Hatemoğlu 2017 İlkbahar/Yaz Trendleri!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.661
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli


V0MvqR.png



Cüzdanınızı ve gardırobunuzu ilgilendiren bir konu ile karşınızdayız; yeni gelenleri ve tarihe karıştırdıkları ile 2017 İlkbahar/Yaz sezonu. Şans bu ki, bu sezon 2016’nın etkili trendlerinin biraz form değiştirerek karşımıza çıktığını görüyoruz. Bu da demek oluyor ki geçen sene yaptığınız yatırımlarla güncellediğiniz gardırobunuza birkaç kilit parça ekleyerek yeni sezon trendlerini yakalamamanız için hiçbir sebep yok.

Gelelim 2017 İlkbahar/Yaz sezonunda tüm erkekleri etkisi altına alacak trendlere…


nRWL8a.jpg


Retro Sportif

Spor giyimin birkaç sezondur sokak modasını etkisi altına aldığını bilmeyeniniz yoktur. Geçtiğimiz sene 1980’lerle ilişki kuran spor giyim bu sene takvimin sayfalarını biraz daha yırtarak bizi 1970’ler sahnesine çıkarıyor. Wes Anderson’un The Royal Tenenbaums filmini gerçek hayata taşımanın tam zamanı! Size bir ipucu; yeni sezon etiketli bir eşofman takımı aldığınız zaman onun her iki parçasını da farklı kombinlerde kullanabileceğiniz ihtimalini sakın göz ardı etmeyin.

Ekose

Yüzyıllardır erkek gardırobunun temel desenlerinden birisinden bahsediyoruz. Tasarımcılar, tabii ki bu sezon da, ekoseyi her parçada kullanmayı ihmal etmediler. Galler Prensi’nin ekoseli blazer’ı her daim iddialı bir yatırım parçası olsa da bu sezon ekose trikolardan tişörtlere, pantolonlardan bomber ceketlere her yerde. Siz de içinde kendinizi güvende hissedeceğiniz bir parçaya yatırım yapmak istiyorsanız, yolunuzu ekoseden geçirmenizi öneririz.

Nötr Tonlar

Erkeklerin kombinlerini oluştururken seçtikleri parçaları birbirlerine bağlamakta en iyi oldukları alana geldik; nötr tonlar. 2016 bize tepeden tırnağa tek tonda giyinmeyi salık vermişti, hatırlarsınız. 2017 ise bunu daha modern bir çizgide sürdürmekte iddialı. Kat kat giyinme sanatını da onore eden bu trend, nötr renklerin tonlarını tanımak ve onlarla cesur oyunlar oynamak isteyen erkekler için biçilmiş kaftan.

Bol Pantolon

Son birkaç sezondur özellikle ceket, sweatshirt ve pantolonlara göz diken düşük ve bol kesimler kendilerine ana akım modada da yer buldu. Şıklığı elinden bırakmadan daha rahat giyinmenin peşine düşen stil sahibi erkeklerin tercihi olan bol paça pantolonlar 2017 İlkbahar/Yaz sezonunda da gardıroplara göz dikti. Tabii bol derken üzerinden dökülen bir pantolondan bahsetmiyoruz; kalıbı ile vücudunuza oturan, paçaları kısa ve bileğinize yapışmayan düzgün kesimli pantolonları tercih etmenizi öneriyoruz.

Dikey Çizgiler

Tıpkı ekose gibi çizgilerin de gündemden düştüğü bir sezon hatırlamıyoruz. Özelikle Londra Erkek Moda Haftası podyumlarında sıkça rastladığımız dikey çizgili tasarımları gardırobunuza davet etmek için ideal bir sezon. İster kalın ister ince olsun, takım elbisenizin içine giyeceğiniz dikey çizgili bir tişörtle görünümünüzü bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

İncelikli Sportif

Gözünüzün önüne Ryan Gosling’in stilini getirin ve geçtiğimiz sezon yatırım yaptığınız bomber ceketlerinize sıkı sıkı sarılın. Takım elbise giymenin ağırlığından bir an olsun kurtulmak isteyenler için de bu sezon yapılacak en iyi yatırım diyebiliriz. Zira bu sezon da bomber ceketlerin sezonu. Trikonuz ve kanvas pantolonunuzla veya modern klasik takım elbisenizle kombinleyebileceğiniz bu parça inanın her gardırobun kilidini açabilir.

Desenli Tişörtler

Geçtiğimiz sezon bol bol soluduğumuz 90’lar nostaljisinin en belirgin göstergesi baskılı tişörtlerdi. Yine gardırobunuz Mart McFly’ınki gibi değilse endişelenmeyin; sevdiğiniz grubun, altına imzanızı atacağız bir sloganın veya grafik çizgilerin basılı olduğu bir tişört edinin ve onu hem takım elbisenizin içine giyerek fark yaratın hem de hafta sonu stilinize espirili bir dokunuş ekleyin.
 

Ekli dosyalar

  • 0.png
    0.png
    1.004 bayt · Görüntüleme: 0

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst