Güzellik ürünlerinde ‘en’ iyiler

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
En iyi uzman önerisi
Dior Capture Totale Radiance Enchancer





Ünlü makyaj uzmanı Shane Paish, “Makyaj yapmakla harika makyaj yapmak arasındaki fark, doğru ürünü kullanarak kusursuz bir baz yaratmaktan geçiyor,” diyor. Tavsiyesi Dior Capture Totale Radiance Enchancer.


En kalıcı eyeliner
Bobbi Brown Long Wear Gel Eyeliner




Dilerseniz sürdükten sonra hafifçe dağıtarak dumanlı bakışlar elde edin, dilerseniz keskin çizgiler yaratın. Uygulaması çok pratik ve kesinlikle çıkmıyor! 48 TL.



En doğal yanak renklendirici
Benefit Benetint



Şeffaf dokusuyla yanaklarda doğal olarak pembeymiş etkisi yaratan bu likit allık, her daim Benefit’in en çok satanlar listesinde, 62 TL.

En iyi nemlendirme
Cellex-C Hydra B-5



İçindeki hyalüronik asit sayesinde cilde yoğun nem veriyor. Neme doymuş cildin daha genç ve parlak göründüğünü hatırlatalım, 203 TL

En iyi tüyo
Kerastase Nectar Thermique



Saçlarınızda fön makinesiyle profesyonel bir dokunuş yaratmak için harika bir ürün. Saçları ısının etkilerinden koruyor, basıklaştırmadan düzleştiriyor ve elektriklenmeyi önlüyor, 66 TL.

En iyi rimel koleksiyonu
Lancome




Marka, senelerdir kozmetik dünyasının en başarılı rimellerine imza atıyor. Siz kirpiklerinizin nasıl görünmesini istediğinize karar verin, Lancome yaratsın.

En iyi göz Anti-Aging
Lancome Genifique



Seneler süren genetik araştırmaların sonucu olan serum sadece bir haftada etkisini gösteriyor; daha yumuşak ve parlak bir cilt. İşin sırrı gençliğinizdeki davranmaya başlayan cilt hücrelerinizde saklı, 215 TL.

En pratik highlighter
NARS Copacabana The Multiple



Markanın en çok satan ürünlerinden olan bu stik makyaj uzmanlarının da favorilerinden. Yüzünüzde veya vücudunuzda ışık oyunları yaratmak için mükemmel bir seçim, 81 TL.


En iyi oje markası
O.P.I




Oje söz konusu olduğunda birincilik tartışmasız onun. Zengin renk koleksiyonu, günlerce parlaklığını koruyan, çıkmayan formülleri ile her daim favoriniz.

En iyi eksfoliant
Orlane Body Scrub with Essential Oils



Doğal bitkisel yağlar ve deniz tuzuyla cildi adeta cilalayan bu eksfoliant, içindeki badem ve avokado yağları ile cilde ipeksi bir his veriyor, 139 TL.

En iyi göz bakım serisi
Perricone MD



Yüksek konsantrasyonlarda kullanılan peptidler, C vitamini, DMAE gibi etkili aktif içeriklerle göz çevresinde fark yaratan dört farklı serumdan oluşuyor.

En iyi ikonik saç ürünü
Philip Kingsley Elasticizer



İlk şampuan öncesi bakım kremi olan bu ürün 25. yaşını kutladı. Marifetleri mi? Saça elastikiyet ve hareket kazandırıyor, uçlardaki tüm kırıklar görünmez oluyor, 82 TL.


Alıntıdır!
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
"EN" iyi olunca kazıklıyorlar :kptmya:
 

Ahraz

Daimi Üye
Katılım
7 Temmuz 2012
Mesajlar
2.595
Tepki
2.294
Puan
113
Konum
...
paylaşım için tşk,ama bunları şimdi alamam:tskler:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst