Hayal kırıklığım

ecembalik86

Yeni Üye
Katılım
1 Ocak 2014
Mesajlar
3
Tepki
2
Puan
3
Konum
izmir
merhaba kızlar. benim sorunum şu. hayatımda ilişkilerimde hep başarısızım. tanıştığımdan beri üzerime düştü. mesajlar, oradan buradan yazmalar, bi buluşalım ne olurlar. ben de çok yoğun çalıştığım için hiç fırsat bulamadım. bir türlü buluşamadık. hep aklımın bi köşesinde duruyordu ama çok da cesaret de edemiyordum yeni kalbi kırılmış birisi olarak. ancak hayatımda temiz bi sayfa açmak, kendime şans tanımak da istedim. üstelik çok yakışıklı, güzel gülümsemeli ve tatlı biri oluşu beni cezbetti. ancak daha sonra birkaç kez buluştuk ve beni aramadı..
 

selinaslan

Yeni Üye
Katılım
2 Ocak 2014
Mesajlar
5
Tepki
9
Puan
3
Yaş
35
Konum
riyadh
Merhaba ecem bende uzun zaman dans eden ve uzunca bir donem dans okulunda calismis biri olabilecegim icin unutmalisin bence cunku bu ortamdaki bircok erkek ciddi bir iliski kuramaz elinin altinda hep birileri olacaktir cok uzuldum senin adina Turkiyedeki bir cok dans egitmenini tanirim ve bircogu uzun sureli iliskisi evliligi vs olsa bile aldatirlar cunku rahat bir ortamdir sadece dans dersleri degil dans geceleri festivaller vs o ortamda hersey cok rahat yasanir ve ertesi gun hicbirsey olmamis gibi birbirleri dans edip sakalasip hatta sevgilisi karisi vs gibi insanlarla ayni masaya oturacak kadar kisiliksiz insanlar tanidim ve bunlardan birinede 3.5 yil ciktigim sevgilimi kaptirdim hi cokta iyi oldu suan muhtesem bir evliligim var 7 yasindan bu yana dans eden ve dansa hayatini adamis bir arkadas olarak sana tavsiyem onune bak tecrube say senin icin guzel hos bir deneyim olsun ve o insanla butun bağlarını kopart uzulm sakin belki yeni yil senin yilin olur :ask:
 

datlu sapuk

Daimi Üye
Katılım
2 Ocak 2014
Mesajlar
655
Tepki
618
Puan
93
Yaş
48
Konum
ankara
Adamin niyeti belliymis zaten hakketten annen seni kadir gecesi dogurmus bosver dusunmene degmez canim oseni engelediyse sende ona engeli cak gitsin
 
OP
E

ecembalik86

Yeni Üye
Katılım
1 Ocak 2014
Mesajlar
3
Tepki
2
Puan
3
Konum
izmir
çok teşekkür ederim. dediğini yapıyorum zaten şu an. ama insan o salaklığına öyle bir üzülüyor ki anlatamam.:kizginasli:
 

ferah

Daimi Üye
Katılım
2 Ocak 2010
Mesajlar
6.145
Tepki
9.347
Puan
113
Konum
izmir
üzülme artık bence sevin bile,daha büyük üzüntüler yaşamadan kurtulmuşsun
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Canım adamın niyet ortada boşversene sen onun egoları gökyüzüne çıkmış hiç bence egolarıyla uğraşma önüne bakman daha iyi olacak sanki.. Kedine iyi bak üzülme.. :ask:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst