Her kadının en az bir eşcinsel arkadaşı vardır, ya sizin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
914
olmadı ,olamaz ..bu bir hastalık sapkınlık bana göre ...böyle biriyle arkadaşlık yapmam mümkün değil :dertli: bir an önce tedavi olmaları gerektiğini düşünüyorum ..ALLAH ISLAH ETSİN...:dertli:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Ben İzmirde çalıştığım zamanlarda benim patronum eşcinseldi dolayısıyle etrafımda birçok eşcinsel vardı içlerinden biriyle arkadaştım dünya tatlısı çok iyi biriydi ayyyy kulakları çınlasa şimdi 40 yıl düşünse aklına gelmem:kptmya::kptmya::kptmya:

OP
Ş
Tepki
58
olmadı ,olamaz ..bu bir hastalık sapkınlık bana göre ...böyle biriyle arkadaşlık yapmam mümkün değil :dertli: bir an önce tedavi olmaları gerektiğini düşünüyorum ..ALLAH ISLAH ETSİN...:dertli:

yazık... kalbindeki kireçleri açmanı dilerim... çok yazık...
sana göre hastalık ama psikiyatristler birliği 30 yıl önce hastalık değildir dedi. şimdi sen mi otoritesin, onlar mı...

neyse,

benim de var iki tane hem de ikisi sevgili :D çok tatlılar yaa...

.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
benimde var ariş gerçekten dünya tatlısıdır.zararsız ve iyi niyetli seçimi öyle diye onu yargılamak bana düşmez onu öyle kabul etmek gerekir ....seçim kimse karışamaz

Aynen canım. Ben yargılamam. Sonuçta kendi ellerinde olmayan birşey. Hangi duyguları ağır basıyorsa ona yöneliyorlar maalesef, o da Allah'tan bana göre.

Ben İzmirde çalıştığım zamanlarda benim patronum eşcinseldi dolayısıyle etrafımda birçok eşcinsel vardı içlerinden biriyle arkadaştım dünya tatlısı çok iyi biriydi ayyyy kulakları çınlasa şimdi 40 yıl düşünse aklına gelmem:kptmya::kptmya::kptmya:

Hepsi de çok iyi oluyor. Zararsızlar, içlerinde kötülük yok-kop

OP
Ş
Tepki
58
benimde var ariş gerçekten dünya tatlısıdır.zararsız ve iyi niyetli seçimi öyle diye onu yargılamak bana düşmez onu öyle kabul etmek gerekir ....seçim kimse karışamaz

iyi niyetin hoşuma gitti zuzu :D... aa seçim değil bu genelde doğuştan genetikten geliyor bilmeni isterim...

Tepki
914
yazık... kalbindeki kireçleri açmanı dilerim... çok yazık...
sana göre hastalık ama psikiyatristler birliği 30 yıl önce hastalık değildir dedi. şimdi sen mi otoritesin, onlar mı...

neyse,

benim de var iki tane hem de ikisi sevgili :D çok tatlılar yaa...

.

ya siz neden sürekli benden alıntı yapıyorsunuz ..bana hakret etmeye hakkınız yok ..asıl size yazıkki fikirlerime tahamül edemiyorsunuz ...ne düşündüğüm ssizi hiç ilgilendirmez ...kaldıki ben müslümanım bana göre yüce KİTABIMDA yzan bunun bir sapkınlık olduğu ve kıyamet alameti olduğudur..
KURANDA bunun ölçütü açık ve nettir...
Hangi hormonun ağır basıyorsa ona yöneleceksin ...
vucudun farklı sen hangi farklı hissediyorsan bu bir sapkınlıktır ve KURANDA bu insanlar cehennemliktir..

benim doğrularım benden başka kimseyi ilgilendirmez...
siz kim oluyorsunuz da benim inançlarımı sorguluyorsunuz ..
ayrıca benim insanlık değerimin ne olduğunu siz bilemezsiniz ve ölçmek de size düşmez. ..
kendinize gelin ..açtığınız konulardan da belli oraya buraya sataşıp durmayın ...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Konu amacından saptığı için paylaşımlara kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar