Herborist, Sephora'larda Türk Tüketicisiyle Buluşuyor!

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Dünyaca ünlü Herborist markası da artık Türk tüketicisiyle Sephora aracılığıyla buluşacak.

5040693.jpg


- Herborist markasını tanıtır mısınız?

Herborist , 110 yıldır faaliyet gösteren Shanghai`da bulunan Jahwa grubuna ait. Jahwa, Asya bölgesinde kozmetik alanında lider konumunda. Herborist, Şangay’da kendilerine ait olan Spa merkezlerinde müşterilere masaj servislerini sunmakta. 2008 yılında Avrupa pazarına açılan Herborist, ilk şubesini Paris’te açtı. Asya bölgesinde elde ettiği başarıyı Avrupayada yayıldığını görmekteyiz.

- Herboristin konsepti nedir ?

Biz, güzelliğin doğa ile bir alakası olduğunu düşünüyoruz. Herborist’de, Çin`de bin yıllardır kullanılan, sağlığa yararlı olan bitkilerin yararlarından faydalanıp müşterilerimize sunmaktayız. Herborist, geleneksel ve modernlik arasındaki dengeyi bulmuş olan bir marka. Urünlerimiz, doğal bir şekilde sağlıklı, güzel ve bakımlı bir cilte sahip olmak isteyen bay ve bayanlara ihtap etmekte.

- Urünlerinizden bahseder misiniz?

Yüz için nemlendirici ve kırışıklıklara karşı kremlerimiz var. Kremlerin özelliği, ışıltılı, pürüssüz ve yumuşak bir cilte sahıp olmanızı sağlaması. Bunların yanı sıra, el ve ayaklar için çeşitli bakım kremlerimiz var. En çok ilgi gören bir ürünlerimizin başında Tai-Chi maskesi geliyor. Çok değerli bitkiler sayesinde ( pivoine ) Yin ve Yang filozofisine dayanan bir maske. Yin tarafı, yüzünüzü derinden temizlerken, Yang tarafı, teninizi bütünleştirerek pürüssüz ve nemlendirilmiş bir cildiniz olmasını sağlıyor.



Alıntıdır!
 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
emeğine sağlık bir tanem ben kozmatik olarak kremlerimin hepsi nivea ondan başkasını kullanmıyorum ama ileride değiştirirsem de bu markanın içeriğide hoşuma gitmedi değil hani gerçi pek kırışıklığım yok ama ileride lazım olucak değilmi ama:eek::eek:
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Rica ederim birtanem:eek:

İnşallah ihtiyacın ve ihtiyacımız kalmaz:D:D Ama kaçınılmaz son değil mi?
 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
evet haklısın birtanem eeeeee yaş ilerliyo elbbetteki birgün ihtiyacımız olucak biz o güne kadar her anımızı güzel yaşıyarak geçirelim temmennisiyle yaşıyorum canım benim:eek::eek:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst