Hanımefendiler Yarışıyor Bölümü Kuralları!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
1* Yarışmalarımıza nicklerle değil,yönetimce verilecek numaralarla katılabileceksiniz.Çalışmalarınızı verdiğimiz adrese postalarken,nickler mutlak belirtilecektir.

2** Yarışmacı adaylar,özellikle’’ paylaşım geçmişinde’’,eserlerini öne çıkaracak,bilgi,yorum,ima ve yönlendirmelerden uzak dıuracaktır..Aksi taktirde bu diskalifiye sebebi olacaktır.

3*Adaylara oy veren arkadaşlarımız ilgili başlıkta,çalışmalar hakkında yorum yapabilirler,oy verdikleri numarayı belirtebilirler.Yalnız,yarışmaya dahil olan çalışmalar hakkında,küçümseme,sert eleştiri ve iğnemelerden uzak yorumlar yapmalıdırlar,şayet böyle bir yorum olursa silinecektir.

4* Aynı şekilde adayların da,ilgi başlık içinde ve hali hazırda oylama devam ederken,dikkatleri kendi çalışmasına çekecek,yorum ve imalardan uzak duracaktır.
Yarışmalarımız; rekabet ve eğlence doğrultusunda bizlere keyif versin,örnek olsun..En önemlisi; ''Hakeden Kazansın'' fikrinden sapmayalım!

5*Sırf oy toplamak için arkadaşınızı,eşinizi dostunuzu siteye üye yaparak ,oy aldıktan sonra siteye uğramayan arkadaşlar saptandığı taktirde oylanan adayın oyu iptal edilecek ve gerekirse birinciliği dahi olsa tacı elinden alınacak ve yarışmadan diskalifiye edilecektir..

6*Adil bir yarışma olması açısından lütfen kendimizi kandırmayalım.Diğer katılımcı arkadaşlarımıza haksızlık yapmayalım.Amacımız burada sadece güzel,hoşça vakit geçirmektir.Bu düşünceyi asla unutmayalım.
HANIMEFENDİ.COM
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst