaba gösterdiğimiz egolarımızdır!

Neden Hızlı zayıflamak, Sağlık ve Kalıcılık için Tartışmasız En Anlamlı Yöntemdir?

Dayatma olan yerde, hür irade barınamaz! Dayatma olan yerde Stres faktörü oluşur, dayatma temelde iyi amaçlar için uygulansa dahi, İşkence’ye dönüşür!

Vücudun Bilinç altına aktardığı tüm baskılar sonraki bir zamanda, kendini mutlaka gösterecektir. Diyetlerle, zorlama Uygulamalarla bazı yöntemleri dayatma sürecinde Zayıflama olsa bile (işkence); dayatmalar sonrasında verilen kilolar ve fazlası geri alınacaktır.

Gelişerek Değişim ile Hızlı Zayıflamak Sağlıklıdır. Burada Anahtar Rol üstlenen Olgu, Keyif Almak’tır! Donanımı artırılmış insan, kendi gelişimine yönelik gösterilen özverileri sahiplenir, bundan keyif alır, Sinerji ve Motivasyon oluşur!

Gelişerek Değişim, HK_Performans’ın geliştirdiği bir Konsept’tir. Yaşayarak, Yaşatarak, Özverileri ve Çabaları paylaşarak, Kilo Sorununun temelde neden ve nasıl aşılabileceği üzerine, kurucuların araştırmacı ruhlarıyla birlikte, sürekli yeniledikleri enerjileriyle; bu yolun işkence ile değil,

Gelişim bilinci ve bilinçli motivasyon ile algı ve alışkanlık boyutlarını geliştirerek ve bilinçli istekle, amaç hedef ve süreç bilinci ile, potansiyeldeki var olan sonuca en hızlı gidilmesinin, değişim ve bilinç değerleri ile ulaşılan düzeyde, kalıcı zayıflamanın korunmasının en doğru, sağlıklı ve vazgeçilmez yol - yöntem olduğunu ortaya koymuştur.

Hem de Sağlığa Katkı yaparak. Dirençlerden yorgun düşmüş İçsel Değerlere Yepyeni bir Esinti ile Vücut katarak! Özgüven, kendine Saygı ve Yeniden Yapılanma Rejuvenasyon Yaşam’a yeniden Dönüş’ü armağan ederek!

Modern Bilimin alması gereken Yol, burada başlamakta!

Her şeyi Ortodoks Tıbbın katı ve alternatifsiz kefenine sararak yerimizde bile sayamadığımızı; Ulusal, Resmi İstatistiksel Verilerle, Bireyler ve Topluma yönelik Obezite ile ilgili Ölüm Fermanı Uygulamaları sonucunda, Verimsiz ve Bilime Yakışıksız Sonuçlarla ‘Yolun Tıkandığını’ gördük.

İnsan Psikolojisinin, bu alanda Tamirinin Anti- Depresanlarla değil; bilakis Sıcak, İstikrarlı ve Yoğun İlgi, hatta Hoşgörü, Şefkat ile ele alınmasıyla anlam kazanıp Cevap Vereceği’ni de HK-Performans Butik Zayıflama Atölyesi çalışmalarında kanıtlamıştır!

HK Performans ile; Rakamlarla, Verilerle, Resimlerle ve Gönülden Yazılmış Yorumlarla, sektörde kendince Bilimsel Yaklaşımlarla, Mevcut Sağlık Sektörü Uygulamaları Uzmanları’nın! 1-3-5 Yıllık Veriler bazında Rekabet edebilecek Gücü ve Altyapısı Yoktur. Olamayacaktır da...

Eğitim içerikleri, O halde yeniden gözden geçirilmeli, Bilinçle ve İstekle… Eğiticilerin Eğitiminden Söz ediyoruz! Ailelerin yeni Değerler Kazanımlarına- Çalışma Ortamlarında Seferberlik İlan Edilmesine- Öncülük edilmeli! Eğer ki Toplumun Çekirdeğini Aile, daha da temelinde Bireyler Oluşturuyorsa, Bu Girişimlerin ne Maddi, ne de Duygusal Kayıpları, Anlam İfade Etmemelidir.

Sonuç olarak, olmazsa olmaz üzerinde durduğumuz yaklaşımlar; korku, dayatma sonucu, işkence ile zayıflatma değil, aksine ‘bilinçle, hoşgörüyle ve keyifle hızlı ve gelişerek değişim ve gelişerek zayıflama’dır!

HK Performans
Omder Başkanı &
Üstün Performans uzmanı

Halil KARGULU
.........
 
OP
S

seyma

Misafir
arkadaşlar zayıflama heryolda arkadaş istıyosanız durust beklıyorum
 

yaylacorbası

Yeni Üye
Katılım
16 Mart 2015
Mesajlar
3
Tepki
1
Puan
3
Konum
istanbul
Çok doğru valla!
Ben de LPG Lipomassage yönteminden bahsetmek istiyorum.
LPG Lipomassage yöntemi, özellikle bölgesel kilo vermede oldukça etkili. Yaklaşık 4-5 seansta bir beden inceltiyor. Ve üstelik giden kilolar, yağlardan oluyor. Zaten aslen bir tür masaj yöntemi. Sitesini incelerseniz zaten, yöntemi bulanın da bir fizik tedavi uzmanı olduğunu farkedersiniz.
Vücudun yağlı olan bölgelerine LPG Lipomassage cihazı ile yapılan masaj ile, yağlar vücut tarafından yakılmaya hazır hale geliyor.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst