Hamam otu tozu ile istenmeyen tüylere son...

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.711
İnsanlar genel olarak kıllar ve tüylerden hoşlanmaz. Özellikle ayak, kol, göğüs, koltuk altı gibi yerlerden. Gerek bayan gerek erkek olsun bir çok insan bu kılları giderme yollarına başvurmuştur ( lazer epilasyon, çam sakızı tarzı ağdalar ) Genellikle acı çekilen yöntemlere artık son veriyoruz.

Hamam Otu Tozu..
Anlatılanlara göre çok eskilerden var olan bu ürünü, kolay, hızlı ve acısız bir şekilde istenmeyen tüylere son veriyor. Ufak nemlendirici krem kutularında satılan ürün, beyaz renkte olup pudra şeklindedir. Fiyatı ortalama 3-4 TL civarıdır. Aktarcı dediğimiz bitkisel ürün satan mağazalardan ürünü elde edebilirsiniz.

Hamam Otu Tozu Nasıl Kullanılır?
İçine çamur gibi cıvıyacak şekilde biraz su koyun ve karıştırın. Cıvıdıktan sonra kılların, tüylerin üstüne sürün ortalama 3-4 dakika sonra elinize lif gibi bir bez alıp sürdüğünüz yerleri yıkayarak kılların dökülmesini sağlayın. Acısız ve sızısız anında kıllarınızdan kurtulacaksınız.

Tüyler Kaç Hafta Sonra Çıkar?
Tüylerinizi hamam otu ile döktükten sonra 2-3 hafta için tüyler çıkmaya başlayacaktır. Jilet gibi tüyü dipten almadığı için döktüğünüzden 2 kat daha fazla çıkmaz. Yavaş kıllar azalır. Düzenli kullanırsanız üründen tam verim alabilirsiniz.

Nelere Dikkat Etmeliyiz?
Ürünü göz ve yüzüne kesinlikle teneffüs ettirmemelisiniz. Bu yüzünde tahrişe neden olabilir ve istenmeyen sonuçlar elde edebilirsiniz, hatta ağır yaralanmalara bile maruz kalabilirsiniz.

Sonuç olarak, ağda gibi yöntemleri kullandıysanız bir bu yöntemi kullanmanız size bir alternatif olacaktır. Ama emin olmalısınız ki pişman olmayacaksınız.

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
tamam canım sen kullan sonra bana da söyle
bu arada bütün vücutta kullanılıyomuymuş yoksa sadece kolyuk altı bacaklar falan mı

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
o zaman benim kullanma ihtimalim olamaz ne kokuya dayanabilirim ben ne de alerjiye ki cildim hassasdır yani :dertli:

OP
ebrulii

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.711
teşekkürler tecrubelerinizi paylaştığınız için kızlar bende tvde duydum korktum siz böyle diyince vazgeçmek lazım ozaman :eek:ys:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar