Nina pozunu aldın buraya koydun sandımmmm daha gülmekten akan göz yaşımı silemedeeen@bitter_im ünlüleri ne ağlatmışın be Jensen'a kıyamam çok üzülmüş seni göremedi diye

kahrımdan ağlıyacaktım 
yaaaa dur konu alakasına bakamadım 
Nina pozunu aldın buraya koydun sandımmmm daha gülmekten akan göz yaşımı silemedeeen@bitter_im ünlüleri ne ağlatmışın be Jensen'a kıyamam çok üzülmüş seni göremedi diye

kahrımdan ağlıyacaktım 
yaaaa dur konu alakasına bakamadım 
@bitter_im ünlüleri ne ağlatmışın be Jensen'a kıyamam çok üzülmüş seni göremedi diye
aaaahhh cagnım jensen gençligimin katili 

Sen milletin gençliğinin katiliydin be Jensen ağlar o kıvıran dombiliyi ortada bıraktın birini zaten kapıda ekmişsin utanmadan da baklavalı Kuzey ile parti mekanından çıkmışınaaaahhh cagnım jensen gençligimin katili

Barney kusura bakma ben seni listeye almayı unutmuşum da senin ponçik leylek Jim Carrey ile süzülecek o gökyüzünde 
Allah seni napmasın ne güldüm aHanımefendi Magazin
"O Mu Bu Mu?" oyununa konuk olan @bitter_im 'in final seçiminin ardından...Ezelden beridir Bitter'e yanık olduğu bilinen sarı civciv Barney ortama bir giriş yaptı ancak işler hiç de beklediği gibi gitmedi sayın seyirciler. Oops!
Ekli dosyayı görüntüle 51691
"Bitter ile paraşütle atlamak mı? Ben onunla her yere atlarım rakip makip de tanımam elbette ki beni seçecek. Hadi gidelim gökyüzünde süzülen ponçik leyleğim ben hazırım"
Ekli dosyayı görüntüle 51692
Prens : Ay kuscam şimdi! Ne kadar inanarak boş konuşuyor görüyor musun nk?
Ekli dosyayı görüntüle 51706
NK: ŞeyBarney kusura bakma ben seni listeye almayı unutmuşum da senin ponçik leylek Jim Carrey ile süzülecek o gökyüzünde
Ekli dosyayı görüntüle 51693
Barney : Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Barney listede adının bile geçmediğini öğrenince
hakkın rahmetine kavuşmak için maalesef elinden geleni yaptı sayın izleyiciler
Ekli dosyayı görüntüle 51695Ekli dosyayı görüntüle 51694Ekli dosyayı görüntüle 51696
NK : Prens bir dur Allah aşkına ya adamın canı burnunda zaten
Ekli dosyayı görüntüle 51704
NK: Ay tutun şunu atlayacak bitter'in peşinden
Ekli dosyayı görüntüle 51708
Ekli dosyayı görüntüle 51698
Prens : Aaaaaaaaaaay! Tutamadımtutamadım
tutamadım
tavuk gibi gıdaklayarak düştü adam!
Ekli dosyayı görüntüle 51697
Barney bitter ve Jim'in peşinden atladı ancak bu nafile çaba onu emeline ulaştırmadı.
O sırada Bitter ve Jim çoktan atlayışı gerçekleştirip şehir turuna çıkmıştı bile
Ekli dosyayı görüntüle 51699
Prens : Beceriksiz alt tabaka insan! Sen kim bitter ile gökyüzünde süzülmek kim? Doğru düzgün ölmeyi bile başarmazken o kız ne etsin seni acaba
Oh canıma değsin
oh oh ooooh
Ekli dosyayı görüntüle 51705

Arada kafamıza esiyor böyle saçmasalak şeyler eğleniyoz kendi kendimizeAllah seni napmasın ne güldüm a
Nerden buluyorsunuz böyle şeyleri a
Magazine düşmüşüüüzzzz haaHanımefendi Magazin
"O Mu Bu Mu?" oyununa konuk olan @bitter_im 'in final seçiminin ardından...Ezelden beridir Bitter'e yanık olduğu bilinen sarı civciv Barney ortama bir giriş yaptı ancak işler hiç de beklediği gibi gitmedi sayın seyirciler. Oops!
Ekli dosyayı görüntüle 51691
"Bitter ile paraşütle atlamak mı? Ben onunla her yere atlarım rakip makip de tanımam elbette ki beni seçecek. Hadi gidelim gökyüzünde süzülen ponçik leyleğim ben hazırım"
Ekli dosyayı görüntüle 51692
Prens : Ay kuscam şimdi! Ne kadar inanarak boş konuşuyor görüyor musun nk?
Ekli dosyayı görüntüle 51706
NK: ŞeyBarney kusura bakma ben seni listeye almayı unutmuşum da senin ponçik leylek Jim Carrey ile süzülecek o gökyüzünde
Ekli dosyayı görüntüle 51693
Barney : Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Barney listede adının bile geçmediğini öğrenince
hakkın rahmetine kavuşmak için maalesef elinden geleni yaptı sayın izleyiciler
Ekli dosyayı görüntüle 51695Ekli dosyayı görüntüle 51694Ekli dosyayı görüntüle 51696
NK : Prens bir dur Allah aşkına ya adamın canı burnunda zaten
Ekli dosyayı görüntüle 51704
NK: Ay tutun şunu atlayacak bitter'in peşinden
Ekli dosyayı görüntüle 51708
Ekli dosyayı görüntüle 51698
Prens : Aaaaaaaaaaay! Tutamadımtutamadım
tutamadım
tavuk gibi gıdaklayarak düştü adam!
Ekli dosyayı görüntüle 51697
Barney bitter ve Jim'in peşinden atladı ancak bu nafile çaba onu emeline ulaştırmadı.
O sırada Bitter ve Jim çoktan atlayışı gerçekleştirip şehir turuna çıkmıştı bile
Ekli dosyayı görüntüle 51699
Prens : Beceriksiz alt tabaka insan! Sen kim bitter ile gökyüzünde süzülmek kim? Doğru düzgün ölmeyi bile başarmazken o kız ne etsin seni acaba
Oh canıma değsin
oh oh ooooh
Ekli dosyayı görüntüle 51705

ha 

yaaa giflere öldüm ağzım toplanmıyor
partilerimizin vazgeçilmez gifleri
eskide gittim bian, hah
ha prens varyaa ayyy çok güldümmm repliklere beceriksiz alt tabaka insan