Havuç Tatlısı

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
982_420x315.jpg


Havuç Tatlısı

Malzemeler

2 su bardağı toz şeker
2 adet orta boy havuç
1 paket bisküvi
1/2 su bardağı dövülmüş ceviz
200 gr. krema
Yarım su bardağı hindistancevizi

Hazırlanışı

Havucu rendeleyin. Toz şekerle birlikte kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Soğuyunca, dövülmüş bisküvi ve cevizi koyup iyice karıştırın. Servis tabağına yayın. Üzerine çırpılmış kremayı yayın. Hindistancevizi ile süsleyin. Buzdolabında birkaç saat bekletin. Dilimleyerek servis yapın.
Hürriyet
 
G

guzelcem

Misafir
Hımmmm hem kolay ve pratik ilk fırsatda yapıcam ALLAH İZİN VERİRSE... emeğine sağlık.:nk:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst