kızlar ağustosun 31 inde hasta oldum hasta olduğum halde hamile olabilirmiyim eşim dışarı yoluyla korunuyor şuan olsun istemiyoruz reaccutane kullandım çünkü 3 ay sonra hamile kalabilirsin dedi doktor ekimin 23 ünden sonra çalışmalara başlıycaz Allah izin verirse ama 1 haftadır sabahları ağzım bi tuhaf oluyo midem bulanıyo ama iştahm yok yine mide bulantım oldu dünde sol tarafımın kasığında bi ağrı vardı lekelenmem varmı yokmu bilmedim koyu iç çamaşırı giydiğim için adetde oldum dışarı boşalıyo eşim hamile kalırmıyım acaba bide adetlerimin tarihini yazsam adetlerim düzenlimi düzensizmi anlayanlar lütfen yardım edebilirmi lütfen adetlerim şöyle
mart 12
nisan 17
mayıs 17
haziran 19
temmuz 30
ağustos 31
adetlerim hep bir hafta sonra oluyo mesela bu ayın 10 unda adet olduysam bi dahaki ayın 17 sinde oluyorum o ay 17 sinde olduysam bi,dahaki ay 23 veya 24 ünde oluyorum tam bi hafta atıyo bilmiyorum of ya ya hamileysem çocuk sakat doğarmı bide reaccutan kullanıp hamile kalanınız varmı ya acil yardım panik yaptım şimdide midem bulanıyo ve sabah ishal oldum
mart 12
nisan 17
mayıs 17
haziran 19
temmuz 30
ağustos 31
adetlerim hep bir hafta sonra oluyo mesela bu ayın 10 unda adet olduysam bi dahaki ayın 17 sinde oluyorum o ay 17 sinde olduysam bi,dahaki ay 23 veya 24 ünde oluyorum tam bi hafta atıyo bilmiyorum of ya ya hamileysem çocuk sakat doğarmı bide reaccutan kullanıp hamile kalanınız varmı ya acil yardım panik yaptım şimdide midem bulanıyo ve sabah ishal oldum