Herkes zayıflamya bende kilo almaya çalışıorum :((

tubabu

Üye
Tepki
22
ben 172 boyunda 45 kiloyum.. ve tatlı yemem en çok sevdiğim ekşi tatlı tuzlu.. iştahım yok ve günden güne zayıflıyorum hele moralim bozuk olduğunda tamamen kesiliyorum... bana yardımcı olur musunuz. çok şey denedim ne harnuplar ne diyetler ama iştahım yok. bazen yemek yemeyi bile unutuyorum.. iskelet gibi bişiy oldum. çevre baskısı tuhaf bakışlar. l:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:

M

madesam

Misafir
canım ya ne desem bilemedim o iştah ben de hiç kapanmıyor:( doktora gitmeyi denedin mi

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
canım bence acilen doktora git.benim bi ark.var aynı senin dediğin şikayetler vardı hiç yiyemiyordu iştahım yok diyordu.kız hastaneye bi gitti verem çıktı herkes şok oldu. şimdi tedavi görüyor.Allah korusun öle bişi var demiyorum ama iştahsızlıkta aşırı iştahlılık gibi anormal bi durum doktora görünmende fayda var derim...

M

madesam

Misafir
canım bence acilen doktora git.benim bi ark.var aynı senin dediğin şikayetler vardı hiç yiyemiyordu iştahım yok diyordu.kız hastaneye bi gitti verem çıktı herkes şok oldu. şimdi tedavi görüyor.Allah korusun öle bişi var demiyorum ama iştahsızlıkta aşırı iştahlılık gibi anormal bi durum doktora görünmende fayda var derim...

allah korusun yaa hemen git bencede

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
ewet kızlara katılıyorum allah korusun hastalıkda olabilir guatr hastalığıda ya çok kilo almayla yada kola wermeyle başlıyomuş..bnimde iştahım kapanır sık sık halsizleşirim çoğu zaman.doktora iştah açıcı ilaç yazdırsan belki faydası olabilir canım ben şurup kullanmıştım bi ara çok faydası olmuştu bu aralar tekrar yazdırmayı düşünüyorum hatta fırsat bulabilirsem eğer:lilav::huhuu:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.327
Arkadaşların dediği gibi önce doktora gözükmelisin gerekli tahlilleri yaptırdıktan sonra önemli bişey çıkmazsa ki inşallah çıkmaz diyetisyene yönlendirebilir yada iştah açıcı şuruplar falan önerebilir...

M

madesam

Misafir
hiç iyi bişey değil madesamcım ya şükret haline bazen sudan bile tiksindiğim oluyo inanki bende yiyebilsem diyorum şöle iştahlı iştahlı ama olmuyo:nk::lilav:
canım o da zor ama benimde canım sıkıldıkça yemek yeme ihtiyacı hissediyorum:)
aynen valla az bişey kapansa iyi olur.10 gündür diyet yapıyorum sözde ama sadece 600 gr verebilmişim.biraz kapansa fena olmaz hani-rgulu-rgulu

aynen yaaaa veremiyorum ben de rejim hiç yapamıyorum:(

OP
tubabu

tubabu

Üye
Tepki
22
canlarım benim diyetisyene çok gittim.. önüme çıkarıo bi liste o listeyi yiyebilsem dr ye gitmezdim zaten diorum. napalım diolar. iştah açıcı bazı ilaçlarda denedim ama fayda görmedim.. tahliller yapıldı falan allaha şükür şuan bişiy çıkmadı. şuan istanbula taşındık. acaba burda da mı doğru düzgün bi diyetisyene gitsem yoksa başka bi dr ye mi?? fikri,niz var mı kızlar.. bu arada ablamda çok yer ama acayip :) bence fazla kilolu değil ama beni görünce komplekse girio benide strese sokuoı

H

Hera

Misafir
Kıyamam ya tatlım baya boyun uzun ve 45 Kilo olarakta ne etin var ne budun üzerine kıyafet de hoş durmaz Bence de Acilen bir doktora Git Ve Doktorunun verdiği Vitamin Vesaire Şeyleri Tamı Tamına Uygula Yarım Bırakma Tamamla Tamamladıktan Sonra eğer KAR etmez ise ozamanda başka doktora gidersin olmaz başka türlü biz ne desek boş Buradan Çok Geçmişler Olsun

M

madesam

Misafir
heraya katılıyorum tam teşekküllü bir hastahaneye git bence diyetisyene değil ama sorunun psikolojik de olabilir

OP
tubabu

tubabu

Üye
Tepki
22
sağol canım benim... tez elden başka doktorlar araştırayım
:) çok saağolun kızlar.. çok mutsuzum canım dediğin gibi alışverişe çıkmayı hep erteliyorum... :( aslında önceden kilom normaldi 58 kiloydum ne giysem oluo kum saati bi fiziğim vardı.. zayıfladığım için şimdi kendimi kötü hişssediyorum :(

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Canım önce bir endrokrin bölümünde triod tahlili yaptır mümkünse Tıp fakültesi olsun gideceğin yer.Heryerde bu tahlil sonucu doğru çıkmayabiliyor.yaşadım çünkü.

akca

Üye
Tepki
62
doktora git arkasım bence sanırım endokrin bölümü ilgileniyo troidlerinle yada hormonal bişiy olabilir bende zayıftım arı polenli macun yedim kilo aldırıyo ama her marka güzel degil marka versem sorun olurmu bilmiyorum dene faydasını görüceksin inş

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
bende kilo vermek istiyordum.araştırma hastanesine gitmelisin..troidde kilo aldırmaz..

htc_

Daimi Üye
Tepki
986
ee bende çok yiyorum ama kilo alamıyorum.kaç kere doktora gittm bütün testlerim normal. bi sorun yok ama kilo alamıyorum ben napcammm :uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar