Hastaneden ilk kez çıktı torununu sevdi

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685

attachment.php

İbrahim Tatlıses, kendisini ziyarete gelen İzzet Çapa’ya açıkladı: “Geçen hafta sonu ilk kez hastaneden çıkıp Melek Zübeyde’nin evine kahvaltıya gittim. Hasret giderdik. Damadımla sohbet ettim, torunumu kucağıma aldım.”Kısa süre önce Almanya’da ikinci ameliyatını geçiren ve tedavisine Darüşşafaka Kliniği’nde devam edilen İbrahim Tatlıses, ziyaretine gelen İzzet Çapa’ya son günlerde yaşadığı olumlu gelişmeleri açıkladı. Sohbet sırasında bomba haberi de verdi. Ünlü türkücü, geçtiğimiz hafta sonu ilk kez hastaneden çıkıp kızı Melek Zübeyde’nin evine kahvaltıya gittiğini söyledi: “Hasret giderdik, damadımla konuştum, torununu kucağına alıp sevdim.”

Şifa kaynağı Rize balı

Tatlıses, iyileşme sürecini hızlandıran sırrını da bu sohbette açıkladı: Başucunda duran bal kavanozu... Ünlü türkücü, bir hayranının kendisi için özel olarak Rize dağlarından getirdiği, içinde arı sütü de olan bu balın her gün bir kaşık yendiği takdirde hem vücudu yenilediğini hem de insana enerji verdiğini söyledi. Ama tüm ısrarlara rağmen balın adını açıklamadı.

Kaleye geçip top tutacak

İbrahim Tatlıses’in doktoru, Maltepe’deki Romatem Tedavi Merkezi’nin Direktörü Dr. Köksal Holoğlu, Kanaltürk’teki ‘2. Sayfa’ programında şunları söyledi: “Tatlıses’in felçli olan sol kolunu bilgisayar oyunuyla iyileştiriyoruz. İsviçre’den gelen ‘Armeo-Spring’ adlı kol robotu bilgisayara bağlı. Ekranda bir futbol maçı var. Tatlıses oyunda kaleci. Kaleye gelen topları, felçli olan sol kolunu kullanarak tutmaya çalışıyor. Tedaviye bugün başladık. Türkiye’de ilk kez kendisine uyguluyoruz.”

Terasta otomobil

İzzet Çapa, İbrahim Tatlıses’in altıncı kattaki hastane odasının terasındaki otomobilini inceledi. Kazalardan sonra bir çeşit terapi olarak kullanılan bu otomobil, hastaların arabaya binip inmesi ve iletişim kurması açısından büyük önem taşıyor.

Ekli dosyalar

• 14476342.jpg
    14476342.jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 57

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Öldürmeyen Allah öldürmüyor dedikleri bu işte Yılbaşında da sahneye çıkıcakmış ve bir gecede 1milyon alıcakmış :ilknur:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
ya sen söylentilere bakma bu adam evet sağlam bünyesi varmış atlattı ama hala felç ele güne karşı iyi göstermek zorundalar düşmana karşı yok kaset çıkartıyormuş yok yılbaşında sahneye çıkıcakmış falan filan ben inanmıyoprum kolaymı hemen düzelmesi

H

Hera

Misafir
Sevindim Ben Seviyorum brahim Tatlısesin Sesinden şarkılar Dinlemeyi Onu İzlemeyi Seviyorum Allah herkese ve İhtiyacı Olana Sağlık versin Teşekkürler Haber İçin Zuzum...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar