Hamile Olduğunu Farketmeden Sokakta Doğurdu

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Hamile olduğunun farkına varmayan kırk dört yaşındaki kadın sokakta doğum yaptı. Alışverişe çıkmış olan diğer insanların karşısında doğum yapmak üzere olduğunu fark eden kadına o sırada yanında bulunan yirmi üç yaşındaki kızı yardımcı oldu.

İngiltere'nin Derby kentinde yaşanan olayda, alışverişe çıkmış olan Jane Eadie kendini iyi hissetmeyerek bir banka oturdu.

Doğum sonrasında yaşadıklarına inanamadığını söyleyen anne, bebeğini kucağına alana kadar hayal gördüğünü sandığını belirtti.

Üçüncü çocuğunu doğuran anne Jane Eadie, son dokuz aydır bazı ilaçlarını almayı bırakması sebebiyle kilo aldığını sandığını söyledi.

Hamile olduğundan haberdar olmayan anne sağlıklı bir şekilde hayata gelen çocuğuna James adını verdi.

Jane Eadie sokakta doğum yaptıktan sonra herkesin yanına gelip destek olmasından ve kendisini tebrik etmesinden çokd uygulandığını belirtti.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Konu başlığını okuduğumda doğrumu okuyorum dedim kendi kendime :sok:sok:sok:
bir insan bebeğini 9ay boyunca karnında taşırda nasıl anlamaz hamile olmadığını anlamadım doğrusu bebek hiçmi hareket etmemiş karnında :sok:sok:sok:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Bence %0 ihtimal iyorum çünki bir kadın hamile olupda anlamaması imkansız diyorum yani şurda çoğunluğumuz anne söylermisiniz hamile kaldığınızı bilmeseydiniz ilerleyen aylarda anlamama gibi bir his söz konusu olabilirmi?soruyorum yani:acep::acep:

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Evet :hihi: Tartışmaya bile gerek yok.Hele ben rahmime düştüğü andan itibaren anladım mide bulantılarımdan.İnsan 3 ay anlamaz belki hadi kiloludur 5 ay anlamadı ama 9 ay mümkün değil anlamamak için.Türlü tekmeler yapıyorlar orada.Karnım dalgalı dalgalı olurdu hareketleriyle.Bu kadın yalan söylüyor.Başka açıklaması yok :acep:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
inanılır gibi değil..insan hiç mi anlamaz hamile olduğunu insan vucudunda o kadar çok değişiklikler oluyo:acep:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Kilo almakla hamile olmanin arasinda fark var, cocugunu karninda nasil hissetmemis?
Bana inandirici gelmiyor. :dusun:

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
ilk çocuğu olsa belki minik bir ihtimal anlamayabilir.
ama 3.çocuğuymuş imkanı yok diyorum

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
mümkünmü böyle birsey eee bu kadın hastalanmadı hıcmı fark etmemiş coook ilginc

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar