Hazal'ıımdan sizlere haberlerim var arkadaşlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
merhaba canlarıım arkadaşımız hazaldan haberlerim var sizlere biliyorsunuz sizleri daha öncede bilgilendirmişştim ameliyatıı başşarııyla geçti die fakat daha sonra öğğrendimki birdizi daha ameliyat geçirmişş allahııma şşükür şşimdi daha iyi allahıın izniyle az önce msn de konuşştum tekrar şşuan hastaneye dikişşlerini aldıırmaya gidiyormuşş birkaçgün sonrada dikişşleri alııncakmıışş yıılbaşşıından sonrada bir ameliyat daha geçirecekmişş arkadaşşıımıız açıık kalan açııklıığğıı kapatmalarıı için ölü dokuyu kaydıırcaklarmıışş ve açıık kalan kemiğği kapatacaklarmıışş haydi arkadaşşlar bu mübarek günde rabbim dualarıımıızıı kabul etsin inşşallah ve hazalıımıız için dua edelim hep birlikte

rabbim senin şşifanıı versin hazalcıım evlatlarıına ve ailene bağğıışşlasıın seni rabbim kalbimiz seninle canıım

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Hülya cığım hayatım Allah razı olsun konuyu paylaştığın için. sizin dualarınıza inanın çok ihtiyacım var. Allah sizlerden bir değil bin kere razı olsun . pansumandan yeni geldim . bir bardak çay içeyim havada çok güzel bugün :)

Hoşgeldin canım:eek:

Allah şifa versin canım. Manen her daim yanındayız.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Hülya cığım hayatım Allah razı olsun konuyu paylaştığın için. sizin dualarınıza inanın çok ihtiyacım var. Allah sizlerden bir değil bin kere razı olsun . pansumandan yeni geldim . bir bardak çay içeyim havada çok güzel bugün :)

cnım canın ne zaman sıkılsa gel olurmu

burda hiç sıkılmazsın emin ol

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
cnm dun amcamın sene devrıyesıydı orda cok guzel kuranlar okunup dualar yapıldı hazalımd aaklımdaydı onada orda dua ettım ıns guzel haberler beklıyoruz

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
amın cnm
sımdı nasılsın bıze arada haber ver cnm aklımızda duamızdasın-hmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar