Haneler

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak



F26BE868C99A9816D5D65B8C9FFEF.jpg

Haneler
Haneler yine kahkaha dolu!
Yaban ve Pınar, klonlarının izini sonunda bulurlar. Yılanoğlu'na giden yol Mümtaz'dan geçmektedir. Çok güvenlikli bir hapishanede bulunan Mümtaz, Yılanoğlu'nun en yakın arkadaşıdır. Klonların yerini de bilmektedir. Yaban ve Pınar, bütün kötülere hadlerini bildirmek üzere harekete geçerler.Emlaçı Kudret ise geleneksel mesir macunu festivaline katılır. Mesir macunlarını yedikçe oradaki bütün kadınlara iltifat yağdırır. Ancak karısı da ondan habersiz festivaldedir. Aldatılan Bir Hane'de ise, karısı tarafından aldatılan bir adam evde karısını ve sevgilisini suçüstü yakalar. Ancak karısının sevgilisi o kadar rahattır ki, kocayı bastırır ve üste çıkmayı başarır.
Oyuncu Listesi:
Ahmet Saraçoğlu
Serhan Ernak
Bihter Dinçer
Boncuk Yılmaz

 

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
02042010020925.jpg


Yaban ve Pınar sonunda bütün kötülerle yüzleşiyor
Yılanoğlu, Mümtaz ve klonlar, Yaban ve Pınar’a karşı

Yaban ve Pınar, klonlarının izini sonunda bulurlar. Yılanoğlu’na giden yol Mümtaz’dan geçmektedir. Çok güvenlikli bir hapishanede bulunan Mümtaz, Yılanoğlu’nun en yakın arkadaşıdır. Klonların yerini de bilmektedir. Yaban ve Pınar, bütün kötülere hadlerini bildirmek üzere harekete geçerler.
Emlaçı Kudret ise geleneksel mesir macunu festivaline katılır. Mesir macunlarını yedikçe oradaki bütün kadınlara iltifat yağdırır. Ancak karısı da ondan habersiz festivaldedir.
Aldatılan Bir Hane’de ise, karısı tarafından aldatılan bir adam evde karısını ve sevgilisini suçüstü yakalar. Ancak karısının sevgilisi o kadar rahattır ki, kocayı bastırır ve üste çıkmayı başarır.

Her Pazartesi:23:15
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Haneler

KANAL D
72DC027ED782E45EB687D145A87B.jpg

Haneler
Yaban ve Pınar, Yılanoğlu ile Mümtaz'ı bulmak için onlara benzemeye karar verirler. Çılgın iki aşık, estetik yaptırmaya giderler. Amaçları onlara benzeyip bir sürü iyilik yapmaktır. Bu sayede de Yılanoğlu ve Mümtaz'ı ele geçirmeyi hedeflerler.
Doğumhane'de ise, heyecanlı baba, doğuma fotoğrafçı çağırır. Doğum anlarını çekmek için gelen fotoğrafçı, aslında düğün fotoğrafçısıdır ve bu işten hiç anlamamaktadır. Kaynana'lı Bir Hane'de ise, gelin Aynur, kendini değiştirip iş hayatına atılmaya karar verir. Kaynana Afife de buna karşı çıkıp engellemeye çalışır. Babahane'de ise, üç eski kabadayı huzurevinde eski günleri yad ederler.
Oyuncu Listesi:
Ahmet Saraçoğlu
Serhan Ernak
Bihter Dinçer
Boncuk Yılmaz
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Haneler


Tarih: 2010-06-22 TV : KANAL D Saat: 23:10Tür:Eğlence

img-haneler-32-bolum.jpg



Haneler
İnsanlar Anlatırız Hanelerde Yaşarlar, İnsanlar Anlatırız Hanelerden Taşarlar…
Ferhan Şensoy’un ünlü eseri “Haneler”, final bölümüyle Star TV’de izleyicileriyle buluşuyor.
Yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği Ferhan Şensoy’un ünlü eseri Haneler’den uyarlanan, senaryosunu Saygın Delibaş, Fethi Kantarcı, Sevda Fırat Ak ve Yaşar Arak’ın yazdığı yönetmenliğini Elif A. Durmaz’ın yaptığı Başrollerini Serdar Orçin,Fırat Doğruloğlu,Mahir İpek,Kamil Güler,Asuman Dabak, Özlem Türkad ,Çağlar Çorumlu ,Gülden Güney,Barış Başar,Alper Düzen,Boncuk Yılmaz,Serhan Ernak,Gökçe Özyol ve Onur Özcan’nın oynadığı Haneler bu hafta final bölümüyle ekranlara geliyor.
FİNAL BÖLÜMÜNE ÖZEL SÜRPRİZ İSİMLER!
Haneler final bölümünde birbirinden komik skeçler yer alıyor. Haneler kahkaha bombası bir bölüm ile ekrana veda ediyor. Boşanan Bir Hane skecinde bir karı koca boşanmalarını iki evli çift ile kutlamaya gider ve gece hiç umulmadık bir şekilde noktalanır. Ege sahilinde muz ve jetski kiralayan Yaban ve Pınar’a biri doğru öteki ki yanlışlarla dolu fırlama iki müşteri gelip Yaban’ı deli eder. Emlakçı Kudret ise asistanı ve karısı Dürdane ile tatile çıkar. Sahildeki turistleri görünce de cankurtaran olmaya karar verir. Dırdırhane’de ise Raziye, kocasına boşanma davası açar. Ancak Raziye konuşması ile hâkimi bayıltınca tutuklanır. Nikâh kıyılan Bir Hane, Gamsız Bir Hane ve Talihli Bir Hane skeçleri de sizi çok güldürecek.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst