Hep bir köpeğim olsun isterdim

Katılım
5 Nisan 2012
Mesajlar
51
Tepki
70
Puan
18
Konum
istanbul
annem istemediği için büyürken evimizde evcil hayvan olmadı. Tüylerini temizlemek zormuş. Ama şimdi kendi evimde beslemek istiyorum. Ne dersiniz gerçekten zor mu? Gerçi evdeki süpürge philips power pro. O yüzden kafam rahat. Gercekten iyi temizliyor. ama yine de tecrübelileri dinlemek isterim.
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.660
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Golden retriever köpeğim vardı ancak ailem müsade etmediği için bahçede bakıyordum. Tüy kıl pisliği hiç olmamıştı ben beslerken 1,5 yaşındaydı aldığımda herşeyi öğrenmişti. Tuvaletine falan kendisi kıyıya köşeye yapıyordu. Kimse yokken eve aldığımda bile direk kapıya koşuyordu bende salardım sonra geri dönerdi. Evimdeyken hiç pisliğini görmedim şahsen.

İnşallahh seninde rahatlıkla ilğilenip sevebileceğin bir köpeğin olur canım
 

_emos_

Daimi Üye
Katılım
13 Mart 2011
Mesajlar
4.420
Tepki
5.513
Puan
113
Konum
güNeşin battıgı yer:)
ne güzel onlarca bakılmaya muhtaç hayvanlar var barınaktanmı alacaksınız (iyi olur siz bilirsiniz )yavru alacaksanız eğitebilirsiniz ne amaçla alınacak korusun diyemi:)süs zevk ona göre seçersiniz cinsini kardeşim
evleri var alışınca orda yatar bahçelimi eviniz daha avantajlı o zaman mamaları aşıları temizliği güzel meşguliyet umarım istediğiniz gibi olur..:sirin:
Not:ben kedi besliyorum:)
 

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.496
Tepki
20.501
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:
Küçükken yani anne evinden çıkmadan önce evde beslediğimiz bir kedimiz vardı.Okadar akıllı bir hayvandıki :utan: Tuvaleti geldiği zaman kapı kulplarına atlar dışarı çıkmak istediğini belirtirdi mesela.Komşularımız imrenirdi tam vitrinlik kediniz var derlerdi.Bir gece vakti ağzına kaptığı bir kediyi eve getirmişti kollarının arasında büyüttü onu.Ancak getirdiği kedi dişi olduğu için onunla irtibatımız erken kesildi.Sık sık yeni kedicikler doğuyordu çünkü :hihi:

Hayvan beslemek gerçekten güzel birşey.Kedi,kuş,balık gibi hayvanlar besledik hep ama şuan kendi evimde hayvan olsun istemiyorum.(Tüyü dökülecek hayvanlar) Bahçede seve seve bakarım ama :sirin:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst