Hande Erçel'in Makyaj Tüyoları!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
1.jpg


Hande Erçel'in Makyaj Tüyoları!

İri bakışları, dolgun kirpikleri, yüz hatları ve uzun saçlarıyla tüm ilgiyi üzerine toplayan Hande’nin makyaj detaylarına yakından bakalım. Senin de Hande gibi görünmek için adım adım izleyeceğin yolları anlatalım.

Hande Erçel Nasıl Makyaj Yapıyor

1. Doğal Bebeksi Ten

Hande güzelliğini bebeksi tenine borçlu. Sen de kat kat fondötenler yerine hafif, renkli kapatıcılardan yardım alabilirsin. Elmacık kemiklerinin üzerine dağıtacağın gül tonlarındaki allık ile yüzüne sıcaklık katabileceğin gibi kontur etkisi de yaratabilirsin. Sen de böylelikle Hande gibi yüz hatlarını ön plana çıkarabilirsin.

2. Etkileyici bakışlar

Hacimli kirpikleri Hande’nin etkileyici bakışlarının en büyük sırrı. Hacimli kirpikler için önce maskara bazı ardındanda hacim veren bir maskara kullanman senin de kirpiklerini daha uzun ve hacimli gösterecektir. Ayrıca hacimli kirpikler için kirpikleri dipten uca değil önce uçları şekillendirip ondan sonra diplere maskarayı sürmen gerektiğini hatırlatalım.

3. Dudaklar

Hande’nin dudak makyajına gelecek olursak; onun ilgi çekici dudakları için de bir sırrı var. Sıklıkla ölü deriden arındırdığı dudaklarını, dudak balmıyla nemlendiren oyuncu; nude rujlarla gösterişli dudaklara kavuşuyor. Sen de ilgi çekici dudaklar için bu yolu denemelisin.​
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst