Hamilelikte mide yanmasına ne iyi gelir?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Dün domates çorbası yemiştim bir dokundu ki anlatamam size...yediğim şeyler mide yanması yapıyor...ne iyi gelir tecrübelerinizi paylaşın benle nolur...dün akşam dayanamadım 2 çay kaşığı gaviscon içtim...nette araştırdım hamilelikte doktor öneriyormuş..kullananlar var mı?

zeh

Daimi Üye
Tepki
692
Antiasit çiğneme tabletleri var ,ama doktoruna danışmadan kullanma .bana iyi gelmişti.

zeh

Daimi Üye
Tepki
692
tabletin adı Rennie,doktorun kullandırırsa ,bir sorarsın.:gulbis::bebecik:gulegule:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
teşekkürler aslında arayıp sormak lazım heralde bi zararı olmaz

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
ben hic ilac kullanmadim canim hep karpuz yedim :D ve cok da iyi geldi mideme birde naneli sekerler yemistim
kavun tavsiye etmiyorum ama o daha beter yapiyo tecrube konusuyo :D
amma oburmusum hae :kahkaha:

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225
hiç çare yok doğum yapıncaya kadar devam eder doktorllar gaviskon falan yazıyor eğer yazmadıysa yazdır biraz olsa rahatlatıyor

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sağolun kızlar netten maden suyuyla beyaz leblebinin iyi geldiğini okudum onlara sardım ben de:1:

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
kızlar yaaa midemin yanmasından yerimde duramıyorum, gece hiç uyuyamıyorum ağzımdan alevler çıkacak sanki çok kötü yanıyor rennie kullanıyorum ama bi faydası olmadı birde boğazımda bi dolgunluk hissediyorum bişey yerken içerken sanki boğazımdaki şey aşağı iniyo sonra tekrar yukarı çıkıyomuş gibi oluyor. çok rahatsız edici bişey ne geçirecekki bunu

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
karpuz bol bol tüketiyorum zaten ama faydasının olduğunu göremiyorum farkında değilim yada, çünkü bu aralar o kadar çok yanıyorki yemek yerken su içerken bile yanma hissediyorum. bulantıdan çok korkardım hep çok şükür çok bulantım olmadı ama yanma daha kötüymüş diyebilirim

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
karpuz bol bol tüketiyorum zaten ama faydasının olduğunu göremiyorum farkında değilim yada, çünkü bu aralar o kadar çok yanıyorki yemek yerken su içerken bile yanma hissediyorum. bulantıdan çok korkardım hep çok şükür çok bulantım olmadı ama yanma daha kötüymüş diyebilirim

merhaba tesadufen gordum yazmak istedim,GAVISCON diye de bir ilac var rennie gibi hem cigneme tableti hem surubu var..doktorunuza sorun,icebiliyosanız onu da deneyin daha etkili o,ben cok kotu oldugumda onu kullanıyodum..

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
merhaba tesadufen gordum yazmak istedim,GAVISCON diye de bir ilac var rennie gibi hem cigneme tableti hem surubu var..doktorunuza sorun,icebiliyosanız onu da deneyin daha etkili o,ben cok kotu oldugumda onu kullanıyodum..

evet gaviskonu biliyorum doktorum rennie vermişti kullanıyorum ama bi faydası olmadı, cuma günü gidicem doktora o zaman söylicem zaten umarım daha etkili bişey verir, ne kadar zormuş birde yanmayla birlikte boğazımda bir yumru hissediyorum o kötü

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
felı canım 6. ayı gectın dımı benım de 7. ayda felaket yanma olmustu cunku senı cok ıyı anlıyorum cocuk saclandıgı zaman oluyo dedıler bılmıyorum dogruluk derecesını ama baya saclı dogdu kızım su ıcerken bıle bende de yanma olurdu ama karpuzla gcerdı sende neden gecmedı acaba ınsallah gecer canım Rabbım yardımcın olsun

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
felı canım 6. ayı gectın dımı benım de 7. ayda felaket yanma olmustu cunku senı cok ıyı anlıyorum cocuk saclandıgı zaman oluyo dedıler bılmıyorum dogruluk derecesını ama baya saclı dogdu kızım su ıcerken bıle bende de yanma olurdu ama karpuzla gcerdı sende neden gecmedı acaba ınsallah gecer canım Rabbım yardımcın olsun

sağol aslıcım karpuz bi anlık rahatlatıyor ama uzun sürmüyo işte yine başlıyo hemen
Doktoruna sor canim en iyisi, simdi nasil oldun?

doktora cuma günü gididcem bakalım ne dicek sürekli olması sıkıntı yaratıyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar