Harika Görünün!

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Yaz günlerinde güneşin enerjisi ruhumuzu canlandırırken, aşırı sıcak bedenimizi yorabilir. Günlük bakımlar gözümüzde büyür. Aynaya baktığımızda solgun bir yüzle karşılaşabiliriz.

FAA61193ADFE261B1F2D66F1561F.jpg


Vücudunuza, dişlerinize, cildinize düzenli bakım uyguladığınızda her daim kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Pratik yöntemler ve size özel ayıracağınız dakikalarla güzel ve bakımlı olmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Duş Alın!
Günde en az bir kez banyo yapın. Vücudunuzu güzel kokulu ve sevdiğiniz bir duş jeli ya da tercihen bir sabun ve sünger yardımı ile hafifçe bastırarak yıkayın. Banyodan sonra nemlendirici bir losyon ile vücudunuza masaj yapın. Masaj yaparken diz, dirsek ve ellerinize daha fazla zaman ayırın.


Duş sayesinde vücudunuzdaki kan dolaşımı hızlanacak ve kendinizi daha zinde hissedeceksiniz.


Banyo sonrası nemlendirici krem sürmek, cildinizin yenilenmesini ve pamuk gibi yumuşacık olmasını sağlayacaktır.

Dişlerinizi Fırçalayın!
Bakımlı görünüşün en olmazsa olmazlarından biri temiz ve bakımlı dişlerdir. Yüzünüzde kusursuz bir makyaj olsa, saçlarınız kuaförden yeni çıkmış gibi şekillendirilmiş de olsa gülümsediğiniz anda görünen sarı ve lekeli dişler güzelliğinizi gölgeleyecektir.


Dişlerinizi sabah ve gece olmak üzere 2 defa fırçalayın. Diş aralarında kalan besin artıklarını temizlemek için diş ipi; nefesinizin güzel kokması için dil temizleyicisi kullanın. Dişlerinizi fırçalarken dilinizi fırçalamayı ihmal etmeyin.
Dişlerinizi fırçaladıktan sonra dudaklarınızı hafif dokunuşlarla fırçalamak hem daha canlı görünmesini hem de ölü derilerin giderilmesini sağlayacaktır

Dik Durun!
Bulunduğunuz ortamlarda duruşunu ve yürüyüşünüzün çok önemlidir. Dik oturun ve dik yürüyün. Omuzlar ve sırtın görünüşü imajınızı doğrudan etkiler. Yürürken karnınızı içeri çekin ve emin güvenli adımlar atarak yürümeye çalışın.

Parfüm ve Deodorant Kullanın!
Ter kokusunu önlemek için duş sonrası mutlaka deodorant kullanın. Seçtiğiniz deodorantın pudralı olmasına özen gösterin çünkü kötü ter kokusuna karşı daha dayanıklıdır.


Parfüm seçimlerinizi mevsime göre yapmalısınız. İlkbahar, yaz döneminde çiçekli kokular; sonbahar, kış döneminde baharatlı kokular tercih edebilirsiniz.


Parfümünüzün kalıcı olması için şakaklar, ense ve dirsek içlerine sıkabilirsiniz.

Tırnaklarınızı Renklendirin!
Beyaz, kırmızı, pembe ya da mavi! Renkli ojelerle tırnaklarınıza enerji takın. Ellerinizin güzelliğini artıran bakımlı tırnaklar için manikür ve pedikür yaptırmayı ihmal etmeyin.


Sadelikten hoşlanıyorsanız, beyaz tonlarının hâkim olduğu Fransız manikürünü tercih edebilirsiniz.


Alıntıdır!

 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
dus alip bakimimi yapinca kendimi o kadar temiz taze hissediyorum ki, herseyden önce dus cok önemli:eek:
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Kesinlikle sana katılıyorum canım :hhhhhh:
 
H

Hera

Misafir
Bakımlı ve temiz olmak İnsanı Motivede ediyor çok Teşekkürler :cee
 

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
bazi insanlar vardir ter kokarlar ve üstüne parfüm SIKARLAR igreniyorum öyle insanlardan:zonk:
 

PoRTaKaL

Daimi Üye
Katılım
15 Kasım 2011
Mesajlar
547
Tepki
498
Puan
63
Konum
İstanbul
Kesinlikle bende iğreniyorum terin üstüne o parfümü sıkınca güzel koktum sanıyolar ama aksine o kadar kötü bi koku çıkıyo ki ortaya ordan kaçasım geliyo :vecihi:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst