Ayy apaçi saçı falan geri gelmesin emolar vardıEkli dosyayı görüntüle 48142
Hangi eski moda trendin (saç şekli, kıyafet vb.) geri gelmesini istersin?
He ben kurtarmıom @mügü gelsin90'lar dermişimAy moda bakımından ne fena bir dönemdi tövbeler olsun
Ayyy çok hoş evet bende seviyorum hatta nostalji radyosu var arabada falan genelde onu açarım hemenBen 50'ler ve 60'ları seviyorum ya hatta o dönemin müziklerini de çok seviyorum
Kazakları içine tepip kotları göğsüne kadar çekerlerdi kızların kafasında koca tokalar renk renk desenli kıyafetler "90'lar kıyafetleri" yaz google'a bak
Ay evet o saç modeli gelmesinAyy apaçi saçı falan geri gelmesin emolar vardıkıyafetler bence şuan biraz daha iyi durumda yani her zevke göre parçalar üretiliyor. Zaten eskiye göre ne kadar eski bacım
ben mesela sadece etek dönemine geçilse iyi olur
hem dişil enerjiyide arttırıyor
Eskiler geride geliyor modacılar bişey bulamadıkça geriye dönüyor yakındır bizde memcükle patlayana kadar korseleri falan giyerizKazakları içine tepip kotları göğsüne kadar çekerlerdi kızların kafasında koca tokalar renk renk desenli kıyafetler "90'lar kıyafetleri" yaz google'a bakama müzik anlamında da mükemmel 90'ların hakkını yemeyeyim Türk popunun en iyileri o dönem çıkmış
Geldim ne oluyor burda
90'lar modasından aklında neler kaldı90 larda ben 5 çocuk annesiydim
Yaramı deşme abla eskiden 15 sene öncesine kadar gelinkiler boleroluyduBolero![]()
ay o neydi ya
Evet ya aynısı bolero kızlarım giyirordu ay katlaymiyirdumYaramı deşme abla eskiden 15 sene öncesine kadar gelinkiler boleroluydu
Aman gerçi şimdide crop giyiyorlar boleronun daha kısası
Küçüktüm ama giymedim diye düşünüyorumBolero![]()
ay o neydi ya
Bencede 1950 ve1960 güzelKüçüktüm ama giymedim diye düşünüyorumModa anlamında en sevdiğin dönem hangisiydi? Biz bittoşla 1950-1960 yıllarını seviyormuşuz
Bu dönemler önde gidiyorBencede 1950 ve1960 güzel
HaEvet ya aynısı bolero kızlarım giyirordu ay katlaymiyirdum
![]()
Haayy bu cok komikti
simdide croplar katlanmıyor