Hanımefendi.com'a nasıl üye oldunuz?

Hanımefendi.com'a nasıl üye oldunuz?

  • Bir arkadaşımın/yakınımın tavsiyesi ile üye oldum

    Kullanılan: 37 32,5%
  • İnternette arama yaparken karşıma çıktı

    Kullanılan: 74 64,9%
  • Hatırlamıyorum

    Kullanılan: 1 0,9%
  • Diğer

    Kullanılan: 2 1,8%

  • Kullanılan toplam oy
    114
G

GuL_CiCeGi

Misafir
valla acıkcası ben hanımlara forum sitesi arıyordum. hanımlar bayanlar icin forum siteleri yazdım ve kendime dedim hangi forum sitesinin görünüşü hoşuma giderse ona üye olucam ve orda kafa dağitmak icin kalıcam... ve takıldım kaldım gercektende:D:D:D
 

munise

Daimi Üye
Katılım
12 Temmuz 2008
Mesajlar
540
Tepki
365
Puan
63
Yaş
46
Konum
izmir
bende internette dolaşırken karşıma çıktı 1ay misafir olarak girdim sonra üye olmaya karar verdim,iyiki üye olmuşum her yönden dinlendiğim site burası hanımefendi sitesinde üye olmaktan mutluyum,
 

tatlıpozan

Daimi Üye
Katılım
19 Ağustos 2008
Mesajlar
2.758
Tepki
3.215
Puan
113
Konum
Tekirdağ
ben başka bir yerde örgü modellerinin içine dalmıştım.sanırım orda reklamını gördüm neresi olduğunu hatırlamıyorum bile.sonra baktım siteye ve site kurallalrını okudum.çok içime sindi. tam benlik dedim erkek yok erkek olmadığı gibi dışarda bulamadığım kadar nazik hanımlar var.Tam benlik.kandim gibi hanımefendiye rastlamışken bırakmadım hemen üye oldum.ha bu arada buranın reklamını yapan site neresiydi onu hala düşünüyorum.o aklımdan çoktaaaaan gitti hanımefendilik bende kaldı.
 

arzum

Üye
Katılım
6 Ağustos 2008
Mesajlar
32
Tepki
30
Puan
18
Yaş
50
Konum
balıkesir
bende nette gezerken tesadüfen adminimiz ERHAN beyin seçtiği kürtaj isimli hikayesini okudum ve bu benim yıllar öncede duyduğum etkilendiğim bir hikayeydi..yorum yazmak için üye olmam gerekdi doğal olarak tabi:)veeeeeee oldum iyikide olmuşum seviyorum urayı bana çok güzel bir arkadaş kazandırdı elenoram benim..tatlım...:)
 

aylyyn

Yeni Üye
Katılım
19 Eylül 2008
Mesajlar
8
Tepki
4
Puan
3
Yaş
36
Konum
istanbul
takı tasarımıyla ilgili sitelere bakarken buldum ve takı dışındaki konularda dikkatimi çekti bu çizgide devam etmesini dilerim :)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst