Hassas Ciltler İçin Özel...

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
hydreane.jpg


Hassas cildin ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak için, La Roche- Posay Termal Suyu, ilk kez yeni nesil su taşıyıcıları olan Hidrolipidlerle zenginleştirmiş. Hidrolipidler Hydreane’in cildi termal suyla buluşturmasını ve cildi nemlendirerek, hassasiyetini azaltmasını sağlıyor. Nemlenen ve yatışan ciltte eski yumuşaklığına ve konforuna kavuşuyor. Normal- kuru, normal- karma ciltlere özel iki çeşidi bulunan kremin dört hafta gibi kısa bir sürede etkisini fark edebiliyorsunuz.


Alıntıdır!
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
HASSAS CİLT NEDİR?

Hassasiyet bir cilt tipi değil cilt durumudur. Cildin dış uyaranlara, çevresel faktörlere karşı duyarlı olmasının sebebidir. Hassasiyet kızarıklık, kaşıntı gerginlik ve yanma hisleri ile kendini belli eder. Cilt hassasiyeti, yaş, cinsiyet ve cilt tipinden bağımsız olarak her kişide gözlemlenebilir.

HASSAS CİLTLERİN UZMANI: LA ROCHE-POSAY

Tüm La Roche-Posay ürünleri normal ciltler, hassas ciltler ve alerjik reaksiyon gösteren ciltlerde test edilmektedir.

La Roche-Posay, tüm dünyada hassas ciltler için dermatologlar tarafından reçetelenmektedir.

Tüm La Roche-Posay ürünlerinin içeriğinde bulunan La Roche-Posay Termal Suyu’nun yatıştırıcı ve güçlendirici özellikleri klinik testlerle ispatlanmıştır.

La Roche-Posay’nin Kökeni La Roche-Posay Termal Suyu

Çok özel bir dermatolojik aktif içerik olan La Roche-Posay Termal Suyu her gün cilt temizliğinden sonra, cilt bakımından önce, tüm cilt tipleri tarafından uygulanabilir.
La Roche-Posay Termal Suyu cildi rahatlatır ve yumuşatır. Mineral tuzlar ve Selenyum gibi oligo elementlerin eşsiz bileşimi sayesinde La Roche-Posay Termal Suyu; anti-oksidan, rahatlatıcı, yumuşatıcı etkiler gösterir. Etkinliği bilimsel testlerle kanıtlanmıştır.
Hassas ciltlerin Uzmanı La Roche-Posay’den,

HYDREANE

La Roche-Posay termal suyu ile Hassas cildin ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak için, La Roche-Posay Termal Suyu ilk kez, yeni nesil su taşıyıcıları olan Hidrolipidlerle zenginleştirildi. Hidrolipidler HYDREANE’ın cildi termal suyla buluşturmasını v e cildi nemlendirerek, hassasiyetini azaltmasını sağlar. Nemlenen ve yatışan cilt, eski yumuşaklığını ve konforuna kavuşur. Hydreane; Normal/Kuru ciltlere özel Rich ve Normal/Karma ciltlere özel Light olmak üzere 2 dokusu mevcuttur.

KLİNİK SONUÇLAR:

4 haftada, cilt hassasiyetinin %73 oranında azaldığı, klinik olarak kanıtlanmıştır:
Cilt hassasiyetini gösteren, kızarıklık, gerginlik, yanma, kaşınma ve karıncalanma gibi belirtilerde gözle görülür iyileşme sağlanmıştır.

1 Mart-1 Haziran 2010 tarihleri arasında 24,90 TL. tavsiye edilen satış fiyatı.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst