Hangi ünlü hangi hayvanı besliyor?

_emos_

Daimi Üye
Katılım
13 Mart 2011
Mesajlar
4.420
Tepki
5.513
Puan
113
Konum
güNeşin battıgı yer:)


Hangi ünlü hangi hayvanı besliyor?

Cinsleri farklı olsa da aynı hayvanları seçiyorlar.
Sezen Aksu'nun çok sevdiği 'Golden Retriwer' cinsi köpeği Cano'yu kaybetmesi, magazin dünyasının hayvansever diğer ünlülerini akla getirdi. Kimi evinde kedi, kimi köpek, kimi de her ikisini besliyor...

Ajda Pekkan: Ünlü sanatçının Ice isimli kedisi, Charlies isimli köpeği var. Kedisinin ve köpeğinin fotoğraflarını cep telefonunda taşıyan ve onları çocukları gibi seven Pekkan'ın sayısız sokak kedisi de var.

HER YERE ONUNLA

Sertab Erener: İki yıl önce, kimsesiz sokak hayvanlarının farkına varmamız amacıyla düzenlenen 'Kalbimiz Sokakta Atıyor' kampanyasına gönüllü olarak katılmıştı. Sevilen sanatçı, çok sevdiği köpeğini tıpkı Sezen Aksu gibi minübüsüyle konserlerine götürüyor.

KÜRK ÖZÜRÜ

Tarkan: Megastar bir albüm kapağında verdiği kürklü pozlarla hayvan haklarını koruyan PETA'nın tepkisi çekmişti. Bunun üzerine özür dileyen Tarkan, "Beni tanıyan herkes hayvanlara olan düşkünlüğümü bilir" demişti. Ünlü sanatçının, çiftliğinde beslediği hayvanların yanı sıra evinde de kedisi var.

O DA YAS TUTTU

Cem Yılmaz: Ünlü komedyen köpekleri çok seviyor. Bebekliğinden itibaren beslediği ve 'İnu' adını verdiği Buldog cinsi köpeğini iki yıl önce kaybetti. Yılmaz bu beklemediği ani ölüme çok üzülmüş ve kendini 3 gün eve kapatmıştı.

İKİ KURDU VAR

Candan Erçetin: Wolf ve Lolla isimli iki kurt köpeği ile Eros adında bir golden retriever köpeği besliyor. Ofisinde de bir kedisi, kangal köpekleri ve bir kuşu bulunuyor. Hayvan hakları konusunda çok hassas olan sanatçı, "Sokak hayvanlarına işkence edilen günleri geride bıraktığımız için çok mutluyum" diyor.

KÖPEĞiYLE ÖZDEŞLEŞTi

Tayni isimli köpeği adeta şarkıcıyla özdeşleşmiş durumda. Bir dönem Serengil ile şarkıcı Gülben Ergen arasındaki polemiğe de konu olmuştu. Gülben "Seren konuşacağına köpeği bana cevap versin" deyince, Serengil, "Köpeğime Gülben'i sordum. 'Hav! Hav! Hav!..' O anlar!' dedi" diye cevap verdi.

CANO iÇiN SÖYLEYECEK

Sezen Aksu, talihsiz şekilde kaybettiğ köpeği Cano'nun yasını tutarken bu akşamki konserini ertelemekten vazgeçti. 11 yıl aradan sonra Cano'suz ilk konserini verecek olan sanatçının, arabada üç gün unutulan köpeğinin başına gelenlerle ilgili olan bitene hala bir anlam veremediği ve sık sık ağladığı belirtiliyor.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst