Hangi Vücut Tipine Hangi Etek Giyilmeli?

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
0.jpg

Hangi Vücut Tipine Hangi Etek Giyilmeli?

Kilolu olan kişiler, kilolu olmasa da bacağında problem gören kişiler etek giymekten korkarlar ve genellikle de giymezler. Bu nedenle hangi bedene sahip kişilerin nasıl etekler giymesi gerektiğini araştırdık. Yazımızı okuyarak vücudunuza uygun olan etek şekillerinin hangileri olduğunu öğrenebilirsiniz.

1.jpg

Küçük Kalçalı Uzun Bacaklı Kadınlar

Kalçanız küçük ve dar, bacaklarınız uzun ise eteklerin her çeşidi size yakışacak demektir.Her türlü eteği giyebileceğiniz gibi size en çok yakışacak etek çeşidi ultra mini olanlardır. Dar, mini ve hatlarınızı ortaya çıkaran etekler de sizi hem çekici gösterecek hem de çok yakışacaktır. Mini etek kullanmak istemeyenler diz altı etekleri de kullanabilirler. Onlar da sizin vücut tipinize çok yakışacaktır.

5.jpg

Kalın Bacaklı Kadınlar

Kalçanız biraz çıkık bacaklarınız ise hafif kalınsa ultra mini etekler giymek pek uygun olmayacaktır. Çünkü kalçanın hafif dışarıya doğru çıkıyor olması eteğin arkasını yukarı kaldırır. Bu da orantının bozulup, kötü görünmesini sağlar. Bu nedenle dizin üstünde evaze etekler kullanmak sizin için en doğru tercih olacaktır.

3.jpg

Kısa Bacaklı Dar Kalçalı Kadınlar

Bacak boyunuz kısa, kalçanız dar ise size de tüm etekler yakışır. Ancak boyunuzu olduğundan daha uzun göstermeyi arzu ederseniz diz altına kadar inen bir eteği topuklu çizmeyle kullanmalısınız.

4.jpg

Çok ince veya Çok kalın Bacaklı Kadınlar

Bacaklarınız standartlara göre çok ince veya çok kalın ise mini etek giymemelisiniz. Giymek istiyorsanız kalın bacaklılar opak çoraplar ve çizmelerle kombin yaparak tercih etmelisiniz. Ancak diz altında biten etekleri tercih etmeniz her iki bacak tipi için de en ideal olanıdır.​
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst