Elif_Eylul
Daimi Üye
Oooo tebrikler canımHer cuma tartı paylaşacağım
Bir de yaptığım sporları paylaşacağım.
Oooo tebrikler canımHer cuma tartı paylaşacağım
sağ ol canımOooo tebrikler canım

Öğlen 1 kivi yarım yeşil elma bir yk chia tohumu iki kaşık yoğurt zencefil biraz su ile yapılan smoothee28/4/26
Sabah kabak peynir rokalı dürüm.
Ekli dosyayı görüntüle 52725
Ara bir kupa yeşilçay.
Akşam 4 köfte bir kase salata bir bardak ayran 4 kaşık zeytinyağlı taze fasülye.
1,5 su
29/4/26
Sabah
Kabak tost iki bardak çay.
Ekli dosyayı görüntüle 52726
Akşam Ekli dosyayı görüntüle 52727
2 litre su
Aaaa bugünmu başladın diyete aÖğlen 1 kivi yarım yeşil elma bir yk chia tohumu iki kaşık yoğurt zencefil biraz su ile yapılan smoothee

Her hafta paylaşım yapmışsın aHer cuma tartı paylaşacağım

Yok dün başladım he ne yapayım acelem yok 2 haftada bir tartılırım artıkAaaa bugünmu başladın diyete a
Regl başladı aşırı şişim haftaya tartılırım artık 
Yok dün başladım he ne yapayım acelem yok 2 haftada bir tartılırım artıkRegl başladı aşırı şişim haftaya tartılırım artık
Geç olsun güç olmasın

Bende kv olcam ama icraat yok aGeç olsun güç olmasın

Kv’ler genelde şişman oluyor zaten sen yemeye devam etBende kv olcam ama icraat yok a

Neguzel iste kv dedigin derli toplu olur aKv’ler genelde şişman oluyor zaten sen yemeye devam et

Evet sen zaten toplu toplusun işte hem düzen olarak hem de tombiklik olarakNeguzel iste kv dedigin derli toplu olur a

Hadi düğüne kadar şimdi başlada birlikte verelim elbise alcazNeguzel iste kv dedigin derli toplu olur a
Bende seninle yeniden başlıyorum abla tartıldım da sabah çekmedimBu dünkü tartım hafta başından beri 80/79 arası gittim geldim.
Ekli dosyayı görüntüle 52733
Bu da bu sabahki tartım regl dün başladı aşarı şişim ama ilk hedefim hala 70 değişmedi.
Ekli dosyayı görüntüle 52734
Tama canımBende seninle yeniden başlıyorum abla tartıldım da sabah çekmedim
Güncel kilom 78.1
Ben erken kalktım giyinmeden tartılayım dedimTama canımAslında bende unutmuştum çekmeyi hemen kahvaltı etmeden koşa koşa çektim her cuma at buraya çekip tartı fotosunu
Ben erken kalktım giyinmeden tartılayım dedim
Burayı görseydim çekerdim öylesine tartıldım
Atarım cuma günleri
Bu defa istediğimiz kilolara düşeriz birlikte inşAllah pes etmek yok bu sefer
Ne gülüyorsun aplaaaaaa