Hanımefendi Magazin :D

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.785
:krizz: aaaahhh cagnım jensen gençligimin katili hahahaha
Sen milletin gençliğinin katiliydin be Jensen ağlar o kıvıran dombiliyi ortada bıraktın birini zaten kapıda ekmişsin utanmadan da baklavalı Kuzey ile parti mekanından çıkmışın :kriz: Çok iyi konu ya şimdi ki dizi karakterleriyle yapmalı bunu Kızılcıktakiler Uzak Şehirdekiler falan çok komik olur bir ara çalışalım buna komik gifler bulup siteye uyarlarız :krizz:

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.785
Hanımefendi Magazin:para:

"O Mu Bu Mu?" oyununa konuk olan @bitter_im 'in final seçiminin ardından...​

Ezelden beridir Bitter'e yanık olduğu bilinen sarı civciv Barney ortama bir giriş yaptı ancak işler hiç de beklediği gibi gitmedi sayın seyirciler. Oops!

8f1d9b2daeb338badadd303ff73d2159.gif

"Bitter ile paraşütle atlamak mı? Ben onunla her yere atlarım rakip makip de tanımam elbette ki beni seçecek. Hadi gidelim gökyüzünde süzülen ponçik leyleğim ben hazırım"

6f7be034f7fbfd4252f002ac0fa0f5b2.jpg

Prens : Ay kuscam şimdi! Ne kadar inanarak boş konuşuyor görüyor musun nk?

fgdf.gif

NK: Şey :utangac: Barney kusura bakma ben seni listeye almayı unutmuşum da senin ponçik leylek Jim Carrey ile süzülecek o gökyüzünde :islik:

b3c7063b5b93419fb4f8f0291d825d3e.gif

Barney : Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Barney listede adının bile geçmediğini öğrenince
hakkın rahmetine kavuşmak için maalesef elinden geleni yaptı sayın izleyiciler :vurunbeni:

b0826e7083e92795b33921b0edb5c866.png
32d9fa78f4b787b5db1e0aae2df75ab5.gif
hjh.jpg

NK : Prens bir dur Allah aşkına ya adamın canı burnunda zaten :sinirli:

gfd.gif

NK: Ay tutun şunu atlayacak bitter'in peşinden :korktum:
tumblr_lni6u4je6k1qj7icro1_.gif

prens-dizisi-giray-altınok.gif

Prens : Aaaaaaaaaaay! Tutamadım :panik:tutamadım :panik:tutamadım :panik:tavuk gibi gıdaklayarak düştü adam!:korktum:

giphy.gif

Barney bitter ve Jim'in peşinden atladı ancak bu nafile çaba onu emeline ulaştırmadı.
O sırada Bitter ve Jim çoktan atlayışı gerçekleştirip şehir turuna çıkmıştı bile

güldür-güldür-blutv.gif

Prens : Beceriksiz alt tabaka insan! Sen kim bitter ile gökyüzünde süzülmek kim? Doğru düzgün ölmeyi bile başarmazken o kız ne etsin seni acaba :tripp:

:danscıkiz:Oh canıma değsin:danscıkiz: oh oh ooooh :danscıkiz:
fd.gif

Son düzenleme:

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
159.588

Ezelden beridir Bitter'e yanık olduğu bilinen sarı civciv Barney ortama bir giriş yaptı ancak işler hiç de beklediği gibi gitmedi sayın seyirciler. Oops!

Ekli dosyayı görüntüle 51691
"Bitter ile paraşütle atlamak mı? Ben onunla her yere atlarım rakip makip de tanımam elbette ki beni seçecek. Hadi gidelim gökyüzünde süzülen ponçik leyleğim ben hazırım"

Ekli dosyayı görüntüle 51692

Ekli dosyayı görüntüle 51706
NK: Şey :utangac: Barney kusura bakma ben seni listeye almayı unutmuşum da senin ponçik leylek Jim Carrey ile süzülecek o gökyüzünde :islik:

Ekli dosyayı görüntüle 51693

hakkın rahmetine kavuşmak için maalesef elinden geleni yaptı sayın izleyiciler :vurunbeni:

Ekli dosyayı görüntüle 51695Ekli dosyayı görüntüle 51694Ekli dosyayı görüntüle 51696

Ekli dosyayı görüntüle 51704

Ekli dosyayı görüntüle 51708

Ekli dosyayı görüntüle 51698
Prens : Aaaaaaaaaaay! Tutamadım :panik:tutamadım :panik:tutamadım :panik:tavuk gibi gıdaklayarak düştü adam!:korktum:

Ekli dosyayı görüntüle 51697

Barney bitter ve Jim'in peşinden atladı ancak bu nafile çaba onu emeline ulaştırmadı.
O sırada Bitter ve Jim çoktan atlayışı gerçekleştirip şehir turuna çıkmıştı bile

Ekli dosyayı görüntüle 51699
Prens : Beceriksiz alt tabaka insan! Sen kim bitter ile gökyüzünde süzülmek kim? Doğru düzgün ölmeyi bile başarmazken o kız ne etsin seni acaba :tripp:

Ekli dosyayı görüntüle 51705
Allah seni napmasın ne güldüm ahaha
Nerden buluyorsunuz böyle şeyleri ahaha

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
79.734

Ekli dosyayı görüntüle 51691

Ekli dosyayı görüntüle 51692

Ekli dosyayı görüntüle 51706

Ekli dosyayı görüntüle 51693

Ekli dosyayı görüntüle 51695Ekli dosyayı görüntüle 51694Ekli dosyayı görüntüle 51696

Ekli dosyayı görüntüle 51704

Ekli dosyayı görüntüle 51708

Ekli dosyayı görüntüle 51698

Ekli dosyayı görüntüle 51697

Ekli dosyayı görüntüle 51699

Ekli dosyayı görüntüle 51705
Magazine düşmüşüüüzzzz haahahahahaha
Barneeey meyveli kurabiyeeeem hep nk unuttu seni yoksa 1. Sırada ilk seni seçer diger seçeneklere bile bakmazdım hahahahahaha yaaa giflere öldüm ağzım toplanmıyor :krizz: partilerimizin vazgeçilmez gifleri haha eskide gittim bian, hahhahaha prens varyaa ayyy çok güldümmm repliklere beceriksiz alt tabaka insan hahahahahaha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar