Her Son Yeni Başlangıç…Mutlu yıllar Herkese

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
F643C753B433AC13977E3125D9AAC.jpg

Her Son Yeni Başlangıç…
Geçiyor yıl dediğin, ömür gibi, göz açıp kapayıncaya kadar. Ağzı ne kadar dolduruyor oysa 365 gün dediğinde…

Her Son Yeni Başlangıç…
Şimdi bir sona daha doğru gidiyoruz. Neler geliyor insanın aklına, neler geçiyor akıldan, neler geliyor insanın hayatına, neler bitiyor…

Hiç anlamadım bu yıl nasıl geçti? Daha yeni girmiştik 2011’e, ne zaman bitti? Ama bitti işte! Acılar da böyle; yaşarken çok zor ama hafifledikçe nasıl geçtiğini anlamıyorsun.

Zaman denilen kavramı bile biz bulmuşken, aslında yeni yılın hiçbir gününün bugünden gerçekte bir farkı yokken; neden heyecanlanıyoruz?

Çünkü hepimizin sonlara ve başlangıçlara ihtiyacı var. İnsan dediğin alışkanlıklarını kolay bırakamıyor. Tutunacak dallara, beyaz sayfalara, yeni umutlara ihtiyacımız var.

Sadece bir umudumuz olsun diye, bence yeni yılı coşkuyla kutlamalıyız. Geçmişte kalmasını istediğimiz ne varsa, saat 12’yi vurduğunda orada bırakmalıyız.

Bu yılı kendinize güzel bir yıl olarak seçin. Evet, yanlış okumadınız, seçin! Tıpkı beğendiğiniz, vitrinde duran bir elbise gibi, mönüden yemek seçer gibi, bu yılı kendinize seçin. Nelerin olmasını ve olmamasını istiyorsanız, siparişinizde detayları belirtin. Aman detayları ihmal etmeyin çünkü ayrıntılarla bezenmemiş dileklerin karşılığında ne geleceği belli olmuyor.

Bana birisi dilek tut dediğinde şaşırıp kalırım. Sanki isteyeceğim hiçbir şey yokmuş gibi gelir. O yüzden, tam şu anda elinize bir kağıt kalem alın. Karşınıza bir melek çıkmış da, 3 dileğinizi sormuş gibi, kendinize dilek yazın. Tüm detaylarıyla belirtmeyi unutmayın çünkü zaten isteklerinizin yarısını anca ayarlayabiliyorlar. Ne istediğini bilince, bulduğunuzda anlamanız da kolay olacaktır.
Gelin bu yıl, Dünya barışı gibi gerçekleşmesi hayal olan dilekler yerine, sizin olması yüksek ve biraz da size bağlı olan şeyleri seçin. Bu yılın hedefi olarak iki tane madde belirleyin. Çok uzun listeler Ocak ayının sonunda geçerliliğini kaybediyor.

Bu yılı sizin yılınız olarak seçin ve unutmayın; her son bir başlangıç! Herkesin temiz bir sayfaya ihtiyacı var. 2012 yılının öncelikle şans ve sağlık getirmesini diliyorum. Umarım bu yıl isteyen herkesin başına aşk düşsün!

Sizi seviyorum! MUTLU YILLAR!

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
evet kızlar bir yıl daha yaşlandık yaş aldığımız heryıl bizlere ayrı bir güzellik katıyor ama bunu da unutmayalım:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar