Herkes bu diziyi konuşacak

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
669700120849.jpg

Herkes bu diziyi konuşacak

Mahsun Kırmızıgül'ün hikayesini yazdığı ve genel yönetmenliğini üstlendiği 'Benim İçin Üzülme' dizisinin çekimleri; İngiltere'nin başkenti Londra, Gürcistan'ın turizm merkezi Batum, Türkiye'de ise İstanbul, Kars, Kağızman, Artvin, Hopa ve Arhavi'de devam ediyor. Yapımcı Murat Tokat, dizinin çekimleri için hiçbir masraftan kaçınmadıklarını, ekibin Hollywood düzeyinde teknik imkanlarla donatıldığını söyledi. Karadeniz'in muhteşem görüntülerinin bu teknik imkanlarla ekrana yansıyacağını belirten Tokat, şöyle konuştu: "Yayına girdiğinde herkes bu diziyi konuşacak. Mahsun, ekibi ile yine harikalar yaratıyor. Dizinin her bölümü sinema filmi gibi çekiliyor."
Sabah

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Evet hikaye Mahsun Kırmızıgül'e ait bir hikaye.Yani yine bilindik bir hikaye..
Dün gece Alev Alev dizisini seyredeyim dedim,her soluk almamda reklam verdiler,her reklamda da bu dizinin fregmanı..Ay sinir etti beni beee-kizgin

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
mahsun u yönetmenlik anlamında başarılı buluyorum
çekimleri oyunculukları v.s güzel oluyor..
2 filminde de salya sümük aglamıştım..
hayat devam ediyorda benim için güzel di bunu da merakla bekliyorum:panter:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Bu diziyi bende merakla bekliyorum müzik anlamında Mahsun un sesini beğenmiyordum ama sinema konusunda Panterim bende senin gibi yaptığı filimlerde salya sümük ağladım toplumsal yaralara değinerek çok güzel seneyolar üretiyor ve seyri güzel yapıtlar ortaya çıkıyor:huhuu::huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar