hanımefendilerin dikkatine faizden anlayanlar bana yardım edebilir mi lütfen konu çok öenmlliii
J jessica25Yeni ÜyeKatılım15 Eylül 2015Mesajlar12Tepki5Puan3Yaş35Konum istanbul 13 Ocak 2020 #1 hanımefendilerin dikkatine faizden anlayanlar bana yardım edebilir mi lütfen konu çok öenmlliii
A AdelaYeni ÜyeKatılım22 Eylül 2015Mesajlar2Tepki2Puan1Yaş36Konum istanbul 14 Ocak 2020 #2 kızkardeş sana sadece tek yorumum paran vrsa derdin var derdin varsa dermanıda n kolay bono da canım öptümm
kızkardeş sana sadece tek yorumum paran vrsa derdin var derdin varsa dermanıda n kolay bono da canım öptümm
K kırıkaynaYeni ÜyeKatılım8 Eylül 2015Mesajlar12Tepki3Puan1Yaş42Konum burdur 16 Ocak 2020 #3 jessica25' Alıntı: hanımefendilerin dikkatine faizden anlayanlar bana yardım edebilir mi lütfen konu çok öenmlliiiGenişletmek için tıkla ...n kolay bonoyu çok duyduk methini de valla en sonunda kendi bankamdan vazgeçicem zaten çok canımını sıkıyor artık..
jessica25' Alıntı: hanımefendilerin dikkatine faizden anlayanlar bana yardım edebilir mi lütfen konu çok öenmlliiiGenişletmek için tıkla ...n kolay bonoyu çok duyduk methini de valla en sonunda kendi bankamdan vazgeçicem zaten çok canımını sıkıyor artık..
fiollaYeni ÜyeKatılım15 Eylül 2015Mesajlar13Tepki5Puan3Yaş37Konum istanbul 18 Ocak 2020 #4 kırıkayna' Alıntı: n kolay bonoyu çok duyduk methini de valla en sonunda kendi bankamdan vazgeçicem zaten çok canımını sıkıyor artık..Genişletmek için tıkla ...vall yol yakınken dön bana kalırsa vakit kaybetmeden parayı ne atsan kardır ne kolay candır. Zamanında bende çok çektim bazı bankalardan şimdi rahatladım
kırıkayna' Alıntı: n kolay bonoyu çok duyduk methini de valla en sonunda kendi bankamdan vazgeçicem zaten çok canımını sıkıyor artık..Genişletmek için tıkla ...vall yol yakınken dön bana kalırsa vakit kaybetmeden parayı ne atsan kardır ne kolay candır. Zamanında bende çok çektim bazı bankalardan şimdi rahatladım
OP J jessica25Yeni ÜyeKatılım15 Eylül 2015Mesajlar12Tepki5Puan3Yaş35Konum istanbul 20 Ocak 2020 Thread Starter #5 ben çektim valla hesap açıyorum işlem tamamdırrrr allah razı olsuhn