Hangi Eski Moda Trendin (Saç Şekli, Kıyafet Vb.) Geri Gelmesini Istersin?

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.924
375754677138.gif

Hangi eski moda trendin (saç şekli, kıyafet vb.) geri gelmesini istersin?

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
70.900
Ekli dosyayı görüntüle 48142

Hangi eski moda trendin (saç şekli, kıyafet vb.) geri gelmesini istersin?
Ayy apaçi saçı falan geri gelmesin emolar vardı hahahaha kıyafetler bence şuan biraz daha iyi durumda yani her zevke göre parçalar üretiliyor. Zaten eskiye göre ne kadar eski bacım hahahaha ben mesela sadece etek dönemine geçilse iyi olur :interest: hem dişil enerjiyide arttırıyor haha

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.924
He ben kurtarmıom @mügü gelsin hahahaha
Kazakları içine tepip kotları göğsüne kadar çekerlerdi kızların kafasında koca tokalar renk renk desenli kıyafetler "90'lar kıyafetleri" yaz google'a bak :D ama müzik anlamında da mükemmel 90'ların hakkını yemeyeyim Türk popunun en iyileri o dönem çıkmış

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.924
Ayy apaçi saçı falan geri gelmesin emolar vardı hahahaha kıyafetler bence şuan biraz daha iyi durumda yani her zevke göre parçalar üretiliyor. Zaten eskiye göre ne kadar eski bacım hahahaha ben mesela sadece etek dönemine geçilse iyi olur :interest: hem dişil enerjiyide arttırıyor haha
Ay evet o saç modeli gelmesin haha

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
70.900
Kazakları içine tepip kotları göğsüne kadar çekerlerdi kızların kafasında koca tokalar renk renk desenli kıyafetler "90'lar kıyafetleri" yaz google'a bak :D ama müzik anlamında da mükemmel 90'ların hakkını yemeyeyim Türk popunun en iyileri o dönem çıkmış
Eskiler geride geliyor modacılar bişey bulamadıkça geriye dönüyor yakındır bizde memcükle patlayana kadar korseleri falan giyeriz hahahaha pantolonları çekeriz haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar