Hayashi'den Hinoki System Serisi

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
İlkbahar’a farklı saç bakımı önerileriyle “Merhaba” demek isteyenlere “Hinoki Sytem” serisi alışverişlerinizde Hinoki şampuan hediye ediliyor.

1238_buyuk.jpg


Mart ve Nisan ayı boyunca Hayashi Hinoki System’den iki ürün alanlar, Hinoki Şampuan’a ücretsiz sahip oluyor. “Hinoki System” ürünleri saç derisini canlandırıp, saç köklerinin hareketini dengeleyerek sağlıklı uzamasını sağlıyor. İnce ve zayıf saçlar için ideal formülü ile saçlara hacim ve parlaklık kazandırıyor.

“Hinoki System” serisi saç bakımına ve şekillendirmesine yönelik dört farklı üründen oluşuyor.

System Hinoki Shampoo, saç derisinin sağlığını arttıran, saça hacim veren ve parlaklık kazandıran ince telli saçların bakım şampuanı. Yağ, kepek ve tortuları gideriyor. Sık kullanıma uygun. System Hinoki Conditioner, saçı yağlandırmadan canlandıran, saç uçlarının kırılmasını ve saç derisinin kurumasını önleyen bir bakım kremi. Saçın kolayca açılmasını sağlarken saça hacim kazandırıyor. System Hinoki Hair Thickener, saçı yağlandırmayan konsantre formülüyle, saç telini kuvvetlendiriyor ve kalınlaştırıyor. Hafif tutucu etkisi olan ürün, fön öncesi kullanıldığında, saçın ısıdan etkilenmesini engelliyor. Son olarak, System Hinoki Plus ise saçın daha sağlıklı uzamasına yardımcı oluyor, saç derisini canlandırıyor ve saçı kuvvetlendiriyor. Kepek oluşumunu kontrol altına alırken saçın yapısını koruyor ve kalınlaştırıyor.


Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst