Hanımefendiler Buluşuyor!..

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
Hanımlar düşündük ki yakın çevrede yaşayanlar bir buluşma düzenlesek, çay-kahve içsek, tatlılar yesek, muhabbet etsek, birbirimizi tanısak Hem ben bir kaç konuda, arkadaşsızlıktan şikayet edenlerin yorumlarını okumuştum. Güzel olmaz mı? Ne dersiniz? Ben İstanbul'dayım. Herkes şehrini ve katılıp katılamayacağını yazsın. Katılıma olan isteğe göre de bir etkinlik düzenleyelim, buluşalım, kaynaşalım.. :huhuu: :huhuu:

OP
gülsemin

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
ayyhh çok güzel yaaa:huhuu: bütün kızlar toplandık toplandık olcak yani :kahkaha: olmayı çok isterim ayser ablam hemen başlamş reklma maşallah:kahkaha::zuzu::huhuu:

Tatlım sana özel helikopter gönderticem getirsin seni diye :hihi: Bütün kızlar toplanırız da sen olmaz mısın aaaa çok ayıp :kahkaha:

OP
gülsemin

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
Yok yok bi daha olmaz şoförü tembihledim bakıma da gönderse senin iöçin hemen yeni bi tane kiralıcak :hihi: :kahkaha:

OP
gülsemin

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
Kimse buluşmaya taraftar değil galiba ben de gidip Ayser ablamla beraber kahve içerim hıhhhh :böö: :zonk:

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225
valla yakın olsaydım katılırıdm malesef ben çoooooooooooook uzağım 1200 km uzaklıkta oturuyorum gaziantepteyim yakın olsaydım emin olun gelirdim sizlerle tanışmayı isterdim

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
İstanbul ve İzmir ağırlıklı bir forum diye düşünüyorum.Eşim ve oğlum olmasaydı sizlere katılmayı,sizlerle çay içip yemek yemeyi,sohbet etmeyi çok isterdim ama bu şartlarda sizlere katılmam çok zor hanımlar :uzgun: burada çarşıya bile çıkmaya zaman bulamıyorum.Umarım güzel bir topluluk oluşturursunuz.Güzel haberlerinizi duyarız.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Oğlunu al gel şekerpare.İnanki bi daha oğlun diyecek sana anne kartepeye gidelim diye.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar