Hedefte Hagi var

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Cim-Bom’da Hagi’nin geleceği yüksek sesle tartışılmaya başlandı. Sistem ısrarı, oyuncu tercihi yanlışları ve Misimoviç inadı Rumen hocayı zor durumda bıraktı..

attachment.php


Süper Lig’in 21. haftasında 10. yenilgisini Gaziantepspor deplasmanında alan Galatasaray’da mağlubiyetin faturası Teknik Direktör Gheorghe Hagi’ye çıkarıldı.
Rijkaard’ı göndermek için 3.5 milyon euroluk bedel ödemeyi kabul eden sarı-kırmızılılarda, tablonun değişmemesi ve daha da kötüye gidilmesi, 16 ay daha sözleşmesi olan Rumen hocanın geleceğini tehlikeye soktu. Maçtan sonra oyuncularını sert bir dille eleştiren Hagi’nin koltuğunu sallayan yanlışları şöyle sıralandı:

1- ÖZGÜVEN SORUNU: Takımda ciddi bir özgüven sorunu yaşanıyor. 5. dakikada yenilen gol sonrası takımın dağılması, Hagi’nin yetersizliğine bağlanıyor.

2- SİSTEM İNADI: 4-3-3’te ısrar ediyor. Neill’i ön liberoda, Stancu’yu sol içte ve Sabri’yi oyun kurucu oynatarak düzeni bozuyor. Baros’un yerine Anıl’ı 11’e koyması da şaşkınlık yarattı. Misimovic konusunda geri adım atmayarak yönetimi zorda bırakıyor.

3- ÇELİŞKİLİ DEMEÇLER: Gaziantepspor yenilgisinden sonra, ‘memnunum’ dedi. Eskişehir maçından farklı olarak sadece Kewell yoktu. Buna rağmen mağlubiyeti sakatlara ve millilere bağladı.

Kaynak: Milliyet
 

Ekli dosyalar

  • hedefte-hagi-var-1145963.Jpeg.jpg
    hedefte-hagi-var-1145963.Jpeg.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 16

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst