Hanımefendi Gelin&Damat Foto Albümü :D

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840

Bitter_im

Nk83

FINDIK KURDU

SILADAYIM

Datlu Sapuk

TEYZOŞ

htc

vz5M4v.jpg

ESMER YARİM

aslı0909

SERPİL89

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
157880.jpg

:sinirli::sinirli::eek::eek:kısım ben karadenizlimiymde beni kemençeli yapmışın:eek: ben sadece Trabzonda yaşıyorum ama buralı değilim :sinirli:Hem ben demedimmiki ben o gelinliği birdaha giyersem mümkünse yanımda damat olmadan alayım diyee hiiiiii:eek::hayir:-kizgin-kizgin:miyagi::sapan::zopa::zopa::sinir::alsana::sılakonda:bütüüüüün sılakondalık damarı nasılda kaldırttın gördünmü bütün dayak smilleylerini üzerinde uyguladım:sinirli::sinirli::sinirli:

OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
157880.jpg

:sinirli::sinirli::eek::eek:kısım ben karadenizlimiymde beni kemençeli yapmışın:eek: ben sadece Trabzonda yaşıyorum ama buralı değilim :sinirli:Hem ben demedimmiki ben o gelinliği birdaha giyersem mümkünse yanımda damat olmadan alayım diyee hiiiiii:eek::hayir:-kizgin-kizgin:miyagi::sapan::zopa::zopa::sinir::alsana::sılakonda:bütüüüüün sılakondalık damarı nasılda kaldırttın gördünmü bütün dayak smilleylerini üzerinde uyguladım:sinirli::sinirli::sinirli:

aney aneyy ben unuttum sana gelinliği bir daha giydirmeyecektim sana aman abloşşş çek sopaları üzerimden kocayı hemen yokettim gitti :D

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Okkaddder uleyyyn bak bu fena değil işte sadece ağzındaki sigarayı beğenmedim:sinirli:Beni delirtmeyin hasta etmeyin elimdeki tüfekle tararım hepücüğünüzü oğa göreeee:sapan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar