Her yaşın bir oje rengi var!

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.326
tırnakyas_292.jpg

Her yaşın bir oje rengi var!

Her yaşın ayrı bir oje rengi olduğunu daha önce duymuş mudunuz? 20'li yaşlarda ****lik renkleri, 50'li yaşlarda da kırmızı tonları tercih etmelisiniz.

Bordo ve ****lik gri gibi yoğun renkler, tırnaklarınızın şık ve modern görünmesini sağlıyor.

tirnakfoto.jpg

20’ler
****lik rüyası

Ojeleri hem pratik, hem de ucuz bir aksesuar olarak düşünün. Ne renk süreceğinize karar vermekte zorlanıyorsanız, ****lik gri tonu her zaman harika durur. Nars Nail Polish oje, Full ****l Jacket rengi

tirnakfoto1.jpg

30’lar
Bronz şıklığı

Bronz rengi oje hem esmerlere, hem de açık tenlilere yakışıyor. Ayaklarda da harika durduğunu belirtelim! Dior Vernis Nail Lacquer oje, Bronze Libertine rengi

tirnakfot2.jpg

40’lar
Morun cazibesi

Yeni maviler veya ****likler için yeterince cesur değil misiniz? O halde Essie'ninki gibi bir patlıcan moru tonuyla modern etki yaratın. Essie Nail Polish oje, Velvet Voyeur rengi

trans.gif
tirnakfot4.jpg

50’ler
Kırmızı coşkusu

Kısa tırnaklara sürülen koyu kırmızı ojeyi hem gündüz işe giderken, hem de özel bir gece için kullanabilirsiniz. Opi Nail Lacquer oje, William Tell Me About OPI rengi

tirnakfo3.jpg

60’lar
Bordoya geçiş

En doğru seçim, Revlon'unki gibi kahve rengi alt tonlara sahip kırmızıdır. Bu yaşlarda ****lik renklerden uzak durmanız akıllıca olacaktır. Revlon Nail Enamel oje, Ruby Ribbon rengi

ekolay

trans.gif

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
siyah hariç her renk sürebilirim
bu aralar kırmızı pembe yada parlatıcı kullanıyorum sadece

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
bende her renk kullanırım ama kendimi bildim bileli kırmızı ve bordo favorimdir:gulegule:

buket

Aktif Üye
Tepki
179
benim için hiç farketmiyor yeterki rengi beğeneyim oje sayım az ama renkler seçmece :eek:ys:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
her rengi kullanıyorum vala yaşa bakmıyorum bu ara favorim kahve tonları ve simliler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar