Hande Ataizi'nden Kilot Açıklaması!

Tepki
8.218
hande-ataizi-39-nden-kilot-aciklamasi-2814684_o.jpg

İşte sahnede taciz iddialarında son durum...

Sahnede taciz edildiğini ileri süren Hande Ataizi, Pazar günü Hürriyet'teki köşesinde Cihan Ünal'la röportaj yapan Ayşe Arman'ı aradı ve 'çıldırmak üzereyim' dedi.

"Bir şey uzadıkça, sakızlaştıkça, işin tadı kaçıyor, farkındayım... Hande Ataizi-Cihan Ünal tartışması gibi" diyen Ayşe Arman "Ama boynumun borcu, dün Hande aradı" yazdı ve şöyle devam etti:

Üzgündü, yanlış anlaşılmayı önlemek için şunları söyledi...

"Keşke birileri gidip o Oyunun kostüm sorumlusunu bulsa ve konuşsa. ya da benim kostümlerime baksa... Orada duruyor.

Görecekler ki, o ipek şortun yanında, ten rengi ince bir külot da var. Bir tür minik korse. Akıl var, mantık var, bol bir şort, tabii ki önlemimi aldım, Oyun sırasında o ipek şortun içine, o külodu da giyiyordum. Daha doğrusu kostüm sorumlusu beni giydiriyordu.

Cihan Ünal'ın anlattıkları, altımda o şorttan başka bir şey olmadığı doğru değil. Diğer anlattıkları da doğru değil. Çıldırmak üzereyim, ne yapacağımı bilmiyorum. Sonunda beni delirtecekler... "

CİHAN ÜNAL NE DEMİŞTİ

Cihan Ünal, Ayşe Arman'a verdiği röportajda Hande Ataizi'nin Oyun sırasında giydiği kısa şort külottan içinin göründüğünü, seyircilerin bir kaç kez buna tanık olduğunu, kendisinin de gördüğünü söylemişti.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar