Hanımefendi.com Hastalığı

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
julia_logo.gif


Yaşanan , hatta tecrübelerden, Hanımefendi üyeleri üzerinde yapılan gözlem ve araştırmalardan çıkan sonuçlara göre; Hanımefendinin alışkanlıkta tiryakilik yaptığı ne yazık ki kesinlik kazanmıştır. Önce hobi olarak başladığı ve zamanla tedavisi zor bir hastalık haline geldiği bilinmektedir. Bu hastalık, ölümcül olmamakla birlikte; hastalarda görme kaybına, vücudun kemik yapısında ve hatta sinir sisteminde bozukluğa yol açmaktadır. Dikkat; hastalık bulaşıcıdır.
Belirtiler:




* Hanımefendide yazılanları okurken, Hanımefendiye yazarken; çalan kapıyı, telefonu duymaz. Dört, beş büyüklüğündeki deprem bile, hastayı etkilemez. Ayrıca kendini; aile bireylerinden, eş - dost çevresinden tecrit edilmiş hisseder. Az ötede oturan eşini ve onunla evli olduğunu unutur. Hatta, hastalığı çok ilerlemiş olanların, eşini görünce, "A - aaaaaa ! Bu adam (kadın) da kim? " diye şaşırdığı görülür.



* Öğrenci olanlar "Öğretmenim de kesin Hanımefendiye giriyordur. Yarınki sınavda "komik mesajlardan" dan ya da Güncel haberlerden"den soru sorabilir. Bi eski konuların üzerinden geçiyim diye düşünür.


Ayırıcı Teşhis:

Hanımefendi hastalığı ile sıradan internet hastalığı benzerlikler gösterdiği halde, zaman zaman birbirine karıştırılır. Hanımefendi hastalığını internet hastalığından ayıran en belirgin fark;Hanımefendi hastalarının kendilerini ifade etmede, okuduklarını ve dinlediklerini hemen kavramada çok başarılı olmaları ile geyiğin dibine dibine vurmalarındaki üstün başarılarıdır.

Tedavisi:
* Hastalar, uzun bir süre bilgisayardan, dolayısıyla
Hanımefendiden uzak tutulur. Hasta Ya hu anandan doğarken de mi Hanımefendi vardı diyerek mütemadiyen azarlanır.

* Bir yazıyı kitaptan okumanın, nette okumaktan daha zevkli, daha etkili olacağını anlatmak, bu kişilere çeşit çeşit kitaplar almak da çok olumlu sonuçlar verir.

* Ayrıca Hanımefendi hastalarına hayatın; yazmaktan, okumaktan ve okunmaktan ibaret olmadığını düşünmeye yönlendirmek için, onları tiyatroya, sinemaya götürmek de çok yararlı olabilir.

Evet hanımlar kimler hanımefendi hastası

Alıntıdır

:sigara::sigara::sigara::sigara:
 

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Tam bir yorum yazarken,telefonum çalar ve ben hızlı bir şekilde yorumumu bitirme telaşına girerim.
Yada tam bir konu açacakken müşteri girer içeriye ve ben içimden geçiririm,konu açmamı bekliyordu bu adam diyeeee:dil:
Profil mesajım gelmiş dur açayım derken,acil maile cevap vermem gereken müşterimi unuturum ve adam bana tekrar döner ve mail atacaktınız,bende mailinize cevap verdim diyerek yalan söylerim.Telefonu kapatır kapatmaz asıl göndermem gereken maili gönderirim,gecikmelide olsa-hmm
Yani Ben Tam Bir Hanımefendi Sevdalısıyım:kupa:
 

yoruldum71

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
3.213
Tepki
3.368
Puan
113
Konum
ev hanımı
evet bende de bu hastalık mevcut çıktı dr'lerim bu hastalığımın
imkansız oldugunu ve bu bulaşıcı hastalıktan son nefesimi vere bilirmişim taaaaaaaaa 100 yaşıma kadar dediler
ehhhhhhh inşallah dedikleri gibi 100 yaşımı bu h.efendi.com bulaşıçı hastalıkla beraber kutlarım:kptmya:
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
ben de hastayımmmmmm şahımın dediği gibi konu açarken ya da yorum yaparken bi müşteri gelince zaten beni takip ediyolar tam işim varken gelirler die sinir oluyorum:)) bazen mişterinin geldiğini farketmiyorum bile dalıp gidiyorum zamanı unutuyorum burda vakit nasıl geçiyo anlamıyorum:))bu hastalığımdan da çok memnunum:eek:
 

ferah

Daimi Üye
Katılım
2 Ocak 2010
Mesajlar
6.145
Tepki
9.347
Puan
113
Konum
izmir
ben başka bir siteye de üyeydim,önceleri sırf meraktan girdim nasıl bir yer diye :)evde pc 1 yıldır var bu nedenle forumların olduğunu ve pc yi kullanmayı baya bir geç yaşta öğrendim yani.önceleri meraktan giren ben sonra bir baktım sık sık girer oldum,henüz hanımefendi com hastalığım akut devresinde ama sanırım yavaş yavaş kronikleşiyor :cokkomik:tedavisi nasıl olacak şimdi -hmm
 

SILA

Daimi Üye
Katılım
9 Kasım 2008
Mesajlar
3.668
Tepki
3.186
Puan
113
Yaş
47
Konum
almanya
vallahi ben müthiş derecede hastayım oturdummu kalkamıyorum ev işlerini aksatıyorum dış dünyayla bağlantım kesiliyor bu gidişle pasaklı olcam en önemliside belki size yalan gelir ama inanın sürekli oturmaktan belime ağrılar saplandı::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan:
 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
bende hastasıyım kızlar bazen hazır çocuklarda olmuyo evde tık ses yok kapı çalıyo ve ben açmıyorum kendi kendime şimdi açsam sitemden kalkmış olcam paylaşımdan uzak olucam diye bazen çalınan kapıları bile açmıyorum :dil::dil::dil:arkadaşlarım sen o siteye üye olduktan sonra bizi unuttun eskisi gibi aramızda olmuyorsun diyorlar bizde bulmadığın nevar orda dediklerinde hayatımda eksik olan herşeyi hanımefendide buldum diyorum
doktor hanım hastalığım ben çok seviyorum tedavisini istemiyorum anlıyosunuz değilmi beni doktor hanım-hmm-hmm:sigara::sigara::dil::dil:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst